Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

TTnet'e kafam girsin...

Benden de destek.........

Bütün Bunları Okuduktan Sonra TTNNET ten iyi ce nefret ettim yha
ben uydunet kullanıyorum 2 senedir sınırsız hiç bir sorunum yok valla.. arada bi int gidiyodu son aylarda hiç olmadı...

ama yinede tam destek olalım ttnete benimde tüm vücudum girsin....

hangi firmayla anlaşırsanız anlaşın sonuçta hepsi bir yerde toplanıyor hizmet veren şirket yine telekom:))) sadece ticari bir oyun bu .bence memlekete telekoma rakip lazım

beni de yazın, ama bu şekilde bir yere varılabilecegine pek inanmıyorum.

ne diyelim yasaklara yasak getirilmeli :)

ay sonuna kadar günlük kullanmam gereken ortalama kotanın 2 gün altındaydım şimdi 1 gün üste çıkmışım. bazı arkadaşlarında da dediği gibi bilgisayarı açmam günlük 100 mb kullanıma bedel oluyor. bilgisayarımın açık olması 100 mb bedel hiçbir şey yapmadan.

kararımı verdim Turkcell aylık 4GB kotalı 3g (21Mbps) hızında internet paketi aylık 41 lira civarı bir ücret oluyor. telekoma kazıklanacağıma Turkcell e gitsin para daha iyi

telekom sana kafam değil komple her yerim girsin
:)

Dünya'nın en pahallı petrolünü, doğalgazını, elektriğini, telefonunu kullanıyoruz, cebimizdeki
kredi kartlarına dünyanın en yüksek faizlerini ödüyoruz yine de GIK ÇIKMIYOR BU MİLLETTEN!
Bence dünyanın en pahallı internetine de ses çıkarmazlar ya, ben yine de bu kampanyaya İMZAMI KOYUYORUM.
HİÇ DEĞİLSE İNTERNET EN PAHALLI OLMASIN!
ADINDAN BAŞKA HER ŞEYİ YABANCI OLAN TÜRK TELEKOM ve TTNET'E HAYIR!

e6skz7.jpg

9ithch.jpg

:hhmanD :hhmanD​

bu ay 70 mılyon gelıo :S nıe ttnet satarken 256 k dıolar ama 100 k yı goremıoz :S

SAKİN OLUN ARKADAŞLAR MADEM BU KADAR SİNİRLİSİNİZ KABLOLU TVNİN NETİNE GEÇİN OLSUN BİTSİN NET+TV SINIRSIZ 1024 KB HIZ AYDA 49 TL

bu konuyu açan arkadaşa gerçekten teşekkürler.aynen siteye girip şikayetimi yaptım.bilgilendirme için tekrardan teşekkürler.''''ya arkadaşlar kocaman yazıyla yazmışsınız kablolu tv geçin diye benim oturduğum mahallede yok gelmiyecekmiş.''''!

keesinlikle katılıyorum-ve kesinlikle katıldığım için zaten şuan kablonet kullanıyorum-tavsiye ederim sizde geçin hem fıstık gibi 7 liraya tv izleyin(natgeo ve discovery aynı anda bulunan tek hizmet)

dünya'nın en pahallı petrolünü, doğalgazını, elektriğini, telefonunu kullanıyoruz, cebimizdeki
kredi kartlarına dünyanın en yüksek faizlerini ödüyoruz yine de gık çıkmıyor bu milletten!
Bence dünyanın en pahallı internetine de ses çıkarmazlar ya, ben yine de bu kampanyaya imzamı koyuyorum.
Hiç değilse internet en pahallı olmasın!
Adından başka her şeyi yabancı olan türk telekom ve ttnet'e hayır!

kralsınnnnnnn

Geri