Beşiktaş 1-2 F.Bahce

Fenerbahçe Beşiktaş dev derbi kimin?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 49 50.5%
  • Berabere

Kullanılan: 6 6.2%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 42 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ѕσηυη¢υ;4266180' Alıntı:
Birkaç sebebi var.

1-Anadolu'dan şampiyon çıkması
2-Bjk nin Fb ve Gs ın kötü oldugu bu senede Sivası bile geçemeyecek olması
3-Sivasın dogrudan şampiyonlar ligine katılıp kasasına yüklü miktarda para girecek olması

Her sene şampiyonluk için bir sürü antipatik demeç verilirken,onlara takmıyorsunuz,sınırlı bütçeyle,ligin en iyi mücadele eden takımın antrenörünün demeçlerini mi kafaya takıyorsunuz?

Geç OnLarı Sana Tek 1 Seßeß SöyLeyeyım...

Her Maç ßüLent Uyqun Denen Adamın Size Yatması...[ Sivasın ]:goz:

ѕσηυη¢υ;4266180' Alıntı:

3-Sivasın dogrudan şampiyonlar ligine katılıp kasasına yüklü miktarda para girecek olması

Bizim Şampiyonumuz TEK ÖN Eleme maçı yapmıyor mu ?
Yanlışım varsa düzeltin .

Benim bildiğim Şampiyonumuz Tek Ön Eleme - Lig İkincimiz iKi Ön Eleme Maçı yapıyor ?
( yoksa yapmıyor mu ? )
:saskin
( yanlışım olabilir ben böyle hatırlıyorum . Eğer Ön Elemesiz Gidiyorsa 1 Türk Takımı Ne Mutlu Bize . Ben Şampiyonun Ön Elemesiz Gitmesini Zaten isterim - Her kim olursa )

Benim bildiğim Şampiyonumuz Tek Ön Eleme - Lig İkincimiz iKi Ön Eleme Maçı yapıyor ?
( yoksa yapmıyor mu ? )
( yanlışım olabilir ben böyle hatırlıyorum . Eğer Ön Elemesiz Gidiyorsa 1 Türk Takımı Ne Mutlu Bize . Ben Şampiyonun Ön Elemesiz Gitmesini Zaten isterim - Her kim olursa )

Bu sezon ön eLeme oynuyordu ama. . .
Gecen sezon FB ni bu sezon da gs nin güzeL performansLarıyLa
direk gitme ihtimaLi yüksek. . .

Şöyle olacak bkj yenilecek .. Sivasım şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek.

Siz onu bunu bırakın ..

Şampiyon Anadoludan ..

Geçebiliyorsanız Geçin Sivas`ı ondan sonra konuşun ...

MozoLe Miяach;4266219' Alıntı:

Her Maç ßüLent Uyqun Denen Adamın Size Yatması...[ Sivasın ]:goz:
İlk yarıdaki maçta 0-1 den gelip 2-1 maçı alan Sivasspor değil mi?
İkinci yarıdaki Sivas maçlarını izlemediğin belli.Fb sezonun en cok mücadele ettiği maçlardı.

( yoksa yapmıyor mu ? )

Bu sene Avrupaya 5 takım gidecek(1-2-3-4,Kupada finale kalan Fb(Bjk şamp ligine gideceği için).Şampiyon da ön eleme oynamadan Şampiyonlar Liginde yer alacak.

Fenerbahçe rahat kaybedeceği birşey yok ama Beşiktaş kaybederse kaybedeceği çok şey var o yüsden risk alacaktır.İşallah aldıkları riski faiziyle ödemezler:D

düşüncek çok yanlış farkındamısın fenerin kaybedeceği çok şey var derbiler normal lig maçı değildir bir yerde prestij maçıdır

BeşiktaşLı arkadaşLarın bu konuya,
F.BahçeLi arkadaşLarın da Bjk böLümündeki maç konusuna bişi yazmamaLarını şimdiden rica ediyorum!

Beşiktaş Fenerbahçe maçıyla ilgili şeyler yazın boş şeyler yazmayın.Şampiyonlar ligi ön elemesiyle bu maçın ne alakası var?Galatasaraylılarda bi zahmet kendi postlarında gezsin.Skor tahmişni maç yorumu eyvallah ama onun harici abuk subuk konuyla alakasız şeyler yazıp bulandırmayın.Bu konuda daha dün 20 tane yorum silindi.Ayrıca konuyu beğenmeyen varsa gitsin kendi bölümüne daha güseline açsın.Evet fenerbahçe kanıyla açtım çünkü bura FENERBAHÇE postu.İtirazı olan gitsin modlara sölesin düseltilir yanlış yer varsa.....

мєℓคภ¢ђσℓу;4266292' Alıntı:
düşüncek çok yanlış farkındamısın fenerin kaybedeceği çok şey var derbiler normal lig maçı değildir bir yerde prestij maçıdır

Fenerin kaybedeceği hiç birşey yok.Uefa zaten garanti.Şampiyonluğada havlu attığına göre no problem.Ama sizin kaybetmeniz halinde şampiyonluk Sivasa gider kimseyi kandırmanın alemi yok.2 defa biz elinizden alıp şampiyon olduk bu seferde başkasına vercez:D

Fenerin kaybedeceği hiç birşey yok.Uefa zaten garanti.Şampiyonluğada havlu attığına göre no problem.Ama sizin kaybetmeniz halinde şampiyonluk Sivasa gider kimseyi kandırmanın alemi yok.2 defa biz elinizden alıp şampiyon olduk bu seferde başkasına vercez:D

ben sizin ne kaybedeceginizi yazdım gelmiş bana hala aynı şeyi diyosun uefa garantimi? dikkat edinde bursa elinizden almasın madem kandırmanın alemi yok gelin acık acık konuşalım mod arkadaşlarda lütfen bu mesajımı silmesin acık konusmamı bu arkadaş istedi

eksik oyuncularınız cok ve fener düşüşte ama beşiktaş çıkışta ve çıkışı sürüyor eksigimiz yok taraftar bizi nasıl motive ettigini bilmeyen yok sanırım. bizi bu şartlar altında yenmeniz çok düşük ihtimal şimdi gelip bana biz mücezeleri severiz diyeceksin bende pc karşısında gülüp geçicem çünkü bunu derken kendi mesajında dedigin gibi kimseyi kandırmanın alemi yok lafına ters düşmüş olursun ayrıca ilk yarıda kırmızı kart görmeseydik o macıda alacagımızı düşünüyorum

ilk defa ne zaman aldıgınız acaba o yılı soylede ona göre yorum yapayım

мєℓคภ¢ђσℓу;4266563' Alıntı:
ben sizin ne kaybedeceginizi yazdım gelmiş bana hala aynı şeyi diyosun uefa garantimi? dikkat edinde bursa elinizden almasın madem kandırmanın alemi yok gelin acık acık konuşalım mod arkadaşlarda lütfen bu mesajımı silmesin acık konusmamı bu arkadaş istedi

eksik oyuncularınız cok ve fener düşüşte ama beşiktaş çıkışta ve çıkışı sürüyor eksigimiz yok taraftar bizi nasıl motive ettigini bilmeyen yok sanırım. bizi bu şartlar altında yenmeniz çok düşük ihtimal şimdi gelip bana biz mücezeleri severiz diyeceksin bende pc karşısında gülüp geçicem çünkü bunu derken kendi mesajında dedigin gibi kimseyi kandırmanın alemi yok lafına ters düşmüş olursun ayrıca ilk yarıda kırmızı kart görmeseydik o macıda alacagımızı düşünüyorum

ilk defa ne zaman aldıgınız acaba o yılı soylede ona göre yorum yapayım

Fenerbahçenin kaybedeceği tek şey prestiji olur.Oda zaten bize karşı son lig maçınızı 2005te kazandınız.4 senedir tık yok.Kaybeden prestijini 15 senedir bi kere şampiyon olup kaybetmiş zaten.Beşiktaş şampiyonlar ligine gideceği için kupa finalisti uefaya gider.Tabi Beşiktaş şampiyonlar ligine gidermi orası daha belli değil.Eksik oyuncularımız sadece edu ve lugano yok onun harici bütün takım sahada.Ayrıca eksiğimizin çok olması yenileceğimiz anlamına gelmez.Eksik olan adamların yerine başka adamlar oynuyo çünkü.Yerine adam oynamasa tamam derim.Ayrıca çıkışını sürdürmende senin maçı alacağın anlamanada gelmez.Saha seyirci avantajı olabilir.Şampiyonluğada oynuyo olabilirsin.Ama üstündeki psikolojik yükten haberin yok sanırım.Kaybettiğiniz anda bitersiniz.Sahada kim oynarsa maçı o kazanır.Çıkışta olan düşüşte olan değil.Aynı mantıkla bi kere Galatasaray gelmişti 5 6 tane atacağız diye.Kendi sahalarında yenildiler.Geçen seneki kupa maçında da Galatasary bir sürü eksikle geldi Fener fark atarım dedi ama berabere bitti.Yani topu oynayan kazanır.O yüsden kısaca dereyi görmeden paçayı sıvama.Sonra paçalarını geri indirmek zorunda kalırsın.ne zaman aldığımıza gelince hemen söleyim.2005 yılında inönüde son dakikada tuncay attı bi o zaman aldık birde geçen sene deil önceki sene kezman yine inönüde aşırtma attı birde o zaman almıştık.

Biras daha sakin beyLer. . .
Derbide sahaya kim cıkarsa cıksın paf takım cıksa biLe
derbiLer zor gecer. . .

Beşiktaşlılar rahat uyumasın"
Beşiktaş ve Fenerbahçe başarılı sol kanat oyuncuları İbrahim Üzülmez ve Uğur Boral Çevre Koleji'nin düzenlediği panelde bir araya geldi.

Turkcell Süper Ligi'nin 30 haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe başarılı sol kanat oyuncuları İbrahim Üzülmez ve Uğur Boral Çevre Koleji'nin düzenlediği panelde bir araya geldi. Her iki oyuncu da derbi mücadelesi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Panelin sunuculuğunu yapan Okay Karaca'nın sorularını yanıtlayan iki futbolcudan Fenerbahçeli Uğur Boral Beşiktaş ile oynayacakları derbi karşılaşmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu an takım olarak içinde bulundukları durumun Beşiktaş maçında iyi oynayamayacakları anlamına gelmediğini belirterek, "İlk yarıda oynadığımız Galatasaray maçı öncesi de rakibimiz favori gösteriliyordu. Ama biz o gün sahaya çıkıp 4 gol attık. O maçta herkes büyük takımın ne olduğunu anladı. Şu anda durumumuzun kötü olması bir anlam ifade etmiyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bence Beşiktaşlılar rahat uyumamalı" dedi.

"Fenerbahçe ile Aragones arasında doku uyuşmazlığı oldu"
Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'nin içine düştüğü kötü durumu ve olumsuz performansı ise şöyle değerlendirdi:

"Bu sezon bizim problemimiz doku uyuşmazlığı oldu. Takım içindeki dengeler bir türlü yerine oturmadı. Teknik direktörümüz ve oyuncular hem karşılıklı hem de kendi içlerinde kopukluk yaşadılar. Aslında ben bu sezonun böyle olacağını sezon başlarken tahmin etmiştim. Biz geçen sene yakaladığımız başarıyla bu sene de başarılı olacağımızı sandık. Fenerbahçe formasındaki amblemin rakiplerimizi ezeceğini düşündük. Geçen senenin gölgesinde kaldık ve yüreğimizi ortaya koyamadık. Ve sonuçta içinde bulunduğumuz duruma düştük. Fenerbahçe formasının bizi yeteceğini sanmamız ve yeterli mücadele edemememiz bu duruma gelmemize sebep oldu."

