..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi sen bu serwerı cs açıkken açmaya çalıştıysan olmamıştır büyük ihtimalle bende oyundayken aynı anda serwerı açmaya çalışınca böle hata alıorum oyunu kapattıktan sonra deniorum açılıo serwer büyük ihtimal bu yüzdendir sen bide oyun kapalıyken açmayı dene abi
tolga90 nickli arkadaşımız yazmış.

pusuya yattıkları zaman adamların canları nasıl birisi vuruyormuş gibi azalır

arkadaşlar bazı serverlerde görüyom adam pusuya yatınca 2 saniye duruyon sonra sana bişey tekme felan atıyormuş gibi oluyor canını azaltıyor yavaş yavaş onu nasıl yapabilirim 1.6 server kurdum ilk defa

admin playerı slaplıyo (yani tokatlıyo ) forumun admınleri sana yardımcı olur

yaw adminlik alman gerekir bosuna yüklemişin 1.6 yı 1.5tede oluo aynı şey

dostum server zaten benim ilk defa kurdum server hiçbirşey bilmiyom biriniz bana yardım etsin ne olur kendimi admin yapamıyom :(

amx_slap "pusuya yatan admin nicki" "damage" ( damage yazan yere rakam yazıcaksın mesela 10 yazıcaksın , 100 canı varsa 90 kalacak ).

arkadaşın demek istediği camp meter eklentsi..

sabit durunca kendiliğinden slap atıo, adminle herhangi bir alakası yok..

camp meter diye arttır kardeş eklentiyi..

Adminliği iyi yapıyorsun sana karşı şikayetimiz yok

Çok acayip bir anLatım oLmuş... :D:D:D Oyunu ve Sxe ' yi siL baştan yükLe...OLabiLir...Onlar oLmassa sürüm değiştir...(v23,v26 ,...)BiLmiyorum...Dene istersen !!!:melek:melek:melek

Map İndirmiyor

arkadaslar cs 1.6 da map indirmiyor bir servera girdiğimde bende olmayan bi map oldugunda indirmiyor direk atıyor verdiği hata ise cl_allowdownload 0 gibi birşey :saskin

oyuna girdiğinde servera bağLanmadan önce konsoLu açarak cl_allowdownload 1 yapmaLısın...konsoLu " tuşuna basarak açabiLirsin...
0 server tarafından kuLLanıLan dosyaLarın senin cs kLasörüne indiriLmesini engeLLer... 1 komutu iLe bu dosyaLarın (harita,sesLer vb.) indiriLmesine onay vermiş oLursun..
koLay geLsin...

ben çok iyi surfde kayıyorum,kaykayın sol tarafında kayıyorsan D ye sağ tarafında kayıyorsan A ya bas ;)

Cem dai biraz övgü almak için konu açtın herhalde xP
Hackhell adminleri iyi bence sende sevdiğim bir insansın hayırlısı olsun.

olmuyor...

cevap yazdığın için sağol ama alakası yok üzgünüm pc ye 2-3 kez res attıktan sonra hiç bi program açık değilken deniyorum yine aynı sorunu veriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri