Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe [TsL 30.Hafta] [Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazish katılıyorum sana. bazıları ligin kalitesinin arttığını söyleseler de bence ligimizin kalitesi düşüyor. Uğruna dünyayı yakabileceğim Beşiktaşımın bu sene şampiyon olmasını istemiyorum ben. Önce o ruhu içinde hissetsinler ondan sonra çıkıp oynasınlar işte o zaman kaybettikleri zaman bile ellerim patlayıncaya kadar alkışlarım.

CanLarını DişLerine Takıp Maçı KazanmaLarı Gerekiyordu Beşiktaşın.Ama Kadro Yapısı ve DerinLiği Bunun İçin Müsait DeğiL.Tahminim Yine Beşiktaş Şampiyon OLacaktır.

Fenerbahçe ALdığı GaLibiyetLe Boşa Giden Senenin Üstünü Kapatamaz.

..єЯDєM..;4280862' Alıntı:
Yazık Gercekten Yazık Bilsek Çoktan Verirdik Elinizee Oyuncagı =)

Çoluk Çocugu Sevındırdı Denizli CennetLik Adam yahu :hhmanD :hhmanD

Kumdan KaLe yapma saatiniz İyi oyunlar :p :p

Kum dan degılde inonudekı kalelerı gorduk dostum... Kendini avutmaya devam et gidinde antebin elini ayagını opun sız.....
:biggrin :biggrin :biggrin​

..єЯDєM..;4261476' Alıntı:
turkcellsperlig.png

beikta.png
vs-1.png
fenerbahce.png

bjk-fbderbi.jpg

Tarih : 3 Mayıs Pazar
Saat : 20:00

bjk-fbderbi-2.jpg

Yapılanlar unutulmaz,herkes bir gün bedelini öder!

şampiyonluk bilek hakkıyla alınır bi beşiktaşlı olarak
bunu bileğimizin hakkıyla söküp almamız lazımdı

Bu atışmalar ne zaman bitecek. Fb liler ne bekliyosunuz tebrik ederiz tamam güzel bi futbolla yendiniz bizi. Yani bu kadar sevineceğinizi bilsek bi kaçtane daha yerdik. 5 nci sırada olmaya da alışmışsınız bakıyorum hiç yadırgamıyosunuz yerinizi.

Konuya son mesajım ; Geçen hafta ortasından itibaren aşağılayıcı mesajlar yazıldı Fb için.Ama biz alışkınız anketleri tersine cıkarmaya.En son Sinan Engin Telegol'de maçla ilgili ankete böyle anket mi olur ya kazanan belli gibilerinden laflar etmişti.

Dünkü maçtaki iyi mücadelesinden dolayı takımımla bir kere daha gurur duydum.

Bjk,bu sene Fb ve Gs ın kötü olmasına ragmen Sivas'ı henüz geçemedi.Önümüzde 4 hafta var neler olacağı belli olmaz.Demirören'in klübü kendine borçlandırarak kurdugu kadro ancak bu kadar kötü bir sezonda şampiyonluga oynayabiliyor.Onda da ilk6dan 1 takımı bile yenemeden :goz:

Şampiyonlukta Sivas'ı desteklememize yalakalık diyen arkadaşlara da her fırsatta ortak pankart açmanın YALAKALIK olmadıgını mı düşünüyorlar?sormadan edemiyorum.

Ligdeki poziyonumuzla alay eden arkadaşlara da lafım : Lütfen takımınızın önceki senelerdeki lig sıralamasını gözden geçirin.Bu sene kötü durumda olabiliriz ama ölümüz 2 macta da Bjk yi yenmeye yetiyor.Biz 6 senede 1 şampiyonluktan uzak sezon geçiriyoruz.Siz 6 senede 1 şampiyonluga yakın sezon geçiriyorsunuz.

Takımınıza bağlılıgınız tartışılmaz ama Bjk gerek yönetimi gerek kadrosuyla bu taraftarı haketmiyor.Avrupa zaten bir hayal,ligde de durum ortada...

ѕσηυη¢υ;4282371' Alıntı:
Konuya son mesajım ; Geçen hafta ortasından itibaren aşağılayıcı mesajlar yazıldı Fb için.Ama biz alışkınız anketleri tersine cıkarmaya.En son Sinan Engin Telegol'de maçla ilgili ankete böyle anket mi olur ya kazanan belli gibilerinden laflar etmişti.

Dünkü maçtaki iyi mücadelesinden dolayı takımımla bir kere daha gurur duydum.

Bjk,bu sene Fb ve Gs ın kötü olmasına ragmen Sivas'ı henüz geçemedi.Önümüzde 4 hafta var neler olacağı belli olmaz.Demirören'in klübü kendine borçlandırarak kurdugu kadro ancak bu kadar kötü bir sezonda şampiyonluga oynayabiliyor.Onda da ilk6dan 1 takımı bile yenemeden :goz:

Şampiyonlukta Sivas'ı desteklememize yalakalık diyen arkadaşlara da her fırsatta ortak pankart açmanın YALAKALIK olmadıgını mı düşünüyorlar?sormadan edemiyorum.

Ligdeki poziyonumuzla alay eden arkadaşlara da lafım : Lütfen takımınızın önceki senelerdeki lig sıralamasını gözden geçirin.Bu sene kötü durumda olabiliriz ama ölümüz 2 macta da Bjk yi yenmeye yetiyor.Biz 6 senede 1 şampiyonluktan uzak sezon geçiriyoruz.Siz 6 senede 1 şampiyonluga yakın sezon geçiriyorsunuz.

Takımınıza bağlılıgınız tartışılmaz ama Bjk gerek yönetimi gerek kadrosuyla bu taraftarı haketmiyor.Avrupa zaten bir hayal,ligde de durum ortada...

nasıl bi katılıyorum nasıl doğru sölemişsin anlatamam +1 buna denir heralde :D

salaklar eline gelen fırsatı teptiler

Tam kadro çıksaymışız demekki 4 5 tane atardık.Neyse kupada tam çıkarız tahminim bide o zaman bakalım kaç kaç bitecek:D

Tam kadro çıksaymışız demekki 4 5 tane atardık.Neyse kupada tam çıkarız tahminim bide o zaman bakalım kaç kaç bitecek:D

ßuraya Post Atmayı Kes Yeter Artık..!!!

FenerLısın Ama Nickinde GirL_ßJK.. [ Ne iLqinc Demi..!! ]

Arkadaşım yeter işin gücün yok mu senin? çocuk gibi konuşup duruyosunuz ( gerçi yaşını bilmiyorum ama)

Herkez Haddını ßıLsın Adam Gıßı TakıLsın..Dünden ßeri Susuyoruz ßunun Tek Nedenı EfendıLıqımızdendır..Herkezi Kendi ßöLümü Var..ßurası Çocuk Sirki DeqıL..Çocuk Sırkı İstiyorsanız Yönetıme TaLepte ßuLunun Size Forumda ÖzeL ßi ßöLüm Açsın..!!

Konu acık KaLdıgı sürece tartısmaLar dewam edecek
Bu yüzden LOCKED. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri