BJK 0-1 Man Utd [Ş. Ligi B Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

Beşiktaş'ta şok gelişme!

Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli, Brezilyalı gol ayağı Bobo'yu kadrodan çıkarttı.

haber_ic_173008.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda bu akşam saat 21:45'te Manchester United'ı konuk edecek olan Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı. Siyah Beyazlı ekibin önemli gol silahlarından Bobo, Mustafa Denizli tarafından kadrodan çıkartıldı. Sakatlığı olmadığı öğrenilen Brezilyıla yıldızın neden kadrodan çıkarıldığı konusunda açıklama yapılmızken, Bobo kamptan ayrılarak evine döndü.

Sezon başında satılması gündemde olan, ancak kadroda kalan ve daha sonra tekrar transferi gündeme gelen Bobo, son dönemde yaşadığı sakatlığın yanı sıra form düşüklüğü yaşıyordu.

ht_logo.gif

Sürpriz olmazsa Beşiktaş üzgünüm ki kaybedecek...

Mustafa Denizli'nin istediği de olacak hani çok konuşulmak istiyorya. Hemde fazlasıyla olacak ki artık evinde tv den takip eder herhalde konuşulanları..

Bobo'yu kadrodan çıkarttı Denizli
Rüştü Kulak Zarından Ameliyat oldu - Kalede Yok 3-4 Hafta

Denizli mantıklı bir oyun oynayacak büyük ihtimalle .
Defans ağırlıklı 1 Puan için .

BEŞİKTAŞIM ingiliz sever...... artık patlamayı yap Kartalım.....

Şifre feLan oLacakmı acaba ? Digiturk uydu aLıcısından izLeyebiLiyormuyuz maçı ?..

Fenerbahce de avrupada 0 çektigi zaman başında mustafa denizli vardi şimdide Bjk nin başında yollar kesişti büyük başarısızlıklar Bjk yi bekliyor bence :D:D Kaç sıfır bitecek acaba :D:D

bir fenerli olarak başarılar dilerim ama mantıken dusunursenız ıslerı hıcte kolay degıl şahsen ben 4 gölüne iddaya girdim umarım besıktas yanıltır benı

Bence bu sefer sekiz falan olmaz....belki 6 bile olmayabilir...Kadir gecesi hatırına

Not: Özellikle Valencia 'ya dikkat...bir de Scholes uzaktan iyi vurur...demedi demeyin

Beşiktaş benim tahminimden biraz daha iyi oynuyor..

Hakan'da umarım konsantresini bozmaz..

Beşiktaşta bi hakan dan şüpheliydim bu gün iyi oynuyor. Hakan hata yapmazsa biz bu manchester i yeneriz. İbrahim üzülmez de bi valencia yı adam gibi tutarsa Manchester ın kanat orgazinasyonunu pozarız

mutlaka yenmemiz lazım..hem iyi bir başlangıç olur hemde kötü gidişe son vermiş oluruz..

Geri