Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!
İlla bişi olması gerekmez en azından TTnet 'ten memnun olmadığımız görünsün. Karıncanın Yangına su taşıması misali. Durduramasakta tarafımız belli olsun...
valla o bana ben ona dayadım 50 gblık oyunu ınıp duruyor ancak boyle ıntıkam alırım türk telekom da calısan bı abımız var oda aynısını soyluyor ama care yok sonucta türkıye kalıtesız hizmet yüksek ucret :thumbdown:
Yalın internet kabul edildi ancak 13 tl lik sabit telefon ücreti yerine 14 tl yibulan sabit internet ücreti eklendi. hayırlı olsun birumut daha suya düştü. telekom bize itttirrmeye devam edecek yüksek faturaları...
TTNET insanları resmen kandırmıştır. Yapacakları zamlar insanlardan gizlenerek onları 24 ay ödemek zorunda bırakmakmışlardır. Tüketici mahkemelerine başvurun hiçbir ücret almıyorlar bir dilekçe yeterli. Ben tarifemi değiştiremezsem öyle yapacağım
sizler bence rahatsızsınız dünyada en ucuz internet birincisi ispanyada ikincisi türkiyede siz galiba hiç para vermeden kullanmak istiyorsunuz yok öle kusurabakmayın size kolay gelsin ))