..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cstrike klasörünü ac icin users.ini notepadle ac ve oraya mesela XXX:şifre:131071(bu rakamların buraya ise adminlik derecen neyse onun rakamlarını yazacan) O dereceyide AdminMod-win-manuel den yapacan yada amx-mod dan dereceni belirleyecen sonra hepsini işaretle Calculate Acssess Right tıkla orda numara gelecek o numarayı users.ini deki o yazdıgım rakamların oraya yazacan.Sonra kapat oyuna girmeden önce console acıp (/setinfo _pw-home şifre) Burdaki şifre users.ini yazdımız şifre olacak.Dikkat cekerim en üst adminlik sende olduğundan dolayı setinfo _pw-home komutuyla giriyorsun diğer adminler ise setinf _pw diye giriyolar.Yardımcı olabildiysem ne mutlu saygılar...

Port Acma sorun

Cs 1.6 da server actimda port acmam gerek ama nerden alacagimi bir turlu bulamadim lutfen yardim edin:melek

modemimin markasi : Scientific Atlanta 2203

YArdım!!!

serverda counter oynarken coğu yazılar bende chatalldead vb. tarzında yazıyor yani lişilerin yazdıkları gorunmuyor. neden acaba?:vur

yok kardeş hiç bi patch yuklu değil hangisini bulup yukliiim:?

la bana lazım ben serveri kurdum bütün herşey var ama host diye bişi duydum cs nin serverla alakalı dosyalarını host denen şeye atıyormuşsun PC nin açık kalmasına gerek kalmıyormuş :D:D doğrumudur
bir yardım please :V:V

la bana lazım ben serveri kurdum bütün herşey var ama host diye bişi duydum cs nin serverla alakalı dosyalarını host denen şeye atıyormuşsun PC nin açık kalmasına gerek kalmıyormuş :D:D doğrumudur
bir yardım please :V:V

Yanlıştır :D Dedicated Server inin olması lazımmm... Dedicated Server aynı senin pc gibi bi şey ama 7/24 açık no lag ... Ve Dedicated Server in varsa server işine girersin başkalarına server kiralarsın para kazanırsın :goz: :D Ama tabii dedicated server a da aylık 150-400 YTL arası ödemen lazım :D:durdurun

tam olarak anlayamadım

Bak Kardeşim anlatıyım .

1zq9203.jpg

Aynen bu resimdeki gibi yap :goz: Ve Sonra orda fireewall die bi yer var bence bi de ordaki firewall ı kapa .Hee bi de "yerel ağdaki ip adresi" ne die sorarsan şimdiden cevap vereyim . Yani kendi ağındaki ip numarandır mesela 192.168.1.2 , 192.168.1.3 .... bu böyle gidre . İp numaranı öğrenmek için ağ bağlantılarından kendi kullandığın bağlantıyı 1 kere tıkla solda alt köşede bi yerde "IP Adresi : " diye bir bölüm olmalı .

Örnek Resim

28ri4nq.png

işte bu kadar ....

saol kardeş yardımın için teşekkürler sende olmasan :D başka bişey girmiycez değil mi 27015 den başka o boşluklara

cs 1.6 formattan sonra

arkadaşlar ben daha geçen gün bilgsiayara format attırdım sonra cs 1.6 yükledim ama bir türlü servera girmiyor kutu dolmuyor bile önceden engelleme yazısı çıkardı half life launcher die engellemeyi kaldır diyebiliyorduk ama o şimdi çıkmıyor ben de güvenlik duvarından özel durumlardan program ekleye bastım hl exe seçtim girmeye çalıştım yine olmadı firewall vardıı onu kaldırdım virüs programım eset patch v23 yüklü şimdiden teşekkürler

şimidi burda yazdıklarını yaptım ama ben güç dalgalanmasından ve sonucunda bilgisayarın zarar görmesinden korktuğum için o hizmetler kısmındaki 3. bölümü eyleme devam et şekline getirmedim :D şimdi restart atıcam,bakalım sonuçlar nasıl olacak..sonucu yine buraya gelip yazıcam..bu arada sen yine online sın :) sevindim :)

bu arada sxe kurulu değil ve sp2 mevcut..

uzaktan yordam cagrısında 3.seçeneği de eylem yürütme yaparsak bi sorun olur mu?yani diyelim bilgisarın güç ile ilgili bi sorunu var,ben bu 3.yü de eylem yürütme yaparsam donanıma bi zararı olabilir mi?çünkü üstteki adımları uyguladım,tabi bir eksikle ve sonuç= restart :(

counter'da online oyuna bagLanirken donuyor

seLamLar, ben counter oyununu kurdum STEAM'ide kurdum fakat oyun SERVERina bagLanirken connecting diyor ve donuyor... dakikaLarca oyLe kaLiyor sonunda cikiyorum...

acaba bu probLemi nasiL haLLederim...?

seLamLar, ben counter oyununu kurdum STEAM'ide kurdum fakat oyun SERVERina bagLanirken connecting diyor ve donuyor... dakikaLarca oyLe kaLiyor sonunda cikiyorum...

acaba bu probLemi nasiL haLLederim...?

Bence Counter Strike 1.6 NoSteam yükle . Link de veriyim ;

Bunu yükle üstüne de bunu kur olur :victory:victory

arkadaşlar ben daha geçen gün bilgsiayara format attırdım sonra cs 1.6 yükledim ama bir türlü servera girmiyor kutu dolmuyor bile önceden engelleme yazısı çıkardı half life launcher die engellemeyi kaldır diyebiliyorduk ama o şimdi çıkmıyor ben de güvenlik duvarından özel durumlardan program ekleye bastım hl exe seçtim girmeye çalıştım yine olmadı firewall vardıı onu kaldırdım virüs programım eset patch v23 yüklü şimdiden teşekkürler

Daha yüksek sürüm patch yüklemeyi dene mesela v29 .

LinK : Tikla Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri