Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Bu sx1 de tema yükleyemiyosun.Ama ikonları değiştiren program var adı da.....
unuttum.

yardım nokia 3650 deki mp3leri zil sesi yapma

arkadaşlar elimde nokia 3650 var ancak mp3 leri zil sesi yapamıyorum bi yardım edinde yapalım şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler:p

ARkadasım once mp3 waw cevırme prog. ındır bole yaparsın forumda vardı bır ara gormustum

ben mp3 leri zil sesi yapmak istiyorum wawa çeviirdiğim zaman mb artıyor diğer arkadaşlarıma yollayamıyorum wawda çevirme işlemini yapıyorum zaten

EMEĞE SAYGINIZ BUMU
BİR TEŞEKKÜR BİLE YOK

6230 i yardım

arkadaslar 6230i symbiyan desteklı degıl galıba telefonumun destekledıgı programları nerden ındırebılırım yardım edersenız sevınırım

Arkadaşım 6230 i program almıyor...

demilles' Alıntı:
dostum senin telefonun ömrü bitmiş atcaksın çöpe.:Dbak ondan sonra nasıl rahatlıyorsun:)

adam haklı benced bitmiş at çöpe mağdem sağlam kullan nemiş taş gibimiş yürrüüğüüü... :sigara:

hafıza kartı şeması?

arkadaslar cep telefonlarının hafıza kartını nasıl flas disk yapabiliriz bilen var mı iç şeması baglantı uçlarını gösteren site vs..... tesekurler.....

Herkese Sormak İstedim!!!!

arkadaŞlar Sİzlere Sorayim Ederİm .herkesİn Bİr Fİkrİnnİ Almak İstedİm Acaba 700 Ytl Nİz Olsa Hangİ:) Telefonu Alirsiniz[/size:) :) :)

einsatzkommando Allah seni kahretmeye :D :D
ben olsam 3210 alırdım geri kalan 650 milyon la içerdim,
650 milyon = 370 bira
370 bira = 15 kasa biraa. iç iç bitmes beeeee:D :D

6630 ii telefon.Tabi radyo ve kızılötesi yok ama.Hızlı.
500 ytl ye onu al geri kalan 200 ytlye de.Kontor falan alırsın.:D

pc de cep tel ın ıcını gormek

arkadaslar aradım taradım bulamadım
pc den cep telefounumun ( 6630) ıcını gormek ve ayarlar yapmak ıstıyorum sarkıları sılıp yenı sarkılar koymak ıstıyorum lutfen yarımm

kardes cep telefonunu alırken sana kabloyla bır cd wermıslerdır ıste oo kabloyu bılgısayara kurduktan snr telın ıcını goreblrsın ben kullanıom iii bisey tawsıye ederım

benimde bi sorum olucak geçenlerde bir DKU5 kablosu aldım. driverini ve nokia p suiti de kurdum herşeyi ayarladım ama kablo telefonu alglamıyor.kablo bozuk olabilir diye düşündüm kabloyu değiştirdim ama yine aynı telefonu algılamıyor...bu konuda ne yapabilirim . yardımcı olursanız sevinirim...

Geri