Beşiktaş 1-2 F.Bahce

Fenerbahçe Beşiktaş dev derbi kimin?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 49 50.5%
  • Berabere

Kullanılan: 6 6.2%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 42 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Titanic Seni PM YoLuyLa Ben Şikayet Ettim.Haberin Olsun

Ben Duyduğum Haberi Söylüyorum Ve Paylaşıyorum Bana Teşekkür Edeceğine Bana Suçluymuşum Gibi Davranışlarda Bulunuyosun.Yakışmıyor.....

Şikayetlik Bir şey yok Ortada Anlamadım Neden Beni Çekemiyosun.
Her Yazdığım Yoruma Muhalefet Olmasan Olmazmı Arkadaşım Bu Forumda Herkes İstediği Bölüme Yorum Yazabilir.Bu hakkı Bana Forum Sağlıyor.İnsanları Şikayet Edeceğine Daha Olumlu işler Yapmayı Deneyebilirsin.

bu sefer fenerbahçe çok yakın ve bu kupayı almadan gelmez evine buraya yazıyorum sonra hatırlatırım size =)

Kadrosunda 8 yabancı bulunan Kanarya, sakatlık, ceza ve formsuzluklar nedeniyle derbiye Deivid ve Carlos dışında yerli oyuncularla çıkacak

Yabancı sayısının serbest bırakılması için yıllardır federasyonla savaş içinde olan Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine “yerli malı” kadrosuyla çıkacak. Sezonu kapatan Edu, cezalı Lugano, sakatlıkları bulunan Kaptan Alex ve Güiza ile geldiklerinden beri formsuzlukları nedeniyle eleştirilen Maldonado ve Josico, bu önemli derbide forma giyemeyecek. Elinde sahaya sürecek iki yabancı Deivid ve Roberto Carlos kalan teknik direktör Aragones, diğer 9 mevkide zorunlu olarak yerlileri oynatacak.

Can’a moral veriyor
Sakatlığını atlatan Gökhan Gönül ve Emre’nin yanısıra, 3’er maçlık cezalarını tamamlayan kaleci Volkan ve Semih, derbide sahada olacak. Bu oyuncuların yanısıra, Yasin, Can, Kazım, Selçuk ve Uğur ilk 11’de forma giyecek. Bu arada 3. haftadan beri oynatmadığı Can’a derbide zorunlu olarak görev verecek olan Aragones, genç oyuncuyla yaptığı görüşmede, “Senin için kendini tekrar ispatlaman açısından önemli bir fırsat. Sana güveniyorum. Bu fırsatı iyi kullan” dediği belirlendi.

İki Başkan Anlaştılar Kupa Hasreti Çeken Fenere Kupa MAçı hediye Edilecek.Ligdede Fenerbahçe Yatacak Diye Duydum.

Ben de sen uyuşturucu satıcısıymışsın diye duydum.Hadi hemen doğru kabul edelim.

Fenerbahçe Yöneticilerinden Birinin Ağzından Duydum.İsim Veremem Ben Söylemedim Yönetici Ağzından Kaçırmış.

Ben de isim veremem kullananlardan biri ağzından kaçırdı.

İki Takım Arasındaki Maç Sonuçları Bize Bu Söylemlerin Gerçek olup Olmadığını Tescilliyecek Hep Beraber Görürüz.O zaman İFTİRA Gibi Yazılar Çıkacakmı Merak Ediyorum.

Bu iddaalarına benim iddalarıma olacağı gibi gülüp geçilir sadece.Buraya gelip saçma sapan iddaalarda bulunup milletten saygı bekleme bence:goz:

Fener maca cok iyi basLadı =)

GOLLLLLLLLLLl

Yine Güiza aynı aşırtma goLü atıyor. . .

Maç böyle biterse şu anlaştılar diye ortaya laf atanların yüz şekillerini görmek isterim
2 sene evvel kendi yaptıkları haltı herkes yapıyo zannediyorlar

Fener ya Şampiyon OLur, Ya da Şampiyonu BeLirLer:hhsigara:hhsigara:hhsigara

:hhsigara:hhsigara:hhsigara:hhsigara

Hadi Canımm 2mi Oldu:):victory

oh oh iyi ya siwas yenildi diye üzülüyodum..Allah'tan fenerimiz yeniyo...

Şampiyon siwasspor xD

1-2

HoLosko

Bari Berabere Bitse...

ѕσηυη¢υ;4280383' Alıntı:
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Yine Yeni Yeniden İnönü Sustu Bizi Dinliyor :victory

BesteLerden Sonra Bizim LafLarıda mı Benimsemeye BaşLadınız =)

HeLaL Size...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri