BJK 0-1 Man Utd [Ş. Ligi B Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

Beşiktaşı oynadığı futboldan dolayı tebrik ediyorum.Adamlar yürekleriyle oynadı Hll olsun Bjk.İnşallah gruptan çıkarsınız.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ KARDEŞLİĞİ

157n228.jpg

Böyle Taraftar Görmedim

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson, Beşiktaş`ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu.

9119_130636058835_50738228835_2371386_5547783_n.jpg

Ferguson yaptığı açıklamada "Bu kadar zorlanacağımızı bekliyorduk. Beşiktaş çok mücadeleci bir takım. Fakat beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi. Takımlarına harika bir destek veriyorlar. Bu taraftar karşısında işimizin zor olduğunu biliyorduk.
Beşiktaş bize taktiksel sıkıntılar yaşattı. Forveti ikilemek zorunda kaldık. Bir baskı kurduk ve bu baskının sonucunda da golü bulduk.

Beşiktaş taraftarı gerçekten harika. Ben hayatımda hiç böyle bir taraftar görmedim. Gerçekten rakiplerin üzerinde inanılmaz derecede baskı kuruyorlar." dedi.

Haber1903

`Emeğimize Yazık OLdu`

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Manchester United maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Gdenizli_mac.jpg

Denizli yaptığı açıklamada "Söyleyecek bir şey yok. Yazık oldu emeğimize. Bugün oynadığımız ekip bu turnuvanın peşin favorilerinden bir tanesi. Gerçekten çok üzülüyorum. Futbolcularımın adına çok üzülüyorum. Bu kadar emeğin karşılığını almaları gerekiyordu. Taraftarlarımız bu emeklerinin karşılığını almalılardı. Bizim hiç düşünmediğimiz bir anda golü yedik. Üretmeye kazanmaya çalıştığımız bir maçta böyle bir golle mağlup olduk maalesef.

Bu maçtan önce Beşiktaş`a Türkiye dışında şans veren belki de kimse yoktu ama Beşiktaş bu futbolla bu ligde ve kendi ligimizde var olacağının sinyallerini vermiştir. Futbolcularım da en az benim kadar üzülüyor. Türk futbolu için yazık bir akşam oldu.

Bazen bütün planlarınızı bir futbolcunun üzerine kurarsınız. Yusuf`ta bu ülkede topla en iyi oynayan oyunculardan biri. Bu akşam şanssız bir gün yaşadı. Serdar çok önemli işler yaptı. Eğer yorulmasaydı bir müddet daha oyuna devam edecekti. Serdar çok yüksek kaliteye sahip bir oyuncu çünkü. Oyunun son çeyreğini hücumda zorlayarak lehimize çevirmeye çalıştık. Bizim planlarımızda bizi yanıltan hiç birşey olmadı. Manchester gibi bir takıma karşı bu kadar korner kullandık şut çektik. Bu takıma maalesef bu mağlubiyet yakışmadı. Tekrar söylüyorum emeklerimize yazık oldu" dedi.

- MUSTAFA DENİZLİ`DEN BOBO AÇIKLAMASI -

Bobo`nun son anda kadrodan çıkartılması ile ilgili olarak ise Mustafa Denizli "Dünyada ancak Türkiye`de ancak teknik adamlar böyle sorularla muhattap olur. Bir takım şeylerden artık bu ülkenin sıyrılması lazım. Ben buraya geldiğimden beri nasıl daha iyi işler yapabiliriz diyorum, bunun için çalışıyorum.

Yani İngilizlerin kadrosuna bakıyorsun çok önemli isimler yoktu kadroda. Ama İngilizler gidip sormaz Ferguson`a neden bu isimler yok diye. Bobo çok önemli bir isimdir bizim için. Bu yapılanlar benim oyuncularım için çok büyük bir haksızlık. Bobo önemli bir futbolcudur bizim için. Bugün hangi oyuncum dışarda kalsa ben yine aynı sorularla muhattap olacaktım.

Benim tüm futbolcularım değerlidir. Ben maçın kadrosunu oluştururken bir strateji kurarım her zaman. Ben hiçbir zaman oyuncumla münakaşa yaşamam. Neden böyle dedikodular üretilir anlamıyorum. Hem kulübümüzü hem de oyunucumu zor durumda bırakıyor bu tür haberler." dedi.

Gerçekten çok üzüLdüm. . .
Bjk puan ve puanLarı haketmişti!

Ama böyLe dewam etsin.En kötü uefa Kupasına katıLır. . .
Ama iLk hedef 2.tur tabi. . .

YoLunuz Açık oLsun. . .

temizlik için teşekkürler hell =)

Tün Beşiktaş'lı arkadaşları yürekten tebrik ediyorum,imkanım olsa futbolcularıda tek tek tebrik etmeyi çok isterdim.Ben zaten olası bir galibiyete "mucize" gözüyle bakanlardan değildim,bekliyordum,son dakikaya dek umudum vardı ama olmayınca olmuyor işte.Eve geldiğimde maçın geniş özetini izledim,şoke oldum!!!Dedim ne kadar mücadele etmişiz,mükemmel oynamışız o kadar güçlü rakip karşısında helal olsun.Taraftar için zaten kelimeler kifayetsiz kalır...Önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah sonumuz hayırlı olur ;)

Dale Show Biraz Erken Başlasa
O Tribünler İlk Yarı Biraz Canlı Olsa
Emin Olun Bugün Burda Beşiktaş Galibiyetini Yorumluyor Olurduk.
Beşiktaşı Tebrik Ederim. Gerçeken Dişe Diş Futbol Oynadı. Özellikle Ernst Dün Akşam Mükemmeldi.

Beşiktaş taraftarını ve takımını tebrik ediyorum.
Yenildi ama ezilmedi benim kartalım.

Artık ileriki maçlara inşallah.

galatasaray maçında olduğu gibi ceza sahasında etkili olamadık sadece bence...

Bu Bjk nasıl gol atıcakta Galip gelecek ?
Man. As oyuncularından bazı önemlilerini yedek bıraktı Hafta Sonu Derbi Var .
Man . Kendini fazla yormadı , kasmadıda diyebiliriz .
Yinede Bjk bu Manchester'dan 1 Puan alsaydı iyi olacaktı .

Ben yinede Bjk'nin Deplasman maçlarından Puan kazanamayacağını tekrarlıyorum .

Ya bu takam taraftarın onda 1 kadar başarılı olsa

Geri