Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

TTNeT'e tüm HACHELL üyelerinin KAFASI girsin...

2jusdj.jpg

KnowN'dan da ßir imza en güzeLinden..

wu5u35.jpg

bende destekliyorum sansürcü bir ülkede yaşıyoruz ve bilgi erişimi engelleniyor ve ttnet gibi bi internet sağlayıcısı bizi sömürüyo pahalı fiyatlarıyla

Yürüyün be kim tutar sizi. Tam destek dostlar.

Bunlar türkiyede İnternet kullanımı Sadece MSN'den ibaret hale getirmeye çalışıyorlar...
Yani indirmek, okumak, paylaşmak, araştırmak, sosyalleşmek yasak. Sadece MSN'de karşı cinsinle ve kankanla selamlaş lak lak yap. Başka hiç bişi yapma!!!

satarsan ttnet allahın arabı lüblanlıya olacak olan bu adamlar resmen bizi sömürüyor...

Elin Arabı tabiki gözünün yaşına bakmayacak, satmışsın en hayati organını o vücut daha çalışır mı? Adamlar altın kaplama Bugatti'ye de biner, alayına da gider. Gün geçmiyo biriadsl, smileadsl vs. çıkıyo bunlar hep Telekom altyapısıyla satışlarını yapan firmalar, Türk telekom fiyatları belirlemiş zaten istesede ucuza satamaz X firmalar.

Sözün kısası destek veriyorum bu tekelden sıkıldım herkes gibi.

Biz burda Telekom Yahudiye Peşkeş Çekilirken -
Satılmasın Diye bağırıyorduk .

Forumda baya kişi Özelleşsin Güzelleşsin yorumu yapıyordu .
Şimdi onlar bile gelip dert yanar olmuş .

Bıraksınlar bu işleri
:goz:

her siteyi engellemeye başladılar türkçe site kalmayacak yakında engellemeler yüzünden bende destek veriyorum

bu böyle olmaz ki arkadaşlar toplu halde telekoma mail atalım

1-2 tane olursa dikkate almazlar ama olsun bakalım 50 100 tane nasıl dikkate alcaklar

bence beraber başarırız bu işi

hep destek tam destek hatta bunun için bir imza kampanyası yapalım derim eğer bu konuda niyeti olan arkadaşlar varsa bana pm den mesaj atsınlar görüşelim

keşke ikinci bir alternatif firma olsa turktelekom a ama yok sonuna kadar destek sizlere

bu böyle olmaz ki arkadaşlar toplu halde telekoma mail atalım

1-2 tane olursa dikkate almazlar ama olsun bakalım 50 100 tane nasıl dikkate alcaklar

bence beraber başarırız bu işi

Bencede bişiler yapalım hatta bu konuda mail bomb falan yazalım anlayan arkadaşlara sesleniyorum. ayrıca herkes yollasın birer ikişer mail gerekiyosa bu saçmalıktan sıkıldığımızı gösterelim. Bir iki tane konu açıp buraya yorum yazmak başlangıcımız olsun devamını getirelim...

ama oyle 50 100 tane yetmez çok daha büyük sayılara ihtiyacımız var.. mailler hazırlayıp tum arkadaş listemize yollayalım onlarda telekoma postalasınlar... İsyan çıksın koyun gibi güdülmeyi beklemek hiç hoşuma gitmiyor...

saolasın kardeş bu millet eşşek bellenmiş her kes sokaklara dökülse çok güzel olacak ama yapamıyoruz herkesi parçalamışlar..toplanamıyoruz..

Geri