Beşiktaş 1-2 F.Bahce

Fenerbahçe Beşiktaş dev derbi kimin?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 49 50.5%
  • Berabere

Kullanılan: 6 6.2%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 42 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MozoLe Miяach;4282755' Alıntı:
Fenerbahcelıyım dıyor ama nicki GirL_ßJK.. Ne Kadar Tuhaf...

Bu foruma kayıt olduumda Bjkliydim.Ama sonra fenerli oldum.Geride değiştirmedim öle kaldı.Büyütecek bişe yoq.

Ne güzel . Doğru yolu bulan bir arkadaşımız daha var :)

Bu foruma kayıt olduumda Bjkliydim.Ama sonra fenerli oldum.Geride değiştirmedim öle kaldı.Büyütecek bişe yoq.

ßen ßu Cevaßı aLdım Ya ßaşka ßişey Demıyorum..

ßjk oLupta Fenerßahceye Dönen ßi InsanLa Ne KonuşaßıLır Ne Tartışırsınkı..=)

MozoLe Miяach;4282774' Alıntı:
ßen ßu Cevaßı aLdım Ya ßaşka ßişey Demıyorum..

ßjk oLupta Fenerßahceye Dönen ßi InsanLa Ne KonuşaßıLır Ne Tartışırsınkı..=)

Ee adamlar çatır çatır şampiyon oluo.Ben kendimi bildim bileli bjknin bi şampiyonluu var oda 2003de.Bedavadan sıkıntıdan başka bişe deil.Niye kendimi sıkayımki??Neyse konu konunun dışına çıktı.Msj atın dicem ama msjlara bakamıom 50 msj felan bişeler dio.anlamadım.üff nese:D

MozoLe Miяach;4282657' Alıntı:
ßİZ YENILDIK MI OYUNCULARIMIZA SÖVMEYİZ..!!!

ONLARA HAKARET EDIP HEM TAKIMI HEM KENDIMIZI REZIL ETMEYIZ..!!!

ßİR SİGARA YAKIP İSYAN EDERIZ O KADAR...!!!

ßİZİM AŞKIMIZ GELİP GEÇİCİ DEGILDIR SİZİNKİSİ Gİßİ...!!!

ßİZ SEVDİK Mİ ÖLÜMÜNE SEVERİZ...!!!

YILLARDIR ßEŞİKTAŞIMIZIN UZERINDE OYUNLAR OYNANIYOR...!!!

AMA UNUTMAYIN UST USTE 12 13 MAÇ SİZİ NASIL EVİRE ÇEVİRE YENDIK..!!!

KADIKÖYDE NASIL REZİL RÜSVA ETTİK KENDI SEYIRCINIZIN ONUNDE..!!!

SERGEN YALCIN ŞU SÖZÜ SÖYLEMİŞTİ ; NE ZAMAN 1 FENERLİ KALEYE GEÇERDE 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA ßEŞİKTAŞ'I YENERSE O ZAMAN EZELİ REKAßET TEKRAR ßAŞLAR..!!!

AYIK OLUN ßİZ SİZE 5 NUMARA ßÜYÜK GELİRİZ...!!!​

bu sene şampiyon görelim sizi futbolcu katili yapmayın bizi. bunuda söleyen beşiktaş taraftarıdır. ayrca 5 numara büük gelmek için önce milletin yancısı olmamak gerekir ezeli rekabet fenerbahçe galatasaray arasındadır hani dünya bunu bilir beşiktaşda el değmemiş temiz bir lig istiorz diip galatasarayın yancısı konumundadır. 5 numara büük olmak için önce tek olmak gerekir. önce herkese karşı dimdik ayakta durmak gerekir 17 klübe karşı gelebilmek gerekir federasyonun yönetimini korkmadan eleştirebilmek gerekir.son 6 maçtan en azından birinden berabere kalmak gerekir şampiyonlar liginde 8 yememek gerekir. önce haddinizi bilmeniz gerekir

üstteki arkiye tesekkür etmek te gerekir :D

Arkadaşlar boşverin onu bunu.Şu bir gerçek herkes haddini bilecek.Boyundan büyük laf konuşmayacak.Er meydanı sahadır,çıkar erkek gibi mücadele edersin kazanırsın kaybedersin o ayrı.Ama maçtan önce ben şöyleyim ben böyleyim gelin stadımıza 5 atarız 7 atarız demekle olmuyor.
Şu bir gerçek bu senede derbylerde bileğimizi kimse bükemedi.Bu tesadüf değil hersene böyle.Er meydanına çıkarsın yenemezsen gider elini öpersin.Delikanlılığın kuralı budur...ANLAYANA....

Arkadaşlar çoğu kişi "MORS" olmuş birisi demiş 3-0 birisi demiş kupada ligde kazanırız.Fenerbahce derbi uzmanı bırakırmı en kötü halimizle 2 de 1 yeniyoruz:biggrin:biggrin:biggrin

2 de 1 2 de 1 sıktı artık :D

bu sene şampiyon görelim sizi futbolcu katili yapmayın bizi. bunuda söleyen beşiktaş taraftarıdır. ayrca 5 numara büük gelmek için önce milletin yancısı olmamak gerekir ezeli rekabet fenerbahçe galatasaray arasındadır hani dünya bunu bilir beşiktaşda el değmemiş temiz bir lig istiorz diip galatasarayın yancısı konumundadır. 5 numara büük olmak için önce tek olmak gerekir. önce herkese karşı dimdik ayakta durmak gerekir 17 klübe karşı gelebilmek gerekir federasyonun yönetimini korkmadan eleştirebilmek gerekir.son 6 maçtan en azından birinden berabere kalmak gerekir şampiyonlar liginde 8 yememek gerekir. önce haddinizi bilmeniz gerekir

Helal Olsun kardeş sana aynen katılıyorum ve tebrik ediyorum eywallah

3-0 Beşiktaş Alır Fark Var.

Hayal dünyan bayağı gelişmiş helal olsun

Titanik19´isimli üyeden Alinti
3-0 Beşiktaş Alır Fark Var

Bunu yazan arkadaş galatasaraylı kendi yapamadıklarını başkasından umuyolar ama onlarda beceremiyo.:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri