Deli_Çeçen
New member
- Reaction score
- 0
Mustafa denizlinin fantazilerine kurban gitti yoksa manu çok kötü oynadı beraberliği kurtarabilirdi
Artık kaç yersiniz Allah bilir =) Hayırlısı olsun
Fenerbahce de avrupada 0 çektigi zaman başında mustafa denizli vardi şimdide Bjk nin başında yollar kesişti büyük başarısızlıklar Bjk yi bekliyor bence Kaç sıfır bitecek acaba
~ ƒire ßuŁŁ ~;4642671' Alıntı:beşiktaş bu maçtan bırakın 1 puanı almayı en az 3 yer
manu deplesmanda tothenamı yendi bjk hayli hayli yener kanımca XD
Bence bu sefer sekiz falan olmaz....belki 6 bile olmayabilir...Kadir gecesi hatırına
Not: Özellikle Valencia 'ya dikkat...bir de Scholes uzaktan iyi vurur...demedi demeyin
yinede bjk güzeldi her babayıgıdın harcı degıl son dakkaya kadar bole oynamak tebrık ederım tekrardan ...Remington arkadaşım genel olarak hitap etme ben kımın ıyı olup kımın kotu oynadıgını fenerlı olarak ızledım gordum senın gonlun rahat olsun ...ole lagaluga yapma gs lımıs fb mıs ...ınsallah besıktas 2 cı macta daha guzel oynucak emınım ...manuya bole oynadıgına gore..
Takım iyi mücadele etti, ben sadece Ekrem Dağı beğenmedim, diğerleri iyiydi
Artık kaç yersiniz Allah bilir =) Hayırlısı olsun
evet ekrem evlere şenlikti bu gece daha gecen seneki formuna kavusamadı,gerçekten kötü oynadı
denizli galatasaray macında hata yaptı holosko ile başlamayarak ve bu mactada hata yaptı holosko ile başlayarak,Manu gibi tecrübeli bir takım Holoskonun sevdiği geniş alanları bırakmaz rakibine ve doğal olarak kötü oynadı.nacizane fikrim budurAyrıca holoskoda kötüydü ona gelen topları ne kontrol edebildi ne pas atabildi ben holoskoda bu maçda sadece top çaldığını gördum.
~SiLenT ScЯeaM~;4643182' Alıntı:Takım 77. Dakikaya Kadar Gerçek Beşiktaş'ı Gösterdi.
Gerçi Biraz Korkmuş OyuncuLar ManU'dan İLk Yarı Çok Açık Verdik.
Takıma Güven GeLdikten Sonra GüzeL Bir Oyun İzLedim ama Yediğimiz GoLden Sonra Umudumuzu Kaybettik.
Yine de İyi MücadeLe Ettik.
Maçı İzLeyen Herkes Dünyanın En İyi Teknik AdamLarından OLan Ferguson'un HaLini Gördü.
FutboLcuLara GeLince Hakan, Sivok ve Ferrari Çok BaşarıLıydı.
İbo Kendisinden BekLemediğim GüzeL Bir Performans SergiLedi.
Ekrem-Yusuf-Tabata Bitikti.
Maç Bizim OLabiLirdi Herşeyi Çok GüzeL UyguLadık Ama Bu Gecede Sonuca Bir TürLü Gidemedik.
Taraftar Yine Kendini Tüm Dünyaya Gösterdi.
Rooney P.çini Çok Gergin Gördüm EtkiLi OLamadı Hıncını RekLam PanoLarından Çıkardı Shrek
İşin Özeti OynanıLan FutboL Beni MutLu Etti TSL'de Aynı Performansı SergiLersek Kazanamayacağımız Maç Yok.
Tebrik Ederim M. DenizLi ve OyuncuLarı.