Atatürkü Sevmeyenlere ''ÖZEL'' soru

evet ayetleride papazlar hahamlar gibi kendi menfaatine göre yorumlayan müslüman maskesi takmış münafıklarda var aramızda .

klondan bahsedeceğine kendi klon üyeliklerinden bahset bize .incibus sensin iyi biliyorum

hackhellden kuyruğu yananlar da kimmiş . ömrün banlanmakla geçti seninde burda . eğer kuyruğu yanmaktan kastın banlanmaksa senin kuyruğun yok oldu bile .

kılyavuz31 nickli zat-ı şahane-i muhterem de olabilir....

http://www.hackhell.com/3596671-post56.html

:)) kardeşşş,şu dün yaptığın paste çok tuttum,,ama sanırım bugün incubusla benim aynı olmadığımı anlamışsındır başka konuda aynı anda yazabilecek kadar 300 parmağım yok anlıyacağın.:) clon lukla suçlamak için komik duruma düştün bu gece,ikimizin aynı anda mesajlarını gördün umarım..neyse bu konunda biraz revaç bulsun.2 mesajda benden olsun.

incibusun kim olduğunu biliyorum sen merak etme . her blöfede gelme .

minareyi çalan kılıfına uydurur merak etme . ben bir forumda 4 rumuzlu üye gördüm .hepsinide idare edebiliyordu ve sorun çıkmıyordu . o 4 rumuzu idare ediyorsa sende en azından ikisini edebilirsin dimi . yani teknik olarak buna imkan var .

daha diyeceklerimde var bu klonla ilgili ama neyse . hadi sanada cvp yazayımda bu gece rahatca uyu .

kılyavuz31 nickli zat-ı şahane-i muhterem de olabilir....

neden olmasın bilemeyiz olma ihtimalide yok değil

incibusun kim olduğunu biliyorum sen merak etme . her blöfede gelme .

minareyi çalan kılıfına uydurur merak etme . ben bir forumda 4 rumuzlu üye gördüm .hepsinide idare edebiliyordu ve sorun çıkmıyordu . o 4 rumuzu idare ediyorsa sende en azından ikisini edebilirsin dimi . yani teknik olarak buna imkan var .

daha diyeceklerimde var bu klonla ilgili ama neyse . hadi sanada cvp yazayımda bu gece rahatca uyu .

neden olmasın bilemeyiz olma ihtimalide yok değil

herzaman yaptığın gibi koşar gidersin şikayet bölümüne,benim nikimle şüphelendiğin diğer niklerin isimlerini veririsin( hemde liste halinde),varsa clonluğum görürüsün kardeş..bak sana yolunuda gösterdim. hiçte gocunmam..ama kimlerin clon kanseri olup güme gittiğini görüyoruz..neyse ,,hadi iyi uykular .sen rahat uyu ben başka nikle gelmem karşına..binbir suratlığı becermek için her türlü role soyunmak gerek..o bizde yok..sen dert etme.kemalizm gibi her dönemin maskesini takanları gördük ergenekonla.darbeci onlar,kemalist onlar,ülkücüsü onda,koministi onda,kiliseci kadın onda,haham olan onda,pkkcı onda,ordudan atılanı onda,jitemcisi onda,bombacısı onda vs.vs.. yani senin anlıycan bu maskeye sığmayan sığınmayan kimse kalmamış,yaşasın kemalizm:) her surat sende saklanıyor..yanılıyormuyum ))

herzaman yaptığın gibi koşar gidersin şikayet bölümüne,benim nikimle şüphelendiğin diğer niklerin isimlerini veririsin( hemde liste halinde),varsa clonluğum görürüsün kardeş..bak sana yolunuda gösterdim. hiçte gocunmam..ama kimlerin clon kanseri olup güme gittiğini görüyoruz..neyse ,,hadi iyi uykular .sen rahat uyu ben başka nikle gelmem karşına..binbir suratlığı becermek için her türlü role soyunmak gerek..o bizde yok..sen dert etme.kemalizm gibi her dönemin maskesini takanları gördük ergenekonla.darbeci onlar,kemalist onlar,ülkücüsü onda,koministi onda,kiliseci kadın onda,haham olan onda,pkkcı onda,ordudan atılanı onda,jitemcisi onda,bombacısı onda vs.vs.. yani senin anlıycan bu maskeye sığmayan sığınmayan kimse kalmamış,yaşasın kemalizm:) her surat sende saklanıyor..yanılıyormuyum ))

ben şikayete koşmayı sizlerden gördüm . sizi bu konuda geçemem est .

elime imkan geçtiği anda zaten gerekeni yaparım merak etme .onunda zamanı var .

doğru o maskeye sığınanda var . sığınan var diye kemalist olmıyalımmı . kemalizm derken sunuda söyliyim . kemalizmi sen ne anlamda biliyorsun bilemem ama atatürke ve onun emanetine sahip çıkmak ve çıkmaya çalışmaksa kemalizm ben kemalistim . onu din olarak görenler ve onu maske olarak kullanan haysiyetsizlerden bana ne . allah bin belalarını versin . ama ergenekon diyede tüm akp karşıtlarını terörist olarak gösterenlerinde allah belasını versin . yani bisey söylencekse iki kesimede söylemek lazım .

şimdi yazdığımı sanmıyorum ama anlayabilirsen yanıldığınıda anlıyacaksın .her surat bende değil . ben üstte yazdığım gibi her iki gruba düşmanım . ergenekon sonuçlansın o zaman birlikte suçlu olana basarız kalayı rahat ol sen . sadece 3-5 kişi suclu çıkarsa sende benimle basarmısın kalayı tüm akp karsıtlarını cuvala doldurmaya çalışan zihniyete ?

ben şikayete koşmayı sizlerden gördüm . sizi bu konuda geçemem est .

elime imkan geçtiği anda zaten gerekeni yaparım merak etme .onunda zamanı var .

doğru o maskeye sığınanda var . sığınan var diye kemalist olmıyalımmı . kemalizm derken sunuda söyliyim . kemalizmi sen ne anlamda biliyorsun bilemem ama atatürke ve onun emanetine sahip çıkmak ve çıkmaya çalışmaksa kemalizm ben kemalistim . onu din olarak görenler ve onu maske olarak kullanan haysiyetsizlerden bana ne . allah bin belalarını versin . ama ergenekon diyede tüm akp karşıtlarını terörist olarak gösterenlerinde allah belasını versin . yani bisey söylencekse iki kesimede söylemek lazım .

şimdi yazdığımı sanmıyorum ama anlayabilirsen yanıldığınıda anlıyacaksın .her surat bende değil . ben üstte yazdığım gibi her iki gruba düşmanım . ergenekon sonuçlansın o zaman birlikte suçlu olana basarız kalayı rahat ol sen . sadece 3-5 kişi suclu çıkarsa sende benimle basarmısın kalayı tüm akp karsıtlarını cuvala doldurmaya çalışan zihniyete ?

yani senin anlıycan bu maskeye sığmayan sığınmayan kimse kalmamış,yaşasın kemalizm her surat sende saklanıyor..yanılıyormuyum

bu cümlemdeki hersurat sende saklanıyor daki (sen) den kasıt emrah değil; kemalizme atıf ..cümlemin devamı ..sende ne surat olucak kardeş.kemalizmin surat edilmesinden bahsediyoruz şurda..ayrıcaben dediğim gibi akp derdinde falan değilim,kim suçluysa beter olsun derdindeyim bunu defalarca belirttim burda. kalay ne kelime köküne kibrit dökerim hepsinin. sende rahat ol.

bu saydıkların islamdada var demekki tanrıda kemalist :clap:clap:clap

kemalizm gibi her dönemin maskesini takanları gördük ergenekonla.darbeci onlar,kemalist onlar,ülkücüsü onda,koministi onda,kiliseci kadın onda,haham olan onda,pkkcı onda,ordudan atılanı onda,jitemcisi onda,bombacısı onda vs.vs.. yani senin anlıycan bu maskeye sığmayan sığınmayan kimse kalmamış,yaşasın kemalizm:) her surat sende saklanıyor..yanılıyormuyum ))

islamada sığınanlar oluyor . senin bu sölediğin insanların ona bakarsan hüviyetinde müslüman yazıyor çoğunun . bunun dinle kemalizle alakası yok kardeş . bu karakter meselesi . karaktersiz insan her yerde var yani . bu sölediğin bu anlamda biraz mantıksız . karakter meselesini ve haysiyetsizliği kemalizmle bağdaştırıyorsun . senin yaptığın el kaide teröristtir ama müslümandır bütün müslümanlar teröristtir gibi bisey oluyor . genele maletmeyelim bencede

islamıda atatürkçülüde kullananlar maske edenler olabilir . biz kişilere düşman olalım islama ve atatürkçülüğe yada milliyetçiliğe değil . buna katılıyorsan sorun yok

islamada sığınanlar oluyor . senin bu sölediğin insanların ona bakarsan hüviyetinde müslüman yazıyor çoğunun . bunun dinle kemalizle alakası yok kardeş . bu karakter meselesi . karaktersiz insan her yerde var yani . bu sölediğin bu anlamda biraz mantıksız . karakter meselesini ve haysiyetsizliği kemalizmle bağdaştırıyorsun . senin yaptığın el kaide teröristtir ama müslümandır bütün müslümanlar teröristtir gibi bisey oluyor . genele maletmeyelim bencede

islamıda atatürkçülüde kullananlar maske edenler olabilir . biz kişilere düşman olalım islama ve atatürkçülüğe yada milliyetçiliğe değil . buna katılıyorsan sorun yok

Kemalist diyince bağnazların kafası karışıyor çünkü bir kalıba sığdırmaya çalışıyorlar tıpkı islamı bir kalıba sığdırmaya çalışıp kendileri gibi inanç taşımayanları islam dışı ilan edip türlü türlü iftiralar etmekten çekinmedikleri gibi her türlü ahlaksızlığı kendilerine mübah sayıp kendilerinede müslüman (hemde elhamdürülillah tarafından müslüman) dedikleri gibi bir kalıp olmalıki Kemalizmi rahatça kullansınlar /saldırsınlar.

işte şaşkınlıklarının temel nedeni budur ve bu nedenle beş vakit travma yaşamaya devam edeceklerdir.

Çarpıt Kara Kartal çarpıt...

Çok iyi gidiyorsun.

Askerlerimiz şehid olurken bağımsızlık için demiyorlar ki..

VATAN BİRLİK ve ALLAH için diyor..

Birader amacı anladım Atatürke bi antipatim yok felanda. sevmeyen adam ben o tarihte yasıomuydum dese kaLırsın.. Atatürk'ün yanında canını verenler hiç anılmıyor. Kim kac kere şehitliğe gitti.. böyle sadece yazmayla olmaz bu işler.. Bazı seyleri yapmıyoruz gercekten.. =/

neden kalsın.birşey yapmak için o tarihte de olmak mı gerekir.sen zamanımızdan heber ver.bu zaman da kim neler yapmış ona bak.sen,ben ,öburleri ne yapmiş bunlara bak.ülke için birsey yapmak savaşmaktan ibaret degil.ataturke düşen görev buydu o zaman.sen de bilimle ugraş bildiklerini başkalarına aktar.zaman gelip biri sana bu soruyu sordugunda "sen ne yaptın bu ulke icin ".sanırım ona bir cevab verebilirsin.

isteyen sever isteyen sevmez karde$im..
kimseye Atatürk bunLarı bunLarı yaptı sen ne yaptın diyip
bunun hesabını soramazsın bu nasıL bi mantıktır yha !!!

seven sever sevmeyen sevmez saygı duyacak herkes .

sorma yaa . buda o biçim mantık . işine gelmiyormu ? o zaman başka konulara lütfen burayı kirtletme . tartışmak istediğin bisey varsa da üslubunu düzelt ondan sonra gel . bizim kimseye hesap mesap sorduğumuz yok . saçmalıyorsun .ben alıntı yapmışım .soran zaten sormuş .napalım yani olan olmus . cevabın varsa buyur yoksa kib

Dünyanin tek lideri vardi o da ATATÜRK kimse laf yapamaz benim karsimda ATATÜRK e

Dünyanin tek lideri vardi o da ATATÜRK kimse laf yapamaz benim karsimda ATATÜRK e

bütün dünya hayranı bütün dünya zamanında paralarına basmış resmini atanın .heykellerini yapmış eserlerini okumuş incelemiş hayran kalmış ama bizim içimizdeki hainler sevmiyorlar hala . elin gavuru kadar olamayanlar var içimizde ne yazıkki. elin gavuru kadar olsa saygı duysalar en azından ona bile razıyız ama kin kusuyorlar. öyle şeref yoksunları var bu ülkede

bütün dünya hayranı bütün dünya zamanında paralarına basmış resmini atanın .heykellerini yapmış eserlerini okumuş incelemiş hayran kalmış ama bizim içimizdeki hainler sevmiyorlar hala . elin gavuru kadar olamayanlar var içimizde ne yazıkki. elin gavuru kadar olsa saygı duysalar en azından ona bile razıyız ama kin kusuyorlar. öyle şeref yoksunları var bu ülkede

Sen hiç M.Kemal i sevip de onun izinden giden yabancı ülke başkanı tanıyor musun?
Mesela Mao olabilir.Belki kendisinin böyle bir hedefi beyanı düşünce yok ama uygulama benzer.O da Doğu Türkistanda harf devrimi yapmıştır.Stalin de olabilir.Azerbaycan Moskof mezalime tabi olurken camilerin kapatılması,Türk soydaşlarımızın İslam harfleri ile yazmasının men edilmesi yani zorunlu harf inkılabı yapılması...
Gerçi bunu M.Kemal den sonraki cuntacı zihniyet yaptı ama adlarını zikrettiğimiz ve bunlara benzer daha zikredemediğimiz pekçok devlet reisinin ortak noktalarından biri de haklarında koruma kanunu olmasıdır.Kimisinin ki anayasada mevcut kimisininkine de zaten kendileri başlı başına anayasa olduğu için gerek yok...

Az ama öz olmuş. Bu kadarcık fark bile sevmeyenleri kahreder... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bence tarih opjektif bir şekilde öğretilmeli. sonuçta atatürkte bir insan ve oda hatalar yapabilir ve yaptıda. istiklal mahkemelerinde bir ipi askere vermedi diye asılan hacı bakkal amcalar vardı menemende. aslında asılmasının sebebi bir ipi vermek deyildi.........
şu an mahkemelerimizde işler nasıl yürür biliyormusunuz. zanlı(suçlu) mahkemeye çıktığında tamamen suçsuzdur. savcı suçlamalarda bulunur zanlı kendini savunurdu.
fakat istiklal mahkemelirde işler nasıl yürürdü kişi mahkemeye suçlu olarak çıkardı ve hakim ona derdiki sen şu suçu yaptın suçsuz olduğunu ispat et, ki istiklal mahkemelerinden temiz olarak çıkan belki yüzde 2 yada 3 tür. kararı artık siz verin. bu ve benzer bir çok yanlışlar ve hatalar var. tamam yapılmış geçmiş gitmiş hatalar ama bunlar mertce söylenmeli.

Kemalist diyince bağnazların kafası karışıyor çünkü bir kalıba sığdırmaya çalışıyorlar tıpkı islamı bir kalıba sığdırmaya çalışıp kendileri gibi inanç taşımayanları islam dışı ilan edip türlü türlü iftiralar etmekten çekinmedikleri gibi her türlü ahlaksızlığı kendilerine mübah sayıp kendilerinede müslüman (hemde elhamdürülillah tarafından müslüman) dedikleri gibi bir kalıp olmalıki Kemalizmi rahatça kullansınlar /saldırsınlar.

işte şaşkınlıklarının temel nedeni budur ve bu nedenle beş vakit travma yaşamaya devam edeceklerdir.

elhamdülillah cümlesini elhamdürillah diyen ve 5 vakit namaza travma diyen yeni türedi üye kardeşim,dini inancını söyle değerlendirmeye öyle alayım seni yoksa dinime söven bari müslüman olsa kabilinden es geçip ,söylediklerini ben değil Allaha havale etmekle yetiniyorum,,,küfrünü izhar eden küffardır..ben papaz değilim ki seni şu tarafa ayırıp affına sebep olacak 2 lokma şaraplı ekmekle hidayet verecek gücüm yok. bak işine dinime saldırma,hangi atmosferi soluyorsan git ona tap.

elhamdülillah cümlesini elhamdürillah diyen ve 5 vakit namaza travma diyen yeni türedi üye kardeşim,dini inancını söyle değerlendirmeye öyle alayım seni yoksa dinime söven bari müslüman olsa kabilinden es geçip ,söylediklerini ben değil Allaha havale etmekle yetiniyorum,,,küfrünü izhar eden küffardır..ben papaz değilim ki seni şu tarafa ayırıp affına sebep olacak 2 lokma şaraplı ekmekle hidayet verecek gücüm yok. bak işine dinime saldırma,hangi atmosferi soluyorsan git ona tap.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Geri