acil kan lazim' Alıntı:
bnm yarama merhem olun,birazda olsa yaramı hafifletin lütfeennnn...Yaw bnm bu sene hazırlık sınıfından tanıştığım bi kız var ama ne kız bee kardeş.hiç bi kıza hissetmediklerimi hisesttirio bana.bni kendine öle bi aşık ettiki yani öle böle deil ,bölesini daha önce cidden yaşamamıştm.ama hala ona karşı hissettiklerimi söliyemedim.Gerçi hal ve haraketlerimden kesin anlamıştırda ama sölemeden de olmazki be kardeş.Artık yaptığım tabiri caizse ayaklardan sıkılmasından korkmaya başladım ve artık bir an önce tüm içimdekileri sölemem gerektiğini hissediyorum ama bunu nasıl yapcmm???lütfn biri yardm etsin buna çok ihtiyacm var gerçektendee...
kardeşim ben senin yerinde olsam,
güzel bir mekan ayarlarım ,
imkanım varsa mum ışığında,
arkadaşımı buraya götürür teklif ederim,
tedaylı sohbet etmek istersen pm den msn adresini verirsen sohbet edebiliriz,
saygılarımla
melegimmm :
Ben çok kötüyüm...
Benim yüzüm bir türlü gülmedi, artik ne yapacagimi sasirdim. Bana herzaman ilgi duyup yaklasan erkekler oldu. Kimine bende ilgi duydum, kimine duymadim. Ama simdi arkadas oldugum birine tutuldum galiba ama benim daha önce yasadiklarim bizim birlikte olmamiza engel. Iki gündür telefonlarina cevap vermiyorum çünkü annem görüsmemi istemiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum, lütfen biri bana yardim etsin.
öncelikle yaşadıkların neden birlikte olmanızı engellediğini
açıklarsan daha iyi yardım edebilirim kardeşim.
birde annen neden görüşmeni istemiyor,
bunlara cvp verirsen yardım edebilirim,
istersen pm den msn adresini verirsen msn dende sohbet edebiliriz
saygılarımla