..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CS'den anlarım diyen lütfen içeri buyursun..

Ya arkadaşlar şu konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdi biz arkadaşlarla online CS oynicaz ama dizilim şöyle:
Wonka, X, Y . --> bu üçünün modem üzerinden ağ bağlantısını var.
birde Z kişisi var, ki onun bizle ağ bağlantısı yok.
Şimdi sizden ricam şudur; biz üçümüz ağ kurup nasıl oynayabiliriz, gerekli dosyalar, yapılması gerkenler nelerdir?
Aklınıza ne geliyorsa yazın, ben denerim =)
Şimdiden teşekkürler .. =)

Yokmu yardımı dokunabilecek birkimse?

2 gündür uğrasıorus :mad:

ayh 2 gündür arkadaslarla uğraşıorus ama bi sonuca varamadk sorun ise şu bende vista yüklü cs de yüklü ama sxe nin 5.5 ve 5.6 sını da yükledim aynı hataları veriorlar hata ise söle aç diorum ama access denied please run this program as ' adminstrator' dior yönetici olarak çalıştır diorum o zamn da güncelleme cıkıor güncelle diorum belki olur die ama en güncel sürümü yüklü dior :saskin napmam lazım

bi de erceyle oynayamıorum işin kötü tarafı zuhaaa

eğer 3 kişi ağ kuLLanıyorsanız yapmanız gereken tek şey ağ üzerinden oynamak istediğiniz oyunu pcLerinize kurmanız ve Lan üzerinden oyuna bağLanmanız...

burada adı geçen z kişisini ne için konuya dahiL ettin anLamadım...eğer bu kişinide sizLer birLikte oynamasını istiyorsanız yapabiLeceğiniz iki seçenek var...
birincisi onLine oLarak servera girmeniz ya da bu ağa dahiL oLmayan arkadaşınızı sanaL ağ kurarak size bağLanmasını sağLamanız oLacaktır...
hamachi programı bu işLem için en ideaL programdır...

Gündüz 5.6 iLe servera giriyordum şu an bende de bir sorun var :S

cs1.6 yı açıyorm hafy life geLior oradan cs.1.6 ya geçiyorm fakat sxe yi görmüyor ve beni serverdan atıyor :(

sxe yi yönetici aç dedikten sonra açıLan pencere sxe nin aktif oLduğunu gösterir zaten bundan sonra oyuna girmen ve sorunsuz şekiLde bağLanabiLmen gerekir..günceLLeme tuşuna basmana gerek yok yani..
gördüğün ekran sxe nin çaLıştığı anLamına geLmektedir...

Fуσηв;3095157' Alıntı:
eğer 3 kişi ağ kuLLanıyorsanız yapmanız gereken tek şey ağ üzerinden oynamak istediğiniz oyunu pcLerinize kurmanız ve Lan üzerinden oyuna bağLanmanız...

burada adı geçen z kişisini ne için konuya dahiL ettin anLamadım...eğer bu kişinide sizLer birLikte oynamasını istiyorsanız yapabiLeceğiniz iki seçenek var...
birincisi onLine oLarak servera girmeniz ya da bu ağa dahiL oLmayan arkadaşınızı sanaL ağ kurarak size bağLanmasını sağLamanız oLacaktır...
hamachi programı bu işLem için en ideaL programdır...
Çok teşekkür ederim. Ben kurucam ağdaki diğer ark.lar Lan'dan bana bağlanıcak. Ağdaa olmayan kişide Hamachi'den IP ile giricek dimi..?
Tşkrler.. =)

¥åKı§ıK£ kardeşim cs patchi var halilifeden cs ye geçtin için görmüyo sxe yi cs patch indir yükle o sorun geçicektir aynısı bendede oluyordu

sxe yi tamamen sildiginden emin ol. prog files tan da silinsin. sadece prog. ekle kaldir, diyince tamami silinmiyo we yenisini eski surumun ustene kursanda fark etmiyo. tamamem sil .

Bıktım usandım şu sxe illetinden yha ! Lütfen yardım edin abilerim ablalarım :)

Merhaba.Sxe ile ilgili bir sorunum var ve acil cevap almam gerkiyor Lütfen Cevaplayın.

Dün sxe 5.5 kurmuştum sxeli serverlere girebiliyordum.Bu sabah sxeli serverlere gireyim dedim girmedi.Daha doğrusu şöyle oldu;Sxe açık.Sağ alt köşede ikonu var.Cs açıyorum.Servera bağlanmaya başlıyorum.Bir yer doluyor ya Precaching resources vb yazıyor.Ora doluyor sonra masaüstüne dönüyor cs de otomatik kapanıyor.sXe açık ama.Tekrar girmeyi denesem de yine aynı.

Neyse dedim.Sxe yi uninstall ettim ve program filesten de sildim.İnternetten tekrar 5.5 i yükleyeyim dedim sxe-anticheat.com'a girdim.Bir baktım v5.7 çıkmış.Hadi dedim onu indirdim ve yükledim tamam cs ye girdi.Cs oynarken elektrikler kesildi.Benim laptop açık tabi ama internet gitti.Sonra çıktım cs den masaüstüne döndüm.Mutfağa gittim geldim baktım elektrikler gelmiş.Sonra cs ye girim dedim.Girdi.Sxe açık tabi.Girdim servera bağlanırken o yer doldu bitti sonra masaüstüne yine döndü ve cs kapandı.

Önceden de sxe ile sorun yaşamıştım.(zatn hiç hile prog. vb yok)Ben sxe kullanamayacakmıyım yaa
İşletim sistemi: Windows XP

Cevaplarınızı bekliyorum

zaten ben de sxe'nin kendi sitesinden indirdim. sxe-injected.com yaz bak benim yazdığım siteye ynlendiriyor.

kotayı ödeyen baba ama faturayı gördükten sonra çıLdıran da baba...:)

+1000

benim de 2 ay kaldı İnşAllah sınırsıza geçecem.

La bence 20-30 mb gibi miktarlar doğrudur.Neden derseniz;Dosyalar hazır.Silah görünümleri,Haritalar,Silah Resimleri,Bombalar vb hepsi dosya olarak bilgisayarınızda var.Onları zaten her seferinde indirmiyor bu 1;İkincisi ise zaten veri akışı olan ney ? adamların hareketleri . değiL mi? Onlardan da çok kota yemez hepimiz biliyoruz.He?Alttaki sohbet mi? :) amaan taktığın şey bu olsun birkaç kb'lik yazıdan ne çıkar :goz: Bu benim şahsi görüşüm her yönden eleştirilerinizi de bekliyorum

cs 1.6 server yardım

:help merhaba arkadaşlar foruma yeni kaydol"ma"dım ama ilk mesajımı yazıyorum :saskin

yardımlaRınızla 1.6 cs server kurdum v26 fakat ilk açtığımda steam_api.dll hatası veriyordu bi arkadaşın upload etmesiyle sorunu çözdüm ama şimdi de :saskin " unable to load authentication library, exiting " diye hata mesajı çıkıyor herşeyi tekrardan yaptım v26 falan da denedim hata mesajı gitmedi :saskin yaRdımcı olursanız seviniRim... msn im profilden alırsınız ve lütfen kendinizi tanıtınız kişi listesi coştu da kontrol edemiyorum :melek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri