BJK 0-1 Man Utd [Ş. Ligi B Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

Mustafa denizlinin fantazilerine kurban gitti yoksa manu çok kötü oynadı beraberliği kurtarabilirdi

Yazık oLdu en az beraberLikti maçın hakkı.. Son dakikaya kadar bekLedik bi goL çıkmadı.. Wolfsburg ve Moskova maçı kesinlikle galibiyet olmalı içerde.. ßaşka çıkar yolu kalmadı.. Geçmiş olsun.

Bu maçın hakkı Beşiktaşımız için kesinlikle mağlubiyet değildi.
Man Utd'ye karşı bu oyunumuzu CSKA ve Wolsburg'a karşı devam ettirirsek bu 2 takımıda kesin eli boş göndeririz.

Artık kaç yersiniz Allah bilir =) Hayırlısı olsun

Fenerbahce de avrupada 0 çektigi zaman başında mustafa denizli vardi şimdide Bjk nin başında yollar kesişti büyük başarısızlıklar Bjk yi bekliyor bence :D:D Kaç sıfır bitecek acaba :D:D

~ ƒire ßuŁŁ ~;4642671' Alıntı:
beşiktaş bu maçtan bırakın 1 puanı almayı en az 3 yer
manu deplesmanda tothenamı yendi bjk hayli hayli yener kanımca XD

Bence bu sefer sekiz falan olmaz....belki 6 bile olmayabilir...Kadir gecesi hatırına

Not: Özellikle Valencia 'ya dikkat...bir de Scholes uzaktan iyi vurur...demedi demeyin

yinede bjk güzeldi her babayıgıdın harcı degıl son dakkaya kadar bole oynamak tebrık ederım tekrardan ...Remington arkadaşım genel olarak hitap etme ben kımın ıyı olup kımın kotu oynadıgını fenerlı olarak ızledım gordum senın gonlun rahat olsun ...ole lagaluga yapma gs lımıs fb mıs ...ınsallah besıktas 2 cı macta daha guzel oynucak emınım ...manuya bole oynadıgına gore..

genel olarak hitap etmedim zaten,dikkatli okuduysan iyi dileklerde bulunan fenerli ve cimcomlu arkadaslara tesekkür eder,art niyeti olanlara......diye devam ediyo cümlem...bu yazptıgım lagaluga da değil onu da belirtmeden gecemeyeceğim..
iyi akşamlar

eyw sende sagol ...tekrar başarılar besıktaşa gruptakı dıger maçlarda...zevkle ızlıcem dıger maclarını ...

manu fanatiği olsamda canı gönülden destekledim bjk yi ancak olmadı mı olmuyor.

serdar özkan bu kadir gecesinde bizleri yine günaha sokmayı başardı ya helal valla.

teşekkürler beşiktaş demek gerekir şu durumda .. rakibe göre çok iyi bi oyun sergiledi üstelik galatasaray maçından çıktı ...

takımlarımız türkiye için ter döküyor olmasına rağmen bazı arkadaşlar ısrarla fanatikliğe döküyorlar işi...
bugün beşiktaş türkiye için mücadele ettiyse yarın fenerbahçe galatasaray aynı mücadeleyi verecek..
sözüm güya espri yaptığını sanan arkadaşlara..biz demiyoruzki gelin tuttuğunuz takımı bırakıp beşiktaşlı olun..
adam hala 8-0 lık liverpool maçının skorunu avatar yapmış bir şekilde gelip yorumlar yapıyor..
iyi o zaman bizde fenerbahçenin yada galatasarayın farklı yenilgilerinden oluşmuş avatarlar yapıp
buraya yorumlar yazalım..ne de olsa iş fanatiklik ya...
saygı ayna gibidir..neyi gösterirsen onu görürsün..

neyse sözü fazla uzatmak istemiyorum ben..
biz sıramızı savdık..canı gönülden, fenerbahçeye ve galatasaraya avrupa maceralarında başarılar diliyorum..çünkü kazanan türk futbolu olacak...

serdar özkan daha etkili olsa weya o ilk yarıdaki şutu girse maç çok daha farklı olabilrdi o çocua dikkat etmek lazım. ileriki maçlarda başarılar diğer maçlar bunlardan daha kolay geçicektir oynadığında beşiktaşın nasıl oynadığını herkese gösterdi sahasında yenmek zor. umarım deplasmanlardan 2 puan alıp ewindeki maçları kazanır.

Çok yazık oldu ama Rooney ve Sır Alex Ferguson u çıldırtmak güzeldi. O şansız gol olmasa çok iyi olcaktı böyle bi oyunla şampiyonlar liğinde grubtan çıkarız. İngilizler kolay maç olmadıgını gördüler. O kadar korner kullandık. Geçen sene barcelona finalde Manu ya o kadar korner atmamıştır.