Milli futbolcu, eski teknik direktörü Arthur Zico ile şimdiki çalıştırıcıları Luis Aragones arasında bir karşılaştırma yapmasını istenmesi üzerine ise "Şu andaki durumumuz Sivasspor veya Beşiktaş gibi olsaydı Aragones bu kadar eleştirilmezdi. Ama bu sezona kötü başladık ve toparlayamadık. Zico'yla da kötü geçirdiğimiz günler olmuştu ama daha sonra toparlamıştık. Bence Fenerbahçe'yle Aragones'in dokuları tutmadı. Doku uyuşmazlığı oldu" ifadelerini kullandı.

Uğur Boral, bu sezon artık tek hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu kaydederken, kupayı alarak Fenerbahçe tarihine bu sezon bir kupa hediye etmek istediklerini söyledi. Kupayı kesinlikle alacaklarına inandıklarını ifade eden Boral, takımın tamamının kupayı endekslendiğini de sözlerine ekledi.

"Derbi maçlarının favorisi olmaz"
Beşiktaş'ın tecrübeli sol kanat oyuncusu İbrahim Üzülmez de hafta sonu oynayacakları derbi karşılaşmayla ilgili olarak, "Derbi maçların favorisi olmaz. Biz kazanmak için oynayacağız. Ama böyle mücadelelerde sahaya rahat çıkarsanız kazanamazsınız. En iyi şekilde mücadele edeceğiz. Biz Fenerbahçe'yi yenip şampiyonluk yarışında önemli bir virajı geçmek istiyoruz. Bizim rahat kazanacağı söyleniyor ama ben bu görüşe katılmıyorum. Fenerbahçe şu anda kötü durumda olsa da hep Fenerbahçe'dir ve Fenerbahçe'yle aramızda oynadığımız maçlar hep zorlu geçer" şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez, Sivasspor ile girdikleri şampiyonluk mücadelesinde hata yapanın kaybedeceğinin altını çizerken, "Ama hata yapan taraf biz olmayacağız. Şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Siyah beyazlı futbolcu 10 yıllık Beşiktaş kariyerindeki başarısının sırrı sorulması üzerine de önce espirili şekilde "eleştirilmek" derken şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ta benim oynadığım yıllarda birçok teknik direktörle tanıştım. Ve hiçbiri beni tanımıyordu. Ama çalışarak ve formamın hakkımı vererek hep bu takımda oynadım. Hedefim 2-3 yıl daha Beşiktaş forması giymek olabilir. Umarım Maldini gibi uzun yıllar forma giyebilirim."

Beşiktaş taraftarına övgü
Boral, "Beşiktaş semtinde hiç gezdiniz mi ?. Gezseydiniz size tepki ne olurdu?" sorusuna "hayır ama heralde beni iyi karşılamazlardı. Beşiktaş taraftarı radikal bir taraftar grubu. Ben de zaten oralara hiç gitmedim" yanıtını verdi.

Sarı lacivertli futbolcu ayrıca yine bir soru üzerine Beşiktaş taraftarının farklı bir taraftar grubu olduğunu ve onların iyi organizasyonlarını ve takımlarına verdiği destekleri inkar etmenin anlamsız olacağını sözlerine ekledi.

İbrahim Üzülmez ise hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın taraftarlarının bulunduğu Florya, Kalamış gibi semtlerde rahat rahat dolaştığını ve her iyi tepkiler aldığını söyledi.

Bir öğrencinin her iki futbolcuya da sorduğu, "Kendi taraftarınız sizi ıslıkladığında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Uğur Boral, "Ben kendimi çok kötü hissediyorum.Kendi taraftarımızın bizi ıslıklaması beni çok etkiliyor. Ve yaptığımız hataların ardı arkası kesilmiyor. Kendinize olan güveninizi kaybediyorsunuz. Daha çok basit oynayarak takımınıza yeterli katkıyı sağlayamıyorsunuz. Bizim bazı taraftar kesimimiz çok sabırsız. Tabiki onlarda her zaman en iyisi istiyor. Ama bazen istediklerimiz olmuyor" yanıtını verirken İbrahim Üzülmez ise kendisinin de bu durumda çok etkilendiğini ancak bu durumlardan dersler çıkardığını söyledi.

"Türkiye, Avrupa'dan daha zor"
Fenerbahçeli futbolcu, Türkiye'de futbol oynamanın Avrupa'dan daha zor olduğunu, Türkiye'de takımların önceliğinin rakibi oynatmamak olduğunu ifade etti. Boral, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'nin bile Türkiye'de oynaması halinde zorlanacağını, en azından Barcelona'daki gibi iyi performans sergileyemeyeceğini söyledi. Boral espirili bir şekilde "Lugano Messi'nin peşine takılır ve Messi 90 dakika hiçbir şey yapamaz" diyerek sözlerini tamamladı.

Uğur Boral, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Lugano'nun yaptığı hareketleri onaylamadığını da vurgulayarak, "Lugano hep böyle bir futbolcu. Maç başladığı anda sadece rakiplerini nasıl durduracağını düşünen bir futbolcu. Yaptığı hareketler yapmacık değil. Ama bazen istenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor. Ve son derbide bunları yaşadık ve hepimiz üzüldük" dedi.

İbrahim Üzülmez ise derbide yaşanan olayların Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanmayacağını, örnek bir oyun ve örnek bir profesyonellik ortaya koyarak sadece futbol oynayacaklarını vurguladı.

"Ben deli değilim"
Üzülmez bir öğrencinin "Deli lakabı sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna ise gülerek "Ben deli değilim ama bu lakap bana rahatsızlık vermiyor. Saha içinde gösterdiğim performans ve oyun şeklim bu lakabın bana uygun görülmesine sebep oldu" şeklinde konuştu.

Ramos ve Ribery
Her iki oyuncuya çekindikleri sağ kanat oyuncularının kimler olduğu sorulduğunda ise İbrahim Üzülmez önce gülerek İspanya milli maçında sık sık karşı karşıya Ramos'un adını söylerken daha sonra Cristiano Ronaldo'yu çok beğendini ve onunla karşılıklı oynamanın çok zor olacağını sözlerine ekledi. Uğur Boral ise Bayern Münih forması giyen Frank Ribery çok beğendiğini ve Fransız oyuncuyla karşılıklı oynamanın çok zevkli olacağını kaydetti.

Panel sonrası her iki oyuncu birbirlerinin formalıran tutarak basın mensuplarına poz verdi.

prestij mi kaldı fenerde

Fenerbahçenin kaybedeceği tek şey prestiji olur.Oda zaten bize karşı son lig maçınızı 2005te kazandınız.4 senedir tık yok.Kaybeden prestijini 15 senedir bi kere şampiyon olup kaybetmiş zaten.Beşiktaş şampiyonlar ligine gideceği için kupa finalisti uefaya gider.Tabi Beşiktaş şampiyonlar ligine gidermi orası daha belli değil.Eksik oyuncularımız sadece edu ve lugano yok onun harici bütün takım sahada.Ayrıca eksiğimizin çok olması yenileceğimiz anlamına gelmez.Eksik olan adamların yerine başka adamlar oynuyo çünkü.Yerine adam oynamasa tamam derim.Ayrıca çıkışını sürdürmende senin maçı alacağın anlamanada gelmez.Saha seyirci avantajı olabilir.Şampiyonluğada oynuyo olabilirsin.Ama üstündeki psikolojik yükten haberin yok sanırım.Kaybettiğiniz anda bitersiniz.Sahada kim oynarsa maçı o kazanır.Çıkışta olan düşüşte olan değil.Aynı mantıkla bi kere Galatasaray gelmişti 5 6 tane atacağız diye.Kendi sahalarında yenildiler.Geçen seneki kupa maçında da Galatasary bir sürü eksikle geldi Fener fark atarım dedi ama berabere bitti.Yani topu oynayan kazanır.O yüsden kısaca dereyi görmeden paçayı sıvama.Sonra paçalarını geri indirmek zorunda kalırsın.ne zaman aldığımıza gelince hemen söleyim.2005 yılında inönüde son dakikada tuncay attı bi o zaman aldık birde geçen sene deil önceki sene kezman yine inönüde aşırtma attı birde o zaman almıştık.

arkadaşım prestij meselesi demişsin de fenerde ondan kaldı mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri