Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe [TsL 30.Hafta] [Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önünüzdeki maclara bakmanız güzel bjk li kardeslerim :)

gelios YENİOS gidios hadii size adios varmı lafı olan 2-1

MozoLe Miяach;4280736' Alıntı:
Serdar Şimdi ŞampiyonLar Liqi ßiLetı aLmadıLar HakLısın..Ama 13 Mayıs'ta Çok FarkLı ßirşey aLıcakLar.. Kupa DeqıL Daha GüzeL ßişey aLıcakLar.. =)) AnLadın Sen =))

anladı ben :) hemde cok iyi anladı:clap:clap:clap

kupa dediğiniz nedir ki ya ? zaten fenerbahcenin alıskanlığı değil sürekli kupa kazanmak ... kazanamasa ne olur yani ? ama besiktas öyle mi kırk yılın bası şampiyonluk yarısında...bi giderse en cok kim ağlıyacak bakalım :D

Yazık Gercekten Yazık Bilsek Çoktan Verirdik Elinizee Oyuncagı =)

Çoluk Çocugu Sevındırdı Denizli CennetLik Adam yahu :hhmanD :hhmanD

Kumdan KaLe yapma saatiniz İyi oyunlar :p :p

doğru demişin erdem kardeş kumdan kalelerini yapadursunlar DALGA geliyor yakında....
NOT: dalga kelimesini istediğiniz anlamda anlamakta serbestsiniz :D:D:D:D

bi garipsiniz hepiniz ha ..

anca kendi içinizdeki acınızı dindirirsiniz bööle laflarla..şampiyon olacak takımınızı konusun önce böyle mi şampiyon olunur ? fener yense ne olcak yenilse ne olcak hala sataşma arıyosunuz...

..єЯDєM..;4280508' Alıntı:

Neyse Kumdan Kale yapmaya Devam Etsınler =))

ѕσηυη¢υ;4280582' Alıntı:
Biz Her Sene Şampiyonluğun En Büyük Adayıyız.En Son Lorant Varken Kumdan Kale Yapmıştık.Fark Burda Biz 6 Senede 1 Kumdan Kale Yapıyoruz,Siz 6 Senenin 5inde Kumdan Kale Yapıyorsunuz...

Hala kumdan kale yapmaktan bahsediyorsun.Sizin kale Çin Seddi oldu yahu :)

Fener 6-0'ı buldu!
Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı yaptığı üstüste son 6. maçından da galibiyetle ayrılarak, ezeli rakibiyle mücadelesinde bir ilke imza attı. Ayrıca İnönü'de son dönemdeki büyük başarısını da sürdürdü.. Fenerbahçe, aynı zamanda bu sezon aynı takımdan ilk kez 2 galibiyet ve 6 puan aldı..

Tarih Organizasyon Stat (BJK-FB)
05.05.2007 Lig BJK İnönü 0 - 1
05.08.2007 TFF Süper Kupa Köln Rhein Energie 1 - 2
03.11.2007 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
29.03.2008 Lig BJK İnönü 1 - 2
29.11.2008 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
03.05.2009 Lig BJK İnönü 1 - 2

Sırada 13 mayıs var.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.Sizde doymuyonuz çok şükür.Maçtan önce atıp tutanların hiç birinin gıkı çıkmıyo.Yatın kalkın Açın elinizi Antepe dua edin siz:D:D

MozoLe Miяach;4280736' Alıntı:
Serdar Şimdi ŞampiyonLar Liqi ßiLetı aLmadıLar HakLısın..Ama 13 Mayıs'ta Çok FarkLı ßirşey aLıcakLar.. Kupa DeqıL Daha GüzeL ßişey aLıcakLar.. =)) AnLadın Sen =))
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

MozoLe Miяach;4280666' Alıntı:
Karı Gıßı Kım Kıvırıyor Goruyoruz... 10 Gun Sonra Fortıs Kupası OzLemı 26 Seneye Çıkıcak Sımdıden Yas Tutmaya ßaşLayın...:goz:

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

MozoLe Miяach;4280553' Alıntı:
ßu Konuyu En Iyı Sizden Oqrenırız ßız...Unutma Ust Uste 15 Maç Hem Kadıköyde Hem İnönüde NasıL Çaktıqımızı...

Daha 4 Maç Var +++ FınaL..

İzmir'ıde Sakın Unutma..Hanı Şu 25 YıLdır aLamadıqınız Kupayı eLinizden aLdıqımız Maç.. Kupayı KaLdırmamızı İzLemeden Çekip Gitmiştiniz Utancınızdan...

Dikkat edin sizede çakıyolar ilk 6yı yenemeyen takım nereye şampiyon oluyo yaa:D:D:D

sanırım beşiktaş'ın maçı kaybetmesindeki en büyük etken fazLa özgüven..
1 hafta boyunca gerek basında gerekse taraftar grubu arasında maçın rahat şekiLde kazanıLacağına dair bir kanaat vardı..
bence maçın bu kadar eksik Fenerbahçe karşısında kaybediLmesinin en büyük etkeni buydu
maça ciddiyetsiz mi başLamak denir biLmem ama o düşünceyLe çıkan futboLcuLar buna sebeb oLdu diye düşünüyorum..
Beşiktaş hem bu maçı ciddiye aLmaLıydı hem de bu maçın ne oLursa oLsun bir derbi oLduğunu unutmadan oynamaLıydı..

kaçan bu fırsata rağmen sezon sonunda şampiyon oLacak takımın Beşiktaş oLacağını düşünüyorum
kaLan maçLarda bu hataya düşecekLerini sanmıyorum
BeşiktaşLı arkadaşLar da üzüLmesinLer aLt tarafı bir derbi kaybediLdi
sezon sonu mutLu oLacaksınızdır büyük ihtimaL

Fуσηв;4281002' Alıntı:
sanırım beşiktaş'ın maçı kaybetmesindeki en büyük etken fazLa özgüven..
1 hafta boyunca gerek basında gerekse taraftar grubu arasında maçın rahat şekiLde kazanıLacağına dair bir kanaat vardı..
bence maçın bu kadar eksik Fenerbahçe karşısında kaybediLmesinin en büyük etkeni buydu
maça ciddiyetsiz mi başLamak denir biLmem ama o düşünceyLe çıkan futboLcuLar buna sebeb oLdu diye düşünüyorum..
Beşiktaş hem bu maçı ciddiye aLmaLıydı hem de bu maçın ne oLursa oLsun bir derbi oLduğunu unutmadan oynamaLıydı..

kaçan bu fırsata rağmen sezon sonunda şampiyon oLacak takımın Beşiktaş oLacağını düşünüyorum
kaLan maçLarda bu hataya düşecekLerini sanmıyorum
BeşiktaşLı arkadaşLar da üzüLmesinLer aLt tarafı bir derbi kaybediLdi
sezon sonu mutLu oLacaksınızdır büyük ihtimaL

Kardeşım Keşke Tum FenerLıLer Senın Kadar oLqun oLaßıLseLer..Takım Medya SaoLsun Kendıne Çok Ama Çok Guvendı..Ne Yazıkkı Kayßettık..Ama Dedıqın Gißi Sadece 1 Derßi KayßedıLdı ßu Maçın TeLafısı Mümkün Son 4 Haftada..Ayrıca FınaLde..Tekrardan ßu akLı ßasında Yorumun Icın Teşekkür Ediyorum..Ve ßazı MahLukLarında ßu Adamdan Ders aLması Yonunde TemßıhLıyorum..

NeyLeyım Ceßimdeki MiLyon DoLarı..
Sen Şampiyon oLmayınca..

ßazen Sevınc ßazen Keder..
ßeşiktaşLı oLmak Yeter..

15 YıL ßekLedık Daha Önce..

Hiç Farketmez ßekLeriz Yine..

Federasyona HakemLere Pes Etme..

KartaLım UçaLım GökLere...

şu sinirlenen besiktaslı dostlara anlam veremiyorum..hem mactan 1 hafta önce macla dalga gecin fark atıcas diyin ondan sonra utanmadan rezil futbolla yenilin o dalga gectiğiniz fenerbahceye daha daha sonra gelin burda gemlik zeytinlerinden süzülen zeytin yağı gibi üste çıkın galip gelmişsiniz gibi var mı ya böyle bişi ? altından kalkamayacağınız sinirlerinizi zorlayabilecek olan konularda öyle abuk subuk konusmayın o zaman ? bu aksamki mağlubiyetin kupa macıyla ilgisi nedir yani ? futbol bu hersey olur ya kupa macında da kaybettiniz o zaman hangi konuya saptıracaksınız mevzuuyu ?

bu kadar sinirlenmenize gerek yok amatör küme takımına yenilmediniz 3 senedir kendi evinizde olmak koşuluyla son 6 mactır içerde dışarda yenildiğiniz bildiğiniz bi fenerbahceye yenildiniz..

böyle bi macı küçümser fenerin ligdeki pozisyonuna güvenip oynarsanız böyle olur. inş bjk gs macınada böyle düşünceyle cıkar

Bir takımın şampiyon olması için birçok şey vardır. Fakat bunların en başında liderlik vasfı gelir. Eğer senin takımında liderlik vasfını gösteren bir oyuncu yoksa şampiyon olmak için sadece çabalarsın ( Bu yıl beşiktaşın yaptığı gibi) Kimse kimseyi kandırmasın. Beşiktaş "yarım lider" Yusuf transferi olmasaydı şun anda 5-6 sıralarda gelecek yılın planlarını yapmaktaydı. Beşiktaş kendi içinden yetişen futbolcularıyla şampiyon olmuştur. (100. Yıl Sergen Yalçın Örneği, Metin, Ali, Feyyaz Vs.) Ve bu şampiyonluklarda şu ap açık gözükmektedir. Fenerbahçe maçlarında resmen ezici bir üstünlük sağlayarak şampiyon olan Beşiktaş şimdi en kötü yılındaki Fenerbahçeyi kendi sahasında yenilerek büyük bir yara alıyor. Bu şekilde bir şampiyonluk üstelik hiç bir derbi maçı alamadan gelen şampiyonluk beni hiçbir zaman tatmin etmeyecektir. Biz Yüzüncü yılda sadece şampiyon olmadık. Biz yüzüncü yılda 3 büyükten birisi olduğumuzu herkese gösterdik. Fenerbahçe ile Beşiktaşın yüzüncü yıldaki kadrolarına ve aldıkları puanlara bir bakın derim. Orada herşey çok açık ve seçiktir.
Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa ite kalka değil söke söke şampiyon olmalıdır. 30. Haftada 59 puanla şampiyonluk hesapları yapmamalıdır.

Eğer bu şampiyonluktan Beşiktaş taraftarı bir haz alacaksa, bende dahil olmak üzere çok şey kaybedilmiş demektir.

hepsinin suratına tüküreyim başta gökhan zan'ın.

maaLesef Türkiye'de ne zirvedeki oynuyor ne dipteki (hacettepe de rahat oLmasından doLayı böyLe oynuyor,fenerbahçe de dün rahatLıktan kazandı)

maaLesef Türk futboLu çok geriye gidiyor.. avrupadaki derbiLeri izLedikten sonra..
fenerbahçeyi tebrik ederim,kusura bakmayın beşiktaşLı dostLarım ama bu oyun şampiyonLuğu haketmiyor.. maaLesef bu sene şampiyonLuğu hakeden yok ama eLbet bi takım oLacak; sivas yada beşiktaş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri