Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe [TsL 30.Hafta] [Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MozoLe Miяach;4280583' Alıntı:
Sende O Semihin Kameraya Gosterdıqı Parmaqı Tut..Maç Sonrası O İşareti YıLdıraya Yaptım Dedı Cunku...:goz:

o kadar dikkatli baktığına göre sana yaptığı aşikar

..єЯDєM..;4280584' Alıntı:
Söz Sana Tutturucam Üzme Kendını Tmm =))
Önce yazmayı öğrenmen lazım ama Bi ara onuda ogretırım =))

Doğru sen bugün tutmaktan uyuyamazsın

Bu serdar özkanın niye oynadığını,ernst yapılan harekete neden penaltı verilmediğini,ernstin neden çıktığını,sivasın kaybettiği bir maçta futbolcuların neden motive olamadığını ve maçın taktiğini hiç bir zaman anlayamayacağım.

aynen katiliyorum dediklerini Serdar Ozkan bu sezon hangi macta iyi bisey yapti da boyle kritik bir macta oyuna aliniyor, etmedigim kufur kalmadi ama artik kendimi de tutamiyorum serdar ozkan bu takimda isin ne senin
ernst neden cikariliyor bu sorunun cevabini Denizliye sormak gerek sahanin en iyilerinden ama... tabi yerini serdara brakicak ondan
bide sivas kaybetmis idasiz bir fener var karsinda kendi sahanda oynuyorsun kazanirsan lider olucaksin ama tum bunlara ragmen motivasyon sifir
boyle sampiyon olunmaz
Son olarak da Delgado Serdar Ozkan Bobo artik gonderilsin paf takimindan oyuncu alsan daha iyi oynuyucak

BeyLer tmm herkes kendi böLümünde yazsın.FarkLı böLüme
yazıyorsada cıkıntıLık yapmasın. . .

Gereksiz MsjLar SiLindi. . .
Tartışmayı uzatırsanız ceza aLırsınız. . .

ojemi =) yapma MozoLe Miяach harbi yapma ya.Ya bi insana iftira atmak bukadarmı kolay oje suruyomusum.:D Bni tanımaz etmezsin oje sürdüğümüde nerden çıkardın.Az beyinin çalıştır.laf koycaksanda adam gibi koy öle karı gibi kıvırma

Karı Gıßı Kım Kıvırıyor Goruyoruz... 10 Gun Sonra Fortıs Kupası OzLemı 26 Seneye Çıkıcak Sımdıden Yas Tutmaya ßaşLayın...:goz:

Sonuç Sivasa Yaradı Tabi Birazcıkta Trabzona Bakalım Inşallah Sivas şampiyon Olurda Bi Anadolu Takımının Ne Yapacağı Kanıtlanmış Olur Ne Bu Böle Yıllardan Beri 4 Takım şampion Hiç Bi Taı Tuzu Kalmadı Yeni Renk Gelsin Yaaa

Bu Arada Ben Galatasaraylıyım

ya bunlar ancak alex kaleye geçtiği gün bize rakip olabilirler... yok 2-1 miş yok altıymış... 3-4 desem anlarsınız herhalde... şimdi bırakın komşunun aletini yoksa aletiniz bjk çarşıda koca çok... özellikle fenerlilere...

Beşiktaş'lı kardeşlerim yapmayın galeyana gelmeyin bundan önceki postda da yazdım ne demiştim İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR,BIRAKIN HAVLASINLAR

Yaw Bjk Liler 6. Maç Olmuş Iç Dış Saha Size Geçirmişiz Daha Ne Konuşuyorsunuz

Fenerbahçe Susturur

Hepinize Yeteriz...

yok abi yok bırakıcam beşiktaşı gemiyi de köşkü de yakıcam olmuyo abi bu ne boyle feneri bu haldeyken yenemiyosak ne zaman yencez bu ne abi ya takım önceki haftalarda ne kadar güzel oynuyo bu febe maçına gelince bi şeyler oluyo olmazki abi takım ruhu alınmış gibi sarhoş gibi çıkıyo maça daha ne kadar tepicez ayağımıza gelen fırsatı
zaten bu saatten sonra da şampiyon olmak falan hikaye sadece 1 fazla olur şampiyonluk sayımız hiçbişye değişmez ben kendi dengim rakiplerimi yenemezsem onu bırak ilk 6 daki takımları yenemezsem napiyim şampiyonluğu hacettepeyi yenicen geçicek elime fazladan bi kupa sadece varsın sivas alsın istemiyorum akoim

yaw iyi yendiniz tamam noldu peki????göğe erdinizmi???hala 8 puan gerimizdesiniz bi daha tökezleseniz tommikislr bile altına alacak sizi hala konusuyonuz yaaa,konusmanızıda gectim bu ne sevinçtir yaaa,görende sanki bizi yenince şampiyon oldunuz yada şampiyonlar ligi bileti aldınız falan sancak....yazık yazık coooooooooooook yazık

Serdar Şimdi ŞampiyonLar Liqi ßiLetı aLmadıLar HakLısın..Ama 13 Mayıs'ta Çok FarkLı ßirşey aLıcakLar.. Kupa DeqıL Daha GüzeL ßişey aLıcakLar.. =)) AnLadın Sen =))

fenerbahceli arkadaslar anladık yendiniz de su kacırmanında alemi yok biz efendi gibi tebrik ederken siz tahrik ediyorsunuz...

yok abi yok olmaz böyle onu alcaklar bunu alcaklar olmuyo böyle bu maçtan öncede aynı şeyler söyleniyodu yok gerdek yok kına ne bu abi ya hata bizde akoim kendimizi bişey zannediyoruz barcelona bile boyle konusşmuyodur eminim ki adamlar dünyayı sallıyolar burdaki kupa maçınada gitmicem nolca belli zaten bjk nin bundan çok da farklı olacağını sanmıyorum

Top yuvarlak.. o da FB'ye yaradı yapcak bişi yok. Bu kadar dengesiz bir takımda yok ligde kendi evinde Kayseri'den 4 tane yediği zamanlarda oldu bu FB'nin ama gel derbilere adamlardaki bala dicek yok... Tüm isteğimle BJK 'nin yenmesini istedim ama maalesef...

