Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe [TsL 30.Hafta] [Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu macta Sahada yoktuk Taraftarımız az daha çile ceksın ıstedı futbolcular Sanırım

Herşeye Ragmen Sevıyor senı Bu Gonul BEŞİKTAŞK

yazıklar olsun ya bildim bileli derbilerde genelde kaybediyoruz.fenerde bir sürü sakat oyuncu var ona rağmen yenemedik feneri yazıklar olsun.bjk maçlarını izlemiyorum artık moral falan kalmıyo.netten izliyodum moralim bozuldu ikinci yarıyı izlemedim...

Olmasın şampiyon istemiyorum. ilk 5 ten hiç bi takımı yenemeden şampiyon olursak sevinmiycem ben. Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor. 100 . yıl ruhu filan yok bu sezon da o ruh 100 yılda bir geliyo. 100. yılda bütün derbileri kazanmıştık şimdi ilk beşten hiç bi takımı yenemedik.

Fener Kümede KaLmayı GarantiLedi mi Bu MaçLa?

05.08.2007 TFF Süper Kupa Köln Rhein Energie 1 - 2
03.11.2007 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
29.03.2008 Lig BJK İnönü 1 - 2
29.11.2008 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
03.05.2009 Lig BJK İnönü 1 - 2

Sağlık olsun belki bir gün kazanırsınız :D

..єЯDєM..;4280361' Alıntı:
ReLaX KaLan Hafta Sayısı 4 =)) Daha pes Etmedik...
nasıl relax olayım abi yaa klavyeyi parçalıycam şimdi. ben o 100 yıl ruhunu filan göremiyorum. ilk yarı hiç oynayamadık ikinci da fener çekildi diye oynuyo göründük alakası yok. kalan 4 hafta da hiç bişey olmıycak Şampiyon olursak bile istemiyorum ben bööle şampiyonluğu

böyle saçma şey olmaz bir insan bu kadar mı basiretsiz olur. cisse oynamadan bu takım oynamıyor bunu ben 100 km öteden görüyorum bench de oturan göre miyor? bursa maçında da aynısı oldu. bu kafa ile ne şampiyonlar ligine gidelim nede uefaya yoksa avrupada her takım3-4 atar.

SiLenT ScЯeaM Tabelaya bir bak istersen :)

SON 5 MAÇ 2-1 F.BAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE BİTTİ

Bu arada Fenerbahçe ile Beşikaş arasında oynanan son 5 maç 2-1'lik skorla biterken bu maçların hepsini Fenerbahçe kazandı.

Tarih Organizasyon Stat (BJK-FB)
05.08.2007 TFF Süper Kupa Köln Rhein Energie 1 - 2
03.11.2007 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
29.03.2008 Lig BJK İnönü 1 - 2
29.11.2008 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
03.05.2009 Lig BJK İnönü 1 - 2

MozoLe Miяach;4263568' Alıntı:
KapaLı Üstte Yerımızı aLıcaz Ve Maç ßaşında Şu ßestemızı SöyLicez...

OoOoOoOoOo ßi Manitam oLsaa
SaçLarı Sarı oLsa
FenerßahceLi oLsa
ßi Koysam KARTAL oLsaa. . . :biggrin :biggrin

İnönü Cehennemine Girişiniz oLucaz..Çıkışınız oLmayacak...!!!

Maç Sonunda İse Şu SözLeri SöyLicez...

OqLan ßizim Kız ßizim Hey Hey Hey :)

2ryr5us.jpg

İnönü Cehenneminde odun kömür bitti galiba :D

ilk golden sora fenerliler güzel bi sevindikten sonra karakterlerini hemen belli ettiler '' şampiyon sivas şampiyon sivas''
güzel atasözlerimizden biri geldi aklıma komşunun aletiyle gerdeğe girilmez....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri