Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

sonuna kadar arkandayım dostummmm

a. çocuk oyuncağına döndürdüler resmen yaaa

bukadarına da pes walla ben smile adsl kullanıyorUM ama oda tnnetin altyapısını kullandığı için hiç bir net fiyatının (biri, smile süüper online) düşmüyo hepsi telekoma bağlı

ya arkadaşlar yapalım bişeyler mail yağmuruna tutalım şurayı yeter artık

sankı bizimkılerın elındeyken kazıklanmıyoduk. artık dost kazıgı diil arap y..((

destek veriyorum arkandayım dostum!!
-TTNET'E HAYIR!!!-

ttnet ne ya ınternet 256 k ıle ındercek dıyolar 100 k yı zor buluoz paraya geldımı söke söke alıyorlar ayrıca cok yavas

hep destek tam destek

bende bıktım artık bu ttnet net herşey yasaklı fiyatı ise çok pahalı artık Türkiye ye şu wimax ı getirselerde kurtulsak...benden de tam destek hepimiz kınamalıyız

TAM DESTEK

TTNet..Daha doğrusu Türk Telekom.....Nekadarı Türk oda bi ayrı.....Sonra kafamı soksam neyazar kolumu soksam ne yazar.....

hemen kapatıcam ama kotalı kullanıcıyım kafamı kullanıp modemimi kendim almadım şimdi 40 liralık modeme 190 liraya yakın para istiyolar eğer kapatırsam(taahüt bitmediği için) hatta b*ku püsürüyle 200ü geçer...

hepsi öylee ama !!! Reklamlar süper adam kandırmak süper para almaya geldimi alıyorlar...

insaf artık yaa sınırsızlar için konuşuyorum 45 tl az bi para değil...verdiğimiz parayada deymiyoki....!!!

dünyanın en pahalı internetini bize kakalıyolar....

destek veriyorum..eğer böyle devam ederse sezon sonu sözleşmem bitiyor başka bir şirkete geçeceğimm.siz de arkadaşlarınıza başka şirketleri tavsiye edin ki olayı cıvıtmasınlar..

TAM DESTEK

TTNet..Daha doğrusu Türk Telekom.....Nekadarı Türk oda bi ayrı.....Sonra kafamı soksam neyazar kolumu soksam ne yazar.....

hemen kapatıcam ama kotalı kullanıcıyım kafamı kullanıp modemimi kendim almadım şimdi 40 liralık modeme 190 liraya yakın para istiyolar eğer kapatırsam(taahüt bitmediği için) hatta b*ku püsürüyle 200ü geçer...

hepsi öylee ama !!! Reklamlar süper adam kandırmak süper para almaya geldimi alıyorlar...

insaf artık yaa sınırsızlar için konuşuyorum 45 tl az bi para değil...verdiğimiz parayada deymiyoki....!!!

dünyanın en pahalı internetini bize kakalıyolar....

Evet dünyanın en pahalı internetini kakalıyorlar.... ve bunun yanında en sınırlı en sansürlü ve en yavaş internetini demeyi unutmuşsun...

bırakın

Arkadaşlar!Bırakın ttneti ben sabit hattı bile kapattırdım.Bulunduğum yerde özel şirket Wireless sistemi kurdu,oradan bağlanıyorum.Ya da başka bir komşumun kablosuz modeminden bağlanıyorum.Biz de telekoma böyle kazık atalım...:biggrin

Bulgarista'da 30Mbit internet 30Ytl'ye karsilik geliyor... Hangisi gelismis ulke, Turkiye mi Bulgaristan mi ???
TTNet, internet hizmeti verdignimi saniyor ? :saskin

Bizim burda Kosova'da internet iyi durumda bence amerikan şirketinin gelmesiyLe durum düzeldi :D

ben 1 mbit sınırsız 15 euroya alıyorum ve gelen internet şu

474753199.png

ama limitli aldığında limiti aşamıyosun mesela 4 gb limit bittiğinde kapanıyo

Şu 3G Mevzusu başlarsa büyük ihtimal Fiyatları kıracaklar bir nebzede olsa rekabet olacak çünkü TTNET'e bağlı olmayan firmalar servise başlamış olacak ve TTNeT'inde bir yerleri tutuşacak haliyle...

Geri