Ben Galatasaraylıyım ve FB kadar şanslı bi takım görmedim...! Her derbide bu açık ve net Futbolda tabi şans olcak ama bu kadarıda düşündürüyor. Bana göre FB ligde rotası belli olmayan gemi gibi savrulup duruyor ama derbilere gelince bişeyler onların tarafında oluyor.
Derbileri haricinde övünecek hiçbirşeyi olmayan 5 para etmez takımdan başka bişey değil fenerbahçe....

derbilerde çıkıp aslanlar gibi oynuyolar rakiplerine kendilerini ezdirmiyolar abi ben kabul ettim artık bundan sonra beşiktaşımın beni ikna etmesi lazım şans dı şikeydi baldı hikaye silkelenip görelim olanları

şu hazmetme muhabbeti yazan tipleri anlamakta güçlük çekiyorum fazla değil daha geçen hafta bu haber vardı spor sayfalarında
bu gece galibiyeti ağzından salyalar akıtarak sağa sola sataşarak kutlayan denyoların forumdaki mesajlarını da yayınlamak isterdim ama herkes bunları biliyor zaten

taraftarlığı sizden mi öğrenicez tamam fener yendi Beşiktaş kaybetti bunu kabul edemeyecek hazmedemeyecek adam zaten bizden değildir
nedir derdiniz
sizin gibi kendi futbolcumuzla alay etmediğimiz tesislerde dövmediğimiz ve bunun gibi pek çok şeyden ötürü sizden farklı olduğumuzu hala anlayamadınız mı

haftaya yine yenilir o çok sevgili başkanınıza , teknik direktörünüze , insanlıktan nasibini alamamış futbolcularınıza dümdüz gidersiniz

beş parmağın tabiikide beşi bir değil bu saydıklarımın dısındaki fenerli arkadaşlarıda tebrik ederim

Taraftar Fener'le dalga geçti
26 Nisan 2009 Pazar 09:21

Fenerbahçe'nin 2-0 yenik duruma düşmesinin ardından taraftarlar, futbolcularla dalga geçti.

89590.jpg

Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından kopan Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiyle zirvenin 12 puan gerisinde kaldı.

SELÇUK TEPKİ GÖSTERİNCE

Fenerbahçe'nin, Ankaragücü karşısında 60. dakikada yediği penaltı golüyle 2-0 yenik duruma düşmesinin ardından taraftarlar, futbolcularla dalga geçti.

Bir ara futbolcuların yaptığı her pasta ''Oley'' çeken tribünlere, futbolculardan Selçuk alkışla tepki gösterdi.

Selçuk'un hareketine tepki veren taraftarlar, uzun bir süre maç içinde ayağına her topu aldığında bu futbolcuyu yuhalayıp ıslıkladı.

I LOVE ZİCO SESLERİ

Fenerbahçe'nin Ankaragücü yenilgisi tribünlerdeki çatlağı da iyice açığa çıkardı. Cuma gecesi Fenerbahçe'nin G.Saray'ı yendiği basketbol maçında "Yönetim istifa" diye bağıran Genç Fenerbahçeliler, diğer tribünlerden tepki almış ve kavgalar çıkmıştı. Bu protesto dün de futbol maçına yansıdı. Fenerbahçe'nin maçın başında yenik duruma düşmesinden sonra Genç Fenerbahçeliler "Yönetim istifa" tezahüratına başladı. Ankaragücü'nün ikinci yarıda farkı ikiye çıkarmasından sonra protestolar tüm stada yayıldı. Tribünlerde "I love you Zico" ve "Jay Jay Okocha" sesleri ile nostaljik tezahüratlar yapıldı,

ARAGONES'E BEYAZ MENDİL

Luis Aragones'e de İspanyol usulü beyaz mendil sallandı. Ayrıca Selçuk, Gökhan Emreciksin ve Dani Güiza topu her aldıklarında yuhalandı. Takım pas yaparken 'oley' çeken taraftarı alkışlaması nedeniyle Selçuk'a tepki büyüktü. Deivid'in golü tribünleri 3 dakikalığına susturdu. Maçın bitimiyle birlikte ise "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" sesleri yükselirken, yönetim protestoların büyümesini önlemek için tribünü hemen boşalttı.

kaynak

MozoLe Miяach;4280736' Alıntı:
Serdar Şimdi ŞampiyonLar Liqi ßiLetı aLmadıLar HakLısın..Ama 13 Mayıs'ta Çok FarkLı ßirşey aLıcakLar.. Kupa DeqıL Daha GüzeL ßişey aLıcakLar.. =)) AnLadın Sen =))

13 mayısta izmirdeyiz bu akşam 30000 bjkli 1600 fenerli vardı 13 mayısta 30000 fenerli 30000 bjk li olacak bak sen skora o zaman :durdurun

EN BÜYÜK AŞK FENERBAHÇEDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri