BJK 0-1 Man Utd [Ş. Ligi B Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

böyle oynayın canımı isteyin..

güzel futbol için teşekkürler beşiktaşım..sadece şans bizden yana değildi o kadar..

Kartalımız iyi mücadele etti bu performansını istekli oyununu korursa diger rakiplerin Beşiktaşın karsısında durabilecegini sanmıyorum...

Yenilin de böyle oynayıp da yenilin.

Yenilsenizde oynadığınız oyun bizi mutlu etti. Teşekkürler Beşiktaş.

Ama Yusuf beklentilerimi hiç karşılamadı. Çok pas hatası yaptı. Kendine gelmesi lazım Yusuf'un.

Çok Yazık OLdu, 1 GoL Herşeyi Beşiktaş Lehine ÇevirebiLirdi, Ama SağLık OLsun, Sonuçta Rakip ManU'ydu...

Maçın yıldızı : Beşiktaş
Maçın en kötüsü : biraz Mustafa Denizli biraz Yusuf

Eyyyy Mustafa Denizli soruyorum sana !!! ManU'nun hızlı bir takım olduğunu bilmiyormusun ? Biliyorsun.. Eee niye sahada en aktif futbolcunu yani Serdar'ı çıkarıp 35 küsür yaşındaki Yusuf'u alıyorsun ?

Serdar Özkan oyunda kalsaydı,Nihat biraz daha erken girseydi maçın sonucu ve rengi farklı olurdu

Beşiktaşımızı tebrik ediyorum.. Bizlerce 3 puanı aldılar..

yazık oldu iyi oynamak içinmi çıktı herkez iyi oynasın böyle yenilsin

heh iyi taktik sonuç ne istersen çok iyi oyna en iyi oyna böyle avunulmaz

Bu oyuna bu skor yakışmadı, ama helal olsun böyle oynamaya devam edersek ileride çok daha iyi olucaz inşallah....

yınede tebrık etmek lazım m.unt a karşı bole futbol oynamakta guzel bı duygu dıger maclar için şimdiden basarılar besıktasa

2b8d42.jpg

2d7scbo.jpg

erzuh2.jpg

10dciop.jpg

nqztpu.jpg

286sryv.jpg

MAÇTAN ÖNCE İYİ DİLEKLERDE BULUNAN GALATASARAYLI VE FENERBAHCELİ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDER AMA ALAYCI VE TAHRİKKAR VE FARK YİYECEĞİMİZİ İMA EDEN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARADA YUKARDAKİ KAPAKLARDAN İSTEDİKLERİNİ SEÇMELERİNİ DİLERİM.BUDA SİZE KAPAKOLSUN,CIKTIK KARTALLAR GİBİ OYNADIK,EYVALLAH YENİLDİK AMA SİZİ SEVİNDİRMEDİK...
UNUTMADAN BU DA KINANIZ....
jpc0vt.gif

Beşiktaş bu gün çok iyiydi eminki türkiye de beşiktaşın kötü oynamasını ve hezimet görmesini isteyen çoktur. Böyle düşünenleri beşiktaş güzel temiz beyaz oyunuyla yüzlerini siyah çıkarttı.Beşiktaş bu oyun anlayışı ile devam ederse başarıyı elde eder. Kara büyü mü yaptılar bu takıma gol atmak dışında her şeyi tam yapabiliyoruz. Yedimiz golde şansız bi goldü dönen topa yapcak bi şey olmadı. Koskoca son 2 sezon şampiyonlar ligi finalistine karşı oynamak kolay degil. Bu üst düzey maçlar Beşiktaşı forma sokar. Yusuf bu gün çok güzel bi çalım attı ama pasları çok yanlış yerlere gitti. En kısa zamanda nihat ve yusuf un forma girmesi lazım

kahroldum sonuç bu olmamalıydı ama yine de eldeki elemanlarla bu oyun bile umut verici. canın sağolsun kartalım..

yinede bjk güzeldi her babayıgıdın harcı degıl son dakkaya kadar bole oynamak tebrık ederım tekrardan ...Remington arkadaşım genel olarak hitap etme ben kımın ıyı olup kımın kotu oynadıgını fenerlı olarak ızledım gordum senın gonlun rahat olsun ...ole lagaluga yapma gs lımıs fb mıs ...ınsallah besıktas 2 cı macta daha guzel oynucak emınım ...manuya bole oynadıgına gore..

2b8d42.jpg

2d7scbo.jpg

erzuh2.jpg

10dciop.jpg

nqztpu.jpg

286sryv.jpg

MAÇTAN ÖNCE İYİ DİLEKLERDE BULUNAN GALATASARAYLI VE FENERBAHCELİ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDER AMA ALAYCI VE TAHRİKKAR VE FARK YİYECEĞİMİZİ İMA EDEN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARADA YUKARDAKİ KAPAKLARDAN İSTEDİKLERİNİ SEÇMELERİNİ DİLERİM.BUDA SİZE KAPAKOLSUN,CIKTIK KARTALLAR GİBİ OYNADIK,EYVALLAH YENİLDİK AMA SİZİ SEVİNDİRMEDİK...
UNUTMADAN BU DA KINANIZ....
jpc0vt.gif

cevap budur...

başka söze gerek yok...

Geri