Türk Filan Farketmez..
İlk Çıktığın Kıza Böyle Demen.. Gerçekten Çok Koyar Ona..
ßence Hiç Söyleme Ayrılalım De ..
Aynı Durumda Sen Olsan Ne Düşünürdün Nasıl ßi Acı Çekerdin Onuda Düşün:melek
Ama Bence Bi Anlık Zevk İçin Eski Çıktığını ßırakma..
Sen ßilirsin..
Ama bi anlık zevk diiL seviyorum yani...
2 yıllık bir birlikteliğim var her anını her dakikasını dolu dolu yaşadığımı düşündüğüm bir gecede sadece sevdiğimin sesini duyma özlemiyle actıgım telefonda saçma sapan nedenlerle BİTTİ... ne kadar kolay degilmi bir cümlede net ve acık bir çırpıda ama olmuyo be kardeş acıyo işte içerde bir yer aglıyo sanki beni sustururcasına hak veriyorum en haklı nedenleriyle ayrıldı çünkü giderken şimdi pişman belki ama gururum el vermiyo sadece bekle diyo bu kadar kolay degil diyo hayatını değiştirdin onun için bir anda köşeye atılcak sevda degil diyo anlat ona diyo bende diyorumki Ataol abimle
Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği
İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya
Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
..........
..........
ilgilendiğiniz için herkese teşekkürler....
Aslında böle bişi yapmam ama şimdi ne yapmam lazım ?
Yazın tanıştığım Norveçli sevgilim Natali'ye kaptırdım kendimi.Ama aynı anda Türk sevgilimle beraberdim.Kendimi kaptırdım yeni aşkıma msnye yazdım " I Love You Natali " die.Türk arkadaşım da gördü bunu ve kızdı .Ama ben Natali'yi seviyorum artık.Bunu onun kalbini kırmadan nasıl anlatabilirm...
Aman Ben Bıktım Artık Bu Işlerden.bu Kadınlar Ne Istiyo Bi Türlü Anlamadım?
1 haftadır yemek yemiyorum 7 kg falan verdim uyku mu günde 3 saat falan anca dahasıda var 2 paketde sigara sen gene iyisin. :saskin
Kardeşim ben sunniyim ve bir alevi kız sevdim...Çok sevmiştim...Anneme söledim böle böle nasıl olacak ilerde bu iş diye.Daha yaşım 18..Annem dediki bizim için sorun olmaz asıl sorun bizim büyüklerimizde..Mesela dedem asla kabul etmezdi böle bir kızı..Ama annem kabul ederim ben dedi.BU şunu gösterebilir.Zaman geçtikçe bu tür görüş ayrılıkları ortadan kalkıp gidecek.Ztn kalkması lazım.Allah yolu BİRDİR.Müslümanım diyen herkesde birdir ayrım olmamalı..
sevdiğim kızı üniversite başlamadan 2 günlüğüne göre bilmek için muğladan izmire geldim geldiğim gibi anamı -babamı görmeden onun yanına gittim eve giderken bi msj geldi aynen bu yazıyo
--aşkım eve gidince haber ver sana bişi söylicem
eve gittiğimde msj attım ve bu cvp geldi
--- bitirmemiz lazım!!!! :''(
sevdiğim kızı üniversite başlamadan 2 günlüğüne göre bilmek için muğladan izmire geldim geldiğim gibi anamı -babamı görmeden onun yanına gittim eve giderken bi msj geldi aynen bu yazıyo
--aşkım eve gidince haber ver sana bişi söylicem
eve gittiğimde msj attım ve bu cvp geldi
--- bitirmemiz lazım!!!! :''(