ATATURK'e KARSI OLANLARA SORUYORUM:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
programci' Alıntı:
Arkadaşlar niye hiç kimse iddialarıma cevap vermek zahmetini göstermiyor. Şıh , şeyh deyip durdunuz. Atatürk'ün uçurttuğu kellelerin hesabını soruyorum. Cevap verin. Sen benim bildiklerimi bilsen bu ülkede durmazdın merak etme. Ama biz susuyoruz. Susmaya devam edicez. Çünkü vefa borcumuz var. Ama siz o sahte maskenin altında kaybolup gideceksiniz.. Evet yazık sizlere. Atatürk aleyhinde bir iddia ortaya attılar diye, aman duyulmasın diyerek hala nice insanlar hücrelerde çürütülmekte. Uçan kellelerin hesabını soruyorum. O kelleler bu vatanın şehitlerine aitti.. Siz hangi peçe hangi sarıktan bahsediyorsunuz. Bu kadar mı şetrefinizi kaybetiniz. O peçeli dedikleriniz sizin babanneleriniz di. Eğer türkseniz. O sarıklılar dedelerinizdi. Yazıklar olsun size. lafı dolandırmadım. Sustum. Sizin iğrençliğinizden kaçıp cevap dahi vermedim. Ama siz saldırı üstüne saldırı yapıyorsunuz . ve emin olun ki beni cebinden çıkartacaklarını iddia edenler hiç bir şey bilmiyorsunuz. Tarih okudum deyip 100 yıl öncesinden habersiz olan gafillersiniz sadece. Yazıklar olsun size ki, sizin kafanıza kazınanlaradan başkasını bilmiyorsunuz. Atatürk'ü sevmek Allah'ın emriymiş gibi davranıyorsunuz. Ben severim öbür adam sevmez. sevene de 100 kere hak veririm sevmeyene de.. Gerçeklerden bir habersiniz. Sosyoloji mi okudun sen. gel sana ders vereyim. Yazıklar olsun. Bu ülkeyi şehidler kurtardı Allah kurtardı. Siz ise Atatürk'e taptığınızın, her gün okullarda büstünün önünde saygı duruşu yaptığınızın fakında değilsiniz.. Bu bir insandır saygı anılarak gösterilir , tapılarak değil. Yazıklar olsun size ki müslümanları gerici diye bellemişsiniz. Hemde ilelebet ileriyi gösteren bir dinin temsilcilerini. Şeyhe şıha sığınmak mı var islamda. Bu ise iddianız karacahiller sizin yanınızda alim kalır. Yazıklar olsun size ki ben Atatürk'ün yanlışları da vardır araştırın dedim diye dahi, her hangi bir şekilde şunu bunu yapmıştır diye bir ithamda bulunmadan dahi , köpekler gibi havlamaya başladınız. İşte bende tam oalrak bundan bahsediyordum. Bakın demek Atatürk şu kötülüğü yapmıştır desem ne yapacaktınız. Aferin size işte o ufacık beyinleriniz kadar düşünmeye devam ediyosunuz. Ancak o kadarsınız çünkü. Asla gerçeği göremeyeceksiniz. Gözü kör olanın gözüne soksan gerçekleri göremez. Çünkü işinize gelmiyor. Tarihi örnekler var. Araşrıtın. Savaştan sonra öldürülen masumların sayısını araştırın. Araştırın vatanı kurtaran o büyük komutanların mahkemelerce nasıl idam edildiklerini. Bunları yalanlayamazsınız. Sizin gibilere çok anlattım bunları. savunamadılar. dedikleri tek şey, zaman onu gerektiriyormuş yaptı oldular. Bu nasıl mantık. Atatürk getirmedi mi özgürlüğü demokrasiyi. O halde neden kendisi diktatörlük yaptı. neden meclisi kapatıp, bugün ne dersem o kabul edilecek dedi.. Neydi zoru. Bu mu demokrasi.. Kandırmayın kendinizi.. Burada tek bir kişinin egosunu tatmin etmek için ortaya attığı ve bütün dünyanın bi taraflarıyla güldüğü saçma sapan bazı yasaların hala varlığı altında yok olup gidiyor bu millet. Almanlar 2 dünya savaşında 2 kez yılıkdılar ve 2 kez büyük güç olmayı başardılar. Bir de bize bakın. Hem de ilke ve inkilaplar hala değişmeden devam ediyor. Artık sizde bu işte bir yanlışlık olduğunu. asıl gericilerin hala 100 yıl önce ortaya atılmış fikirleri uygulamakta direten sizler olduğunuzunfarkına varın. Şunu da unutmayın ki. siz Türk değilsiniz diye kimse milliyetinden olmaz. Ben Arpaslan torunuyum ben Atilla torunuyum . Ben sizin gibilerden 40 kere daha fazla türküm. Siz kendi soyunuza dedenize hakaret eden aşşağılık yaratıklardan başka bir şey değilsiniz.. Daha Vhdeddinin bile kim olduğunu bilmiyorsunuz.

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır

Atatürk hakkında atıp tutmanın sana verdiği zevk nedir bilemem ama
yazdığın mesajı editlememen halinde
Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaktan hiç çekinmeyeceğimi bilmeni isterim.

Bu ülkede bugün rahat bir şekilde yaşayıp gecenin bi saati o haysiyetsiz,laf salatasından ve hakaretten başka hiç bir şey içermeyen (sabah sabah okurken bunun gibilerlerle aynı havayı soluyorum yazıklar olsun dediğim) mesajı gönderebiliyorsan;
Bu Kurtuluş Savaşını başlatan ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Atatürk sayesindedir.özgürlük diyorsan sana özgürlük kimin sayesinde geldi onu bil ondan sonra konuş!

İlke ve inkılapları anlamaktan bi yana karalamaya çabalamak Atasını bilmeyenlerin ve Türkiyeyi bilmeyenlerin işidir(büyük ihtimalle kendine örnek olarak Mustafa Akyol gibi şuursuz laiklik karşıtlarını alıyorsundur) Cahil cüheyla diye adlandırılan içinde seninde bulunduğun takımının Atatürk'e hakaret konusunda ne kadar ileri gidebileceğinin gösteren ve entellektüel maskenin altına sığınıp haklı çıkabileceğini sanan en açık ve aciz örneklerden birisisin.Bu lafları aynı şekilde sokakta söylesen gerçek bir Türk vatandaşı hiç düşünmez youtube da Atatürk'e hakaret eden YUNANLIya cevabını verdiği gibi senin de suratına tükürür.yazıklar olsun

mediniyet dedin tek dişi kalmış canavar onlar mediniyeti bizden ögrendiler daha banyo yapmasını bılmıyorlardı

programci' Alıntı:
Arkadaşlar niye hiç kimse iddialarıma cevap vermek zahmetini göstermiyor. Şıh , şeyh deyip durdunuz. Atatürk'ün uçurttuğu kellelerin hesabını soruyorum. Cevap verin. Sen benim bildiklerimi bilsen bu ülkede durmazdın merak etme. Ama biz susuyoruz. Susmaya devam edicez. Çünkü vefa borcumuz var. Ama siz o sahte maskenin altında kaybolup gideceksiniz.. Evet yazık sizlere. Atatürk aleyhinde bir iddia ortaya attılar diye, aman duyulmasın diyerek hala nice insanlar hücrelerde çürütülmekte. Uçan kellelerin hesabını soruyorum. O kelleler bu vatanın şehitlerine aitti.. Siz hangi peçe hangi sarıktan bahsediyorsunuz. Bu kadar mı şetrefinizi kaybetiniz. O peçeli dedikleriniz sizin babanneleriniz di. Eğer türkseniz. O sarıklılar dedelerinizdi. Yazıklar olsun size. lafı dolandırmadım. Sustum. Sizin iğrençliğinizden kaçıp cevap dahi vermedim. Ama siz saldırı üstüne saldırı yapıyorsunuz . ve emin olun ki beni cebinden çıkartacaklarını iddia edenler hiç bir şey bilmiyorsunuz. Tarih okudum deyip 100 yıl öncesinden habersiz olan gafillersiniz sadece. Yazıklar olsun size ki, sizin kafanıza kazınanlaradan başkasını bilmiyorsunuz. Atatürk'ü sevmek Allah'ın emriymiş gibi davranıyorsunuz. Ben severim öbür adam sevmez. sevene de 100 kere hak veririm sevmeyene de.. Gerçeklerden bir habersiniz. Sosyoloji mi okudun sen. gel sana ders vereyim. Yazıklar olsun. Bu ülkeyi şehidler kurtardı Allah kurtardı. Siz ise Atatürk'e taptığınızın, her gün okullarda büstünün önünde saygı duruşu yaptığınızın fakında değilsiniz.. Bu bir insandır saygı anılarak gösterilir , tapılarak değil. Yazıklar olsun size ki müslümanları gerici diye bellemişsiniz. Hemde ilelebet ileriyi gösteren bir dinin temsilcilerini. Şeyhe şıha sığınmak mı var islamda. Bu ise iddianız karacahiller sizin yanınızda alim kalır. Yazıklar olsun size ki ben Atatürk'ün yanlışları da vardır araştırın dedim diye dahi, her hangi bir şekilde şunu bunu yapmıştır diye bir ithamda bulunmadan dahi , köpekler gibi havlamaya başladınız. İşte bende tam oalrak bundan bahsediyordum. Bakın demek Atatürk şu kötülüğü yapmıştır desem ne yapacaktınız. Aferin size işte o ufacık beyinleriniz kadar düşünmeye devam ediyosunuz. Ancak o kadarsınız çünkü. Asla gerçeği göremeyeceksiniz. Gözü kör olanın gözüne soksan gerçekleri göremez. Çünkü işinize gelmiyor. Tarihi örnekler var. Araşrıtın. Savaştan sonra öldürülen masumların sayısını araştırın. Araştırın vatanı kurtaran o büyük komutanların mahkemelerce nasıl idam edildiklerini. Bunları yalanlayamazsınız. Sizin gibilere çok anlattım bunları. savunamadılar. dedikleri tek şey, zaman onu gerektiriyormuş yaptı oldular. Bu nasıl mantık. Atatürk getirmedi mi özgürlüğü demokrasiyi. O halde neden kendisi diktatörlük yaptı. neden meclisi kapatıp, bugün ne dersem o kabul edilecek dedi.. Neydi zoru. Bu mu demokrasi.. Kandırmayın kendinizi.. Burada tek bir kişinin egosunu tatmin etmek için ortaya attığı ve bütün dünyanın bi taraflarıyla güldüğü saçma sapan bazı yasaların hala varlığı altında yok olup gidiyor bu millet. Almanlar 2 dünya savaşında 2 kez yılıkdılar ve 2 kez büyük güç olmayı başardılar. Bir de bize bakın. Hem de ilke ve inkilaplar hala değişmeden devam ediyor. Artık sizde bu işte bir yanlışlık olduğunu. asıl gericilerin hala 100 yıl önce ortaya atılmış fikirleri uygulamakta direten sizler olduğunuzunfarkına varın. Şunu da unutmayın ki. siz Türk değilsiniz diye kimse milliyetinden olmaz. Ben Arpaslan torunuyum ben Atilla torunuyum . Ben sizin gibilerden 40 kere daha fazla türküm. Siz kendi soyunuza dedenize hakaret eden aşşağılık yaratıklardan başka bir şey değilsiniz.. Daha Vhdeddinin bile kim olduğunu bilmiyorsunuz.

Kusura bakma birader bunca yıldır çok cahil gördüm ama senin gibisini görmedim hem kara cahilsin hemde cehaletinin farkında değilsin.

1-Atatürk kelle uçurtmadı "istiklal mahkemeleri" diye bir oluşum var.Ve oldukça güzel kararları var sanırım o zaman sen yaşıyor olsaydın senide sallandırırlardı.

2-Bu ülkeyi Atatürkün önderliğinde Türk evlatları kurtardı.Unutma Atatürkte bir gazidir.

3-Okullarda her gün o büstün önünde durmak ve ona saygı göstermek ona tapmak değildir bilakis vefa gösterisi ve bir saygı merasimidir.Sende heralde ölmüş akrabalarının mezarları başında dua ediyorsundur.Bu olayda aşşağı yukarı aynı şeydir tapmak değil tabii beynin olsaydı anlardın ama nerde sende o kapasite.

4-Millete köpekler gibi havlıyorsunuz demişsin.kendini beyan etmişsin Atatürkü seven insanlara "it" sıfatını mazur görenin kendisi o hayvandan daha aşşağılık biridir.

5-Hadi ordan sen hiçbir Türk evladının torunu olamazsın.O saydığın Alpaslan Atilla gibi şahsiyetler senin gibilerin yüzüne bile tükürmez.

6-Atatürk diktatör değildi olsaydı sen şu anda yaşamıyor olurdun.

Son olarak kendini belli ettin zaten sana söyleyecek söz yakıştıracak sıfat bulamıyorum bu gün üzerinde yaşadığın topraklarda albayrak dalgalanıyor ve ezan okunuyorsa bu Atatürkün sayesinde o olmasaydı kim insanları toparlayıp bu vatanı kurtarabilecekti? Şimdi karnın tok sırtın pek salla bakalım.Eğer adın hans frank michael değilse e yiyecek 1 lokma helal ekmek bulabiliyorsan bunları sana Atatürk ve silah arkadaşları sağladı.İt bile yediği kaba pislemez ama sen ve senin gibiler yapar.

programci' Alıntı:

2 yıldır bu forumdayım bu kadar adice yazılmış şerefsizce suçlamalarda bulunan bir yazı görmedim.Cahilliğin içine gömülmüşün sen sizin gibilerin yaşamaya hakkı yok eceli gelen it misali salyalarını akıtarak saldırıyorsun..İlkeleri anlamamışın felsefeyi anlamamışın 2 kitap okuyup yazı yazıyorsun..Atatürk'ten sonra ne den ilerlemenin durdugunu sen ve senin gibi düşünen örümcek beyinlilere sor oy ugruna din sömürüsü yapıp sahte hocaların kıçını öpenlere sor!!Sen TÜRK falan olamazssın sen hiç birşey olamazsın beyni yıkanmış asalaktan başka birşey değilsin..!

AtatÜrk Hakkindakİ DÜŞÜnceler Kinanmali Resmen AŞaliyo Buna Nİye İzİn Verİyorlar BÖle ŞeRErEFSİZCE Suclamalari Bu Formda Kİmse Yapmadi. Programcİ Sen
NankÖrsÜn ,Haİnsİn, ŞerEFSİZSİN...

programcı biz neyin ne olduğunu biliyoruz. sen çatallı dilini dişlerinin gerisinde tut. laf kalabalığı yapıp milletin canını sıkma git ötede bayıl. ayrıca salyaların midemi bulandırdı. kudurdunmu sen?

Cok güzel yazmıssın kardes ellerine sağlık ama beyinleri sulanmıs insanlar bunu anlarlar mı bilmem..:saskin

Atatürk dünyanın tek lideri o yüzden sadece Türkiye'den değil dünyadan kimse kafa tutamaz Atamız ölmedi ama öldü diyenler var ama öldü diyen insanlar Atamızın ölüsünden korkuyolar saygılarımla

Şimdilik konuyu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri