bizim hatun yalan çıktı ya kız benden habersiz neler yapıomuş haberim yokmuş.facebook açmasını istemiodum abazalar bakar yorum yapar die falan tamam demişti söz vermişti ayrılmadan 15-20 gün önce açmış bide 28 tane fotosunu koymuş altına abaza tipler yorum yapmış onlara cvp yazmış.konuşmasını istemediğim bi herif vardı buna asılıyodu onla da konuşmaya başlamış.msnden de hem engelleyip hem silmiş.sorduğum zaman da benim iletileri görüp üzülmemek için benim de onun fotolarını falan görüp üzülmemem içinmiş.istersen ekleyebilirim dedi gerek yok saol dedim.ya bide ayrıldıktan sonra msj atıodu napıon,ara konuşalım falan die.
yani dostlar aşk falan yalan siz siz olun aşık falan olmayın olursanız da karşılık görceğinizi asla düşünmeyin ben bunu anladım karşılıklı aşk,sadakat yalan! (bazı istisnalar hariç)
BİR ÇIKAR YOL!!!!!
Arkadaşlar durum çok vahim
Ben 18yaşındayım.Bir kızla bir haftadır çıkıorum ve bu gece saat 1de aradım napıorsun dedm..Dışardayım dedi...Bu saatte ne işin var die sorduğumda,arkadaşlar var dedi..Ne arkadaşı ya bu saatte filan dedim lafı geçiştirdi sinirim bozuldu hemen kapadım telefonu...
Hemen çıktığım kızın yakın bi kız arkadaşını aradım..Dedim bu saatte dışarda ne yapar bu dedim...O hapcılarla dedi.................
Şokk oldumm adetaaa.18yaşında birkızın bu halde olması içimi acıttıı ve şuan çok kötüyüm...
Artk evdekileri dinlemiyormuş.Çıkıormuş böle...
İlişkimiz daha 1haftalıkda olsa yine çok üzüldüm sevgilim olduğu için değil bu yaşda masum bi kızın bu halde olduğun için...
YARDIM İSTİYORUM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BİR ÇIKAR YOL!!!!!
Arkadaşlar durum çok vahim
Ben 18yaşındayım.Bir kızla bir haftadır çıkıorum ve bu gece saat 1de aradım napıorsun dedm..Dışardayım dedi...Bu saatte ne işin var die sorduğumda,arkadaşlar var dedi..Ne arkadaşı ya bu saatte filan dedim lafı geçiştirdi sinirim bozuldu hemen kapadım telefonu...
Hemen çıktığım kızın yakın bi kız arkadaşını aradım..Dedim bu saatte dışarda ne yapar bu dedim...O hapcılarla dedi.................
Şokk oldumm adetaaa.18yaşında birkızın bu halde olması içimi acıttıı ve şuan çok kötüyüm...
Artk evdekileri dinlemiyormuş.Çıkıormuş böle...
İlişkimiz daha 1haftalıkda olsa yine çok üzüldüm sevgilim olduğu için değil bu yaşda masum bi kızın bu halde olduğun için...
YARDIM İSTİYORUM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM