yahuu ben öğlen yazdım nbu mesajı az önce girdim foruma baktım bulamdım silindi sandım.Böyle destek geleceğini tahmin etmemiştim ne kadar duygulandım bir bilseniz ALLAH sizden razı olsun arkadaşlar ÇOK teşekkür ediyorum derstekleriniz için ben az önce üzülüyordum silinmiş diye ama burda yer gök oynamış

destek veren tüm arkaşlardan ALLAH razı olsun inşallah

yahu ne kadar hoşuma gitti bir bilseniz.
Çok teşekkürler
Ardından bazı arkadaşlar adult bölümü ile ilgili bikaç şey yazmış.Ey benim mümin kardeşim ben senin yaptıklarından sorumlu değilim içerideki 100 kişidende öyle fakat OLMASAYDI dedim ben sakın kimse yanlış anlamasın ben sadece kendi duygu ve düşüncelerimi ortaya kattım.Bakın şöyle bir çözümü var.
Bir kaç forumda rastladım buna adamlar bir süre sonra adult bölümünü bir subdomain altında farklı yayınlamışlar onun için isteyen adresi giriyor öyle bişey yapılmaya karar verilirse SUBDOMAİN BENDEN.tabiki sadece islam bölümü olmaya bilir bu forumda gayrimüslim arkadaşlarımız olabilir ama onun içinde kendi taleplerini yaparlar(bizim burada yaptığımız gibi) hristiyanlık vs bölümleri açılır.Yanlış anlaşılmasın benim incil ede Hz.İsa (a.s),tevrat a Hz.Musa (a.s) yada saygım ve sevgim sonsuz onlar Hz.Kur-an da geçen kişiler elbetteki onların dinlerinede saygım var
Fakat ben İsanın,Yakup un,Ahmed in,ismail in Rabb diye secde ettiği Allah celle cellalühünün son peygamber diye gönderdiği Hz.Muhammed sallallahü aleyhi ve sellem in resullük ettiği islam dinine mensubum elhamdurillah o nedenle benim talebim doğal olarak İslam adına olur.
Allah sizleride cennetine giren ümmetinden etsin İnşAllah bir bilseniz beni ne çok mutlu ettiniz
Asselam