Atatürkü Sevmeyenlere ''ÖZEL'' soru

tuhaf tuhaf harflerle ne dediğin belli olmuyor .türkçeyi doğru düzgün kullanırsan o zaman daha iyi anlaşırız seninle .

o yazdığımdan ayrıca onu anladıysan yazıklar olsun .sen bi uyu kendine gel . daha yazılan şeyleri anlamıyorsun .bak bakalım alıntı yaptığım sözlere ve benim yazdıklarıma . ikisini birleştirebilirsen kendini aşarsın

:saskin abi özür dilerim gerçekten ciddiye alıcaını düşünmemiştim, tekrar ösür yatagıma koşuyorum ben size iyi tartışmalar.. :biggrin

??? bi mahsuru yoksa neyi okudun ?
söyle bizde okuyup aydınlanalım
herhalde bunları yapmak istiyordu :
ATATÜRK 1911'de Yüzbaşı, 30 yaşında Tabur Komutanı, Trablusgarp'ta İtalyanlara karşı savaştı.
ATATÜRK 1915'te Yarbay, 34 yaşında Tümen Komutanı, Çanakkale'de İngilizlerle savaştı
ATATÜRK 1916'da General, 35 yaşında Kolordu Komutanı, Muş, Bitlis ve Van bölgelerini Rus'lardan temizledi.
:D:D:D

Birileri artık Atatürkün sadece askerliği üzerinden vurmaya devam etmesin komik oluyor. Atatürkün Vatansever ve mükemmel bir askeri deha olmadığını savunan varmı? Dünya görüşü ne olursa olsun böyle birşeyi kimse savunmaz. Tüm dünya takdir eder Mustafa Kemal'in üstün askeri dehasını.

Atatürk'ün eleştirildiği, hatta daha doğrusu atatürkçülerin eleştirildiği noktalarla ilgili fikirler beyan edilmeli, savunmalar buna göre yapılmalı. Şu tarihte o bunu yaptı sen ne yaptın gibi yaklaşımlar son derece sığ vede basittir.

Atatürk italyanlarla savaştı diyorsun - Atatürkü Trablusgarp a gönderen kimdi kendimi gitmişti . O'na özel yetkiler verip samsuna göderenren kimdi? kendi mi ?

sultan Vahdettin Atatürkü özel yetkilerle samsuna göndermedi mi? Boğaz ağzına kadar ingiliz gemileriyle dolu buradan bir türk gemisinin geçmesi için Vahdettinin izni lazıım . bu izni veriyor ve Atatürkü Milli Mücadeleye teşviketsin diye özel yetkilerle gönderiyor.

ŞİMDİ NE VAR

19 mayısta diyoruz ki
Atatürk Samsuna çıktı eeeeeeeee kim gönderdi niye söyelmiyonuz...

EN CAN ALICI SORUM arkadaşlar

bir fransız, ingiliz, alman,,,,,,,,, 600 yıl önceki kitaplarını şimdi okuyabiliyorken BEN evet BEN
neden 70 YIL ÖNCEKİ BİR KİTABIMI OKUYAMIYORUM .
açıklansın

bana yapılan en büyük kötülük bu değilmidir?
Atatürkün şu paralelde bir sözü var "tarihini bilmeyen geleceğini bilemez"
BEN TARİHİMİ OKUYAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM....

SELAMETLE

ne olacak eziklik (travma) içinde düşmanlığa-hainliğe-satılmışlığa devam edecekler....

-bunların torunlarıda travma yaşamaya devam edecektir.

-düşmanlıklarını fırsat buldukça açığa vuracaklar

-Milli Değeri olan günlere muhalefet edeceklerdir

-Atamıza karşı türlü iftiralar atmaya devam edeceklerdir

-Cumhuriyete karşı kinleri hiç bitmeyecek yedikleri tası pisleyecek hainliğe devam edeceklerdir

-Demokrasiyi araç olarak göreceklerdir

-namussuzluğu dine hizmet olarak kabul edeceklerdir yani ne kadar namussuzluk yaparlarsa o kadar dine hizmet etmiş olacaklar

-ilk fırsatta Atatürkçü kadroları tasviye edeceklerdir tasfiye edemediklerine baskı kurmaya iftiralar atmaya içlerine sızmaya çalışacaklardır.

-Siyaseti yalan söyleme sanatı olarak tanımladıkları için özel laf ebeleri (hatipler) yetiştirilecek halkı kandıracaklardır.

-Kendilerine yabancı dostlar destekçiler bulacaklar ve şikayet edeceklerdir

-Her türlü hileyi mübah göreceklerdir . iktidar elde edebilmek için her türlü hileye başvuracaklardır.

.........
......

....
....

helal kardes harika yorum

Atatürkü sevmek yada sevmemek önemli değil

fakat: Laik Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusuna bu Cumhuriyette yaşadığını bilerek yediğin tası pisletmeyerek, temel ilkelerine muhalefet etmeyerek SAYGI DUYACAKSIN .

Bu saygıyı gösteremeyen yediği tası pisleyen nankör köpeklerin neci olduğu umrumda değil cennetin sahibide olsalar peygamber tavuğuda olsalar farketmez tekmeyi ağızlarına basmayı görev biliriz.

BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR SAHİPSİZ KALMAYACAKTIR!

Atatürk gibi bir dehayı kendimizle kıyaslamamız son derece yanlış bence de. Bir kere onun yaşadığı koşullarda değildik, o koşullarda olsaydık pek çoğumuz (en azından Akepeli ve detepeli olmayanlar) aynı Atamız gibi; bu ülke için, seve seve canını verirdi.

Öte yandan kimse Atatürk' ü sevmek zorunda değil arkadaşlar. Sevgi yürekte olan birşeydir, tıpkı vatan sevgisi gibi. Adam yüreğinde o sevgiyi taşımıyorsa nasıl kalkıp da Atatürk' ü sevmek zorundasın ulan diyesin.

Haa burada önemli olan nokta, Atatürk düşmanı olan şer odaklarını ortadan kaldıracaksın, örgütlenmelerini engelleyeceksin. Orada burada devlet denetimin yoksun, sözde dini öğretmek adına var olup da Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen şer odaklarına engel olacaksın.

Uzun lafın patikası; way efendim sen Atatürk' ü sevmiyon, illaki seveceksin ulan, o olmasaydı onun bunun çocuğu olurdun demekle, Atatürk sevdirilmiyor maalesef. Bu ülkede hala Osmanlıcayı neden kaldırıp yerine Türkçe' yi getirdiğini anlayamayan insan var. Bu ülkede kılık kıyafet devriminin niçin yapıldığı anlayamayan bir başbakan var. Bu ülkede hala laikliğin önemini kavrayamamış anti-laik bir cumhurbaşkanı var arkadaşlar. Bunlar pılını pırtını toplayıp defolup bu ülkeden gitmeden bu ülke düzelmez.

Ha bu adamları da kimse silah zoruyla sepetlemeyecek bu ülkeden. Çıkarlarını korumak üzere yeminli oldukları ülkeye bu halk onları tıpış tıpış gönderecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Atatürk insan gibi insandı ya siz kimsiniz? teşekkürler.

kardeş bu işler için seçilmiş olmak lazım (ATATÜRK seçilmiş olandır)
öyle sen ne yaptın 35,36,37...yaşlarında ne yapalım tekrar savaşmı yapalım tekrar kongremi yapalım meclismi açalım tekrar

kardeş bu işler için seçilmiş olmak lazım (ATATÜRK seçilmiş olandır)
öyle sen ne yaptın 35,36,37...yaşlarında ne yapalım tekrar savaşmı yapalım tekrar kongremi yapalım meclismi açalım tekrar

hiç bir şey yapamıyorsan yolundan gidebilirsin.

Aslında o hiçbir şey yapmadı.Yapan kahraman mehmetçiklerimizdi...

Aslında o hiçbir şey yapmadı.Yapan kahraman mehmetçiklerimizdi...

uğraşmayın dostlarım! ramazan ayında yaa.. adamlar banlanıp, clonlanıp, sizi küfrettirip banlanmanız ,cezalanmanız için değişik suretlere bölünüp giyinip binbir suratlarla çıkıyorlar karşınıza.sizde gaza gelmiş gibi belgelerle ciddi ciddi cedel yapıyorsunuz..oysa bunların derdi tartışmak, belge falan değil..adamlar pravakatör,hackhell den kuyruğu yananlar slogan için giriyorlar.

olay budur onun için tavsiyem bunların konularına mesajlarına cevap bile vermesin dostlar.. adamlar ayetleri tartışıyor utanmadan hemde ramazan ayında...ülkücü maskesi takan , kemalist burjuvaya..hayretle bakıyorum ..sonunuz iyi olsun ne diyelim..

uğraşmayın dostlarım! ramazan ayında yaa.. adamlar banlanıp, clonlanıp, sizi küfrettirip banlanmanız ,cezalanmanız için değişik suretlere bölünüp giyinip binbir suratlarla çıkıyorlar karşınıza.sizde gaza gelmiş gibi belgelerle ciddi ciddi cedel yapıyorsunuz..oysa bunların derdi tartışmak, belge falan değil..adamlar pravakatör,hackhell den kuyruğu yananlar slogan için giriyorlar.

olay budur onun için tavsiyem bunların konularına mesajlarına cevap bile vermesin dostlar.. adamlar ayetleri tartışıyor utanmadan hemde ramazan ayında...ülkücü maskesi takan , kemalist burjuvaya..hayretle bakıyorum ..sonunuz iyi olsun ne diyelim..

evet ayetleride papazlar hahamlar gibi kendi menfaatine göre yorumlayan müslüman maskesi takmış münafıklarda var aramızda .

klondan bahsedeceğine kendi klon üyeliklerinden bahset bize .incibus sensin iyi biliyorum

hackhellden kuyruğu yananlar da kimmiş . ömrün banlanmakla geçti seninde burda . eğer kuyruğu yanmaktan kastın banlanmaksa senin kuyruğun yok oldu bile .

dogru söze ne denir? sadece sewmeyenlere sorulmaz bu sorular.. sewenleri de ne yaptı?? bunuda kendi kendimize soralım

millete soruyosun acaba SEN NE YAPTIN?

millete soruyosun acaba SEN NE YAPTIN?

bunu herkes kendine sorsun diye buraya koydum . anlamanı ümid ediyorum

hiç bisey yapamasakta ona ihanet etmiyelim yeter . kıymetlerini bilelim yaşıyalım yaşatalım. emanetlerine sahip çıkalım . suanda elimden geleni bu noktada yapmaya çalışıyorum ama tabiki bizimde layık olduğumuz söylenemez . ama en azından biz bazı şerefsizler gibi ihanet etmiyoruz çok şükür

http://www.hackhell.com/3596671-post56.html

:)) kardeşşş,şu dün yaptığın paste çok tuttum,,ama sanırım bugün incubusla benim aynı olmadığımı anlamışsındır başka konuda aynı anda yazabilecek kadar 300 parmağım yok anlıyacağın.:) clon lukla suçlamak için komik duruma düştün bu gece,ikimizin aynı anda mesajlarını gördün umarım..neyse bu konunda biraz revaç bulsun.2 mesajda benden olsun.

Geri