Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
uzer_s' Alıntı:
arkadaşlar bildiğiniz üzere nokia 3230 un telefon hafızası 6 mb. bunun 2 mb ını yüklü olan oyunlar kullanıyor.fexplorer programı ile bu oyunları silsek telefonun sistemine bir zarar gelirmi? yada bu oyunlar başka bir şekildemi silinebilir???

Arkadaşım ben de 3230 kullanıyom ve telefon hafızasını kullanmıyom..Silip ne yapacan.

Benim Telefonum Samsung Sgh_x200 Ve Mms Yoluyla Resim Yollandi Ama Alamadim Onceden Almisti Simdi Almiyo Gprs Ayarlarim Acik Ama Alma Basarisiz Diyo . Bide Bu Model Telefonumu Gelistirebilmek Icin Nerden Programlar Bulmaliyim Yardim Edersin Cok Teskurlerim...

LG c3400 java problemi

slm arkadaslar.lg c3400 marka cep tlfnuma java oyunları yükleyemiyorum oyunları bilgisayara indirdikten sonra telefona atmak için uğrastığımda telefonun oyunları görmediğini farkettim.oyunlara çift tıklayıp yüklenmesini de sağlayamıyorum ne yapabilirim

selam koç.s60 ı %90 hızlandıracak program yokmuuuuu? bekliyorrummm...

hitaplara dikkat edelim.....

Samsung x660 hakkında...?

bu telefonu öneren var mı?

kızıl ötesi sorununu ben çözerim diyen babayiğit

slm arkadaşlar!benim samsung sgh-e310 model bir telefonum var.bu telefonun özellikleri arasında video kaydı ce kızıl öteside var.ama kızıl ötesi birtek kartvizit gönderiyo.bu telefonun kızıl ötesini açmanın bir yolu varmı?bir program bir yöntem lütfen yardım edin

:ter:

beyler yardım eli uzatın çok ihtiyacım var eğer biliyorsanız bişeyler lütfen benimle paylaşın

ya kusura bakma çok düşük model bişi bu. buna program felan da yüklenmez . bazı telefon modelleri resim yollamaz ama sadece klartivizit yollar noki 6110 gibi bunu değiştirmenin bi yolu yok sen değiştir en iyisi telefonunu eylül ekim gibi yeni modeller çıkıyo 3 4 5 mega piksellik olan lar çıkıcak o zamana kadar idare et

aynı sorun bende de var sanırım farklı bir senkronizasyon programı gerekli LG nin senkronizasyon programlari fazla kapsamlı degil ama nokia pcsuite gibi bir program olursa kolaylasir isimiz sorunu cozebilicek arkadaslar varsa cok iyi olur ayrıca bana telefonun yazılımıda gerekli mp3 olarak zilsesi de yapamıyorum teknikservis olanlar varsa aramızda programları upload ederlerse sevinirim

lg c3400 marka telim için java oyun bulamıyorum.ne yapabilirim

Cep te Tv izlemek için Program varmı

Arkadaşlar cep telefonunda televizyon seyretmek için program bulunuyormu böle bişey duydumm yada nasıl izleniyo cepte televizyon yardımcı olursanız sevinirim

Cepten Tv!!!!

aydd' Alıntı:
Arkadaşlar cep telefonunda televizyon seyretmek için program bulunuyormu böle bişey duydumm yada nasıl izleniyo cepte televizyon yardımcı olursanız sevinirim

telefonunun marka ve modelini söylersen sana yardımcı olabilirim arkadaşım...

evet bende ariyorum boyle bır program telefonumun modeli 7610

Buldum!!!!

telefonlarınızın marka ve modellerini söyleyin istediğiniz programın lingini yollayayım size!!!!!!!!!!

Mobile Media Player 1.02 (Nokia)
Tanım: Mobile Media Player 1.02-AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF formatındaki videoları tam ekran izlemenize sağlayan bir uygulama

arkadasım senın linkini yapıstırdıgın program bu biraz daha dıkkat etsen

Buldum!!!

RomeoMAD' Alıntı:
kardesim tesekkurler saolasın hemen bakıyım siteye yalnız bi sorun var gıbı programı telefona kurdum ama kanal falan yok :) acaba netten kanal falan ındırmemız gerekebılırmı program hakkında bıraz acıklama yapma ımkanın varmı?

arkadaşım birde bunu dene ama eminim bu senin için kesin çözüm olacak!!!!

http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/ust/bigboss/program/mobiltv.rar

Ayrıca arkadaşlar sadece tv programı istediğiniz her türlü nokia programı için yardımcı olmaya hazırım!!!!

Geri