Evet arkadaşlar yiğidi öldürüp hakkını verelim
Bjk yenildi ama bence kendinden beklenenden fazla mücadele etti
o dandik golü yemeselerdi, yenemezlersede yenilmezlerdi

Hele golden önceki o 10 dakikalık süre içerisinde seyircinin yaptığı tazahüratler çok güzeldi, keşke bu maçın % 50-60 şında devam etseydi

Takım 77. Dakikaya Kadar Gerçek Beşiktaş'ı Gösterdi.
Gerçi Biraz Korkmuş OyuncuLar ManU'dan İLk Yarı Çok Açık Verdik.
Takıma Güven GeLdikten Sonra GüzeL Bir Oyun İzLedim ama Yediğimiz GoLden Sonra Umudumuzu Kaybettik.
Yine de İyi MücadeLe Ettik.
Maçı İzLeyen Herkes Dünyanın En İyi Teknik AdamLarından OLan Ferguson'un HaLini Gördü.
FutboLcuLara GeLince Hakan, Sivok ve Ferrari Çok BaşarıLıydı.
İbo Kendisinden BekLemediğim GüzeL Bir Performans SergiLedi.
Ekrem-Yusuf-Tabata Bitikti.
Maç Bizim OLabiLirdi Herşeyi Çok GüzeL UyguLadık Ama Bu Gecede Sonuca Bir TürLü Gidemedik.
Taraftar Yine Kendini Tüm Dünyaya Gösterdi.
Ayrıca Rooney P.çini Çok Gergin Gördüm EtkiLi OLamadı Hıncını RekLam PanoLarından Çıkardı Shrek :)
İşin Özeti OynanıLan FutboL Beni MutLu Etti TSL'de Aynı Performansı SergiLersek Kazanamayacağımız Maç Yok.
Tebrik Ederim M. DenizLi ve OyuncuLarı.

Ayrıca holoskoda kötüydü ona gelen topları ne kontrol edebildi ne pas atabildi ben holoskoda bu maçda sadece top çaldığını gördum.
denizli galatasaray macında hata yaptı holosko ile başlamayarak ve bu mactada hata yaptı holosko ile başlayarak,Manu gibi tecrübeli bir takım Holoskonun sevdiği geniş alanları bırakmaz rakibine ve doğal olarak kötü oynadı.nacizane fikrim budur

~SiLenT ScЯeaM~;4643182' Alıntı:
Takım 77. Dakikaya Kadar Gerçek Beşiktaş'ı Gösterdi.
Gerçi Biraz Korkmuş OyuncuLar ManU'dan İLk Yarı Çok Açık Verdik.
Takıma Güven GeLdikten Sonra GüzeL Bir Oyun İzLedim ama Yediğimiz GoLden Sonra Umudumuzu Kaybettik.
Yine de İyi MücadeLe Ettik.
Maçı İzLeyen Herkes Dünyanın En İyi Teknik AdamLarından OLan Ferguson'un HaLini Gördü.
FutboLcuLara GeLince Hakan, Sivok ve Ferrari Çok BaşarıLıydı.
İbo Kendisinden BekLemediğim GüzeL Bir Performans SergiLedi.
Ekrem-Yusuf-Tabata Bitikti.
Maç Bizim OLabiLirdi Herşeyi Çok GüzeL UyguLadık Ama Bu Gecede Sonuca Bir TürLü Gidemedik.
Taraftar Yine Kendini Tüm Dünyaya Gösterdi.
Rooney P.çini Çok Gergin Gördüm EtkiLi OLamadı Hıncını RekLam PanoLarından Çıkardı Shrek :)
İşin Özeti OynanıLan FutboL Beni MutLu Etti TSL'de Aynı Performansı SergiLersek Kazanamayacağımız Maç Yok.
Tebrik Ederim M. DenizLi ve OyuncuLarı.

evet o fergusonun halı ayrıydı tabi.
o teknik adam menu da sanırsam 18 yıl menu daydı ve boylesıne bı maçı ılkdefa yaşadı.
beşiktaşımızdan beklentısı farklıydı galıba . ama görünen göründüğü gibi olmadı .

`BöyLe Taraftar Görmedim`

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson, Beşiktaş`ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu.

Gferguson.jpg

Ferguson yaptığı açıklamada "Bu kadar zorlanacağımızı bekliyorduk. Beşiktaş çok mücadeleci bir takım. Fakat beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi. Takımlarına harika bir destek veriyorlar. Bu taraftar karşısında işimizin zor olduğunu biliyorduk.

Beşiktaş bize taktiksel sıkıntılar yaşattı. Forveti ikilemek zorunda kaldık. Bir baskı kurduk ve bu baskının sonucunda da golü bulduk.

Beşiktaş taraftarı gerçekten harika. Ben hayatımda hiç böyle bir taraftar görmedim. Gerçekten rakiplerin üzerinde inanılmaz derecede baskı kuruyorlar." dedi.

Geri