Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

ip adreslerine bakarak anlarlar ki sürekli bir kullanıcıdan geldiğini yeni bi başlık oluşturarak herkes gönderdiği maili yazsın, vede konuyu sabitlersek baya bi mail gider telekoma ve dikkate alırlar kesinlikle

Evet forumda fazla kirlilik yaratmadan öyle bir konu açılsa harika olur bencede

arkadaşlar rusya bizden sistem olarak çok geri ama geçen gün eşimin yanındayken bizden daha iyi internet servis sağlayıcılarına sahip olduklarını gördüm hemde bizden kat kat ucuz kablo net istiyoruz nerden araştıra bilirim!!

arkadaşlar rusya bizden sistem olarak çok geri ama geçen gün eşimin yanındayken bizden daha iyi internet servis sağlayıcılarına sahip olduklarını gördüm hemde bizden kat kat ucuz kablo net istiyoruz nerden araştıra bilirim!!

Eger bulunduğun bölgede kablo TV varsa Kablo nette bağlatabilirsin umarım vardırda kurtulursun bu illetten...

tüm yappılan yorumlara katılıyorum bir o kadar da benden
nette sınırsız özgürlük..............

Tayyip Yaktın ßizi Yaktın Sana Ve Kaßinenede Kafam Girsin

ttnet bizi sömüruyor resmen tekel olmuş.kınıyorum

Tepki gösterilmezse zaten yıkıcı bir kampanya daha yapabilirler.

bu da ttnet kapak olsun indirin arkadaşlar verileri adamlar son duzenlemelerinde 8 mhg sınırsız diyorlar 15 gb geçince gelecek ay hızınızı 512 mgh indiriyorlar biri bizi durdursun hackhell.net..

2v9cbcj.jpg

bende varım valla faturanın 4 e 1 i vergi

Tepki gösterilmezse zaten yıkıcı bir kampanya daha yapabilirler.

İşte Hectorx arkadaşın değindiği bu noktaya dikkat arkadaşlar.... Mutlaka bişiler yapılması lazım ve gerekirse bunu biz başlatalım yoksa durumlar vahim biliyorsunuzki son tarfelerde sınırsız olan nete bile 15 GB sınırı getirdiler. Bu gidişle kökümüzü kazıyacaklar...

ADSL faturası bir yana birde telefon zorunluluğu varki hiç kullanmadığım halde her ay 30 - 35 lirada oraya veriyorum. buda kazığın yağlı olmasına sebep olan şey...

yazdıklarınızda çok haklısınız ama Türk Telekom değil
amk yerinde bu telekom artık oger telekomla ortak ve yüzde 55 ine sahip olması lazım.
bence burda babalar gibi satanlara kızmak lazım. çünkü sabit soygun sabit kazık kazıknet kazıkfon hepsi bu gavur oger telekom sayesinde geliyor.

kurtuluom bu ay ttnet belasından yeah.

Geri