..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amxx Mod Kullanımı

arkdaşlar ben server kurdum amxx modd akurdm üstüne fakat ne admn verebldm ne bişey bunun komutlarını tam olarak nereye yazıcaz

bide ben users.ini dosyasına kendimi admin olarak kaydettm map değiştm fln ama olmadı admin girişi nasıl yapılıoy bilenler varsa çok makbule geçecek :D söyleyiversnler allah aşkınaa

kimse yardm etmicekmi ya :( bilen yokmu şunları

Beyler 30 Kişi Bakmış Bir Yorum Bile Yok.
Bilmiyorsanız Bile Bilmiyoruz Kardeş Yazmanız Gerekir.

Çok teşekkür ederim. Ben kurucam ağdaki diğer ark.lar Lan'dan bana bağlanıcak. Ağdaa olmayan kişide Hamachi'den IP ile giricek dimi..?
Tşkrler.. =)

Lan´da Oyun Kurarken Şifre Koy Z Kişisi Avcunu Yalasın :biggrin

Cs 1.6 Birden Bire Lag BaşLadı

Herkeze MErhabaLar.

Bir Kaç gün önce Cs 1.6 oLan Pcme Cs:Source Kurdum..Sadece Cs:Source oynarken Pc TakıLıyordu..Ertesi Gün Bir Arkadaşım Evime GeLdi Ve Cs 1.6 yı Oynadı..Sonra USB BeLLekten FiLm İzLedik..Bu Arada USB BeLLek Pc´yi Baya Bi Kastı Açarken [F:\´nin üzerine tıkLayamıorduk..]
FiLmden Sonra Arkadaşım CPU HızLandırıcı Diye Bir Meret Attı USB´den..Biraz Zaman Geçti ve Cs 1.6´yı Açtık..Oyunda TakıLmaLar BaşLadı MEnüLere Geç Girme , Server´a Girince HareketLerde DonukLuk Fln..

İNternet Biraz Araştırdım Ve Rate AyarLarı Diye Birşey BuLdum Denedim ama HaLen Aynı :S

Bu Arada Cs:source u KaLdırdım

Sistem BiLgiLerimi VVereyim..Umarım Bu BiLgiLere Ait Rate AyarLArı BuLAbilirsiniz :(

Kingston 512 MB RAM
Nvidia 5500 FX Ekran KArtı 256 MB
1024/256 MB Sınırsız ADSL

Herkeze Şimdiden TeşşekürLer

Evet Aynı Sorunları Bende Yaşıyorum ,Lütfen Yardım

Bu Konuda En İyiyi Anlamanın BirTek Yolu Var Bir Turnuva :D

Açın Bir SErver Herkes Katılsın Göstersin Kendini 3-5 Gün Yeterli Kimin İyi Olduğunu Öğrenmek İçin :D

Bende Varım Ona Göre :D

Arkadaşlar Bende Takip İçin Program Var Sadece Cs yi Açtığım Zamanlar Genelde Saatte 17 İla 27 Mb Arasında Kota Harcıyorum Bilgilerinize :D

bir saatte 17-18 mb veri downLoad edersiniz cs de...
günde 5-6 saat kadar zaman geçirseniz 100mb civarında günLük kotanızı doLdurursunuz...
herkese boL fragLar

Derbederin Saol Kardeş.
Bilmiyosan Bile Adam Akıllı Bilmiyom Demişin.
Saol Kardeş Ellerin Dert Görmesin.

Linux Servera GG+Dm Kurulum yrdmmm...?

Slm arkadaşlar;
Linux Servera Cs Kurdum ;ama DM ve GG Modların Linux için olanlarını bulamadım konu hakkında bilgisi oln arkadaşalr yardımcı olurlarsa sewinirim

Şimdiden Tşqler Herkese İyi Forumlar...!

Linuxa Cs Server Kurulumunu Forumda Anlatırmısın ?

admin girişi için

konsola girip
setinfo _pw şifreniz Enter
connect server IP Enter :D

ByLer ben şu anda ''crack'' lenmiş Cs 1.6 v32 Li patch indirdim. Ve işe yario ! ||| * ||| hepsini yükLein* |||Ve Counter Strike nin Keyfine warİn. bu arada o cd keyLer olmuo boşuna zmn kaybi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri