Beşiktaş 1-2 F.Bahce

Fenerbahçe Beşiktaş dev derbi kimin?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 49 50.5%
  • Berabere

Kullanılan: 6 6.2%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 42 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2nbvyhh.jpg

dmdufd.jpg

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

güzel galibiyetti :D ama bi işe yaramadı o ayrı

arkadaşım hacettepe bursa vs vs bole takımları yenemedın bu derbide yensen ne olcak iş çoktan bitmiş bjk yi yensen ne olcak

O konuda haklısın
Bu saatten sonra ona yapacak bişey kalmadı Tek yapacak vardı her fırsatta fenerin önünü kesen, kutsal ittifaklar kuran bu jimlastik takımının şampiyonluk potasında dur demek
Ben bunu kastettim

Tüpçü nün suratı görülmeye değerdi..Hele 16 pas sonrası attığımız 2. golden sonra..:D:D (erman toroğlundan alıntı dır) ortada sıçan oynattık inönü de..

3-0 Beşiktaş Alır Fark Var.

MozoLe Miяach;4264763' Alıntı:
Kim Adam Kim Madam İnönüde Görücez.. (=

ßekLiyoruz..GeLin ßakaLım. . .

мєℓคภ¢ђσℓу;4266563' Alıntı:
ben sizin ne kaybedeceginizi yazdım gelmiş bana hala aynı şeyi diyosun uefa garantimi? dikkat edinde bursa elinizden almasın madem kandırmanın alemi yok gelin acık acık konuşalım mod arkadaşlarda lütfen bu mesajımı silmesin acık konusmamı bu arkadaş istedi

eksik oyuncularınız cok ve fener düşüşte ama beşiktaş çıkışta ve çıkışı sürüyor eksigimiz yok taraftar bizi nasıl motive ettigini bilmeyen yok sanırım. bizi bu şartlar altında yenmeniz çok düşük ihtimal şimdi gelip bana biz mücezeleri severiz diyeceksin bende pc karşısında gülüp geçicem çünkü bunu derken kendi mesajında dedigin gibi kimseyi kandırmanın alemi yok lafına ters düşmüş olursun ayrıca ilk yarıda kırmızı kart görmeseydik o macıda alacagımızı düşünüyorum

ilk defa ne zaman aldıgınız acaba o yılı soylede ona göre yorum yapayım
tabiki beşiktaş alır fener bu saatten sora yense eline n geccek ki

Eğriye eğri doğruya doğru konuşalım maç banko BEŞİKTAŞIN sonra demedi demeyin .... :durdurun

MozoLe Miяach ' Alıntı:
ßeşiktaşımızın ŞampiyonLuk YoLunda Gitmesı Sizi Neden ßu Kadar Ürkütüyor AçıkLarmısın ?? Liqde Ve Kupada Sizi Yenip SuratLarınızın Mos Mor oLduqunu Gormek Inan ßana Şu Kadıköyde KaLeci PancuyLa Yendıqımız Maçtaki Kadar Estetık Ve Hoş GeLecek.. =) Emzık Siparişi Verdık Maç Sonu GeLiyor.. =)
..

MozoLe Miяach ' Alıntı:
Şampiyon KuLupLerden ßahsedıyor Adam...Kendı Ewınde 6 7 Yıyen Takım ßıze DıkLenıyor.. =)

Yarın Maç Sonu ßurdan oLman DıLeqıyLe Grş.. =)

Biri bişeymi dedi?????????
Okçunun hepinize selamı var:D:D:D

Bi 6-0 daha :D

Fener 6-0'ı buldu!
Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı yaptığı üstüste son 6. maçından da galibiyetle ayrılarak, ezeli rakibiyle mücadelesinde bir ilke imza attı. Ayrıca İnönü'de son dönemdeki büyük başarısını da sürdürdü.. Fenerbahçe, aynı zamanda bu sezon aynı takımdan ilk kez 2 galibiyet ve 6 puan aldı..

Tarih Organizasyon Stat (BJK-FB)
05.05.2007 Lig BJK İnönü 0 - 1
05.08.2007 TFF Süper Kupa Köln Rhein Energie 1 - 2
03.11.2007 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
29.03.2008 Lig BJK İnönü 1 - 2
29.11.2008 Lig FB Şükrü Saracoğlu 1 - 2
03.05.2009 Lig BJK İnönü 1 - 2

Gelios, yenios, gidios Hadi ·S·i·z e· AdiYoS

:emzik :emzik :emzik :emzik​

ѕσηυη¢υ;4280910' Alıntı:
2005/06

2h566vo.jpg

2006/07

349fin4.jpg

2007/08

91c774.jpg

2008/09

5bz587.jpg

Antu İslam Çupi Futbol Forumlarından Altıntıdır :goz:

bayılıorum şu antunun konularına yaw :D

Arkadaşım yokken ben açıklama getireyim.Attıgı mesaj benim mesajıma yöneliktir.Ayrıca sizdeki bu patent paranoyasını anlayamıyorum:melek

ѕσηυη¢υ;4282379' Alıntı:
Arkadaşım yokken ben açıklama getireyim.Attıgı mesaj benim mesajıma yöneliktir.Ayrıca sizdeki bu patent paranoyasını anlayamıyorum:melek

Beste yapmakla şampiyon olunmuyo valla.Beşiktaşın kırdığı tek rekor ses rekoru.oda kırıldımı meçhul.Avaz avaz bağırmakla bu iş olsaydı pee:aşk

ßİZ YENILDIK MI OYUNCULARIMIZA SÖVMEYİZ..!!!

ONLARA HAKARET EDIP HEM TAKIMI HEM KENDIMIZI REZIL ETMEYIZ..!!!

ßİR SİGARA YAKIP İSYAN EDERIZ O KADAR...!!!

ßİZİM AŞKIMIZ GELİP GEÇİCİ DEGILDIR SİZİNKİSİ Gİßİ...!!!

ßİZ SEVDİK Mİ ÖLÜMÜNE SEVERİZ...!!!

YILLARDIR ßEŞİKTAŞIMIZIN UZERINDE OYUNLAR OYNANIYOR...!!!

AMA UNUTMAYIN UST USTE 12 13 MAÇ SİZİ NASIL EVİRE ÇEVİRE YENDIK..!!!

KADIKÖYDE NASIL REZİL RÜSVA ETTİK KENDI SEYIRCINIZIN ONUNDE..!!!

SERGEN YALCIN ŞU SÖZÜ SÖYLEMİŞTİ ; NE ZAMAN 1 FENERLİ KALEYE GEÇERDE 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA ßEŞİKTAŞ'I YENERSE O ZAMAN EZELİ REKAßET TEKRAR ßAŞLAR..!!!

AYIK OLUN ßİZ SİZE 5 NUMARA ßÜYÜK GELİRİZ...!!!​

Beste yapmakla şampiyon olunmuyo valla.Beşiktaşın kırdığı tek rekor ses rekoru.oda kırıldımı meçhul.Avaz avaz bağırmakla bu iş olsaydı pee:aşk

kaç yaşındasın merak ediyorum..

BeşiktaşLı arkadaşLar Bjk böLümüne yazmışLar herkes kendi böLümüne yazsın diye,Lütfen burada da aynı kuraLLara uyaLım..
Biz uyarmaktan bıktık usandık..

kaç yaşındasın merak ediyorum..

BeşiktaşLı arkadaşLar Bjk böLümüne yazmışLar herkes kendi böLümüne yazsın diye,Lütfen burada da aynı kuraLLara uyaLım..
Biz uyarmaktan bıktık usandık..

Ben Fenerbahçeliyim.Yaşıma gelince 19.Herkeste yaşımı merak ediyo.Bayanın yaşı sorulmas bilmionusmu siz:Dİsmimde ceren onuda merak eden vardır belki:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri