Atatürkü Sevmeyenlere ''ÖZEL'' soru

bütün dünya hayranı bütün dünya zamanında paralarına basmış resmini atanın .heykellerini yapmış eserlerini okumuş incelemiş hayran kalmış ama bizim içimizdeki hainler sevmiyorlar hala . elin gavuru kadar olamayanlar var içimizde ne yazıkki. elin gavuru kadar olsa saygı duysalar en azından ona bile razıyız ama kin kusuyorlar. öyle şeref yoksunları var bu ülkede

zorla sevdirilmez kardeşim..sevgi içseldir...silah zoryla sevgi ancak bu meilltte olduğu kadar olabilir. şeref yoksunluğu tabiride senin hüsnükuruntun olsa gerek,,,izzet ve şeref ancak ve ancak ALLAHtandır. şerefi bir kula bağlılıkta görenler,ilahi aşkı ve sevgiyi bilmeden tağuti şeylere bağlanıp kalanlardırki bu da ötelerde hüsrana dalmakla eştir. ALLAH sonumuzu hayr etsin..

KurtuluŞ SavaŞinda Turkİyenİn YÜz ÖlÇÜmÜ KaÇti SavaŞtan Sonra KaÇa DÜŞtÜ 2-Çanakkale SavaŞin Da 200 Bİn Evladimiz Şehİt Oldu O Neredeydİ 3- Samsuna Hangİ Devlet Adamin İznİ İle Çikti Ve Nasil KarŞilandi İzİnsİz Çiksa İdİ Nasil KarŞilanacakti ArkadaŞlar Ben Herhalukarda Atamizi Takdİrle KarŞiliyorum Ve Ona Saygi Duyuyorum.ama Bazi GerÇeklerİ GÖrmemezlŞkten Gelmemelİyİz Neden Olay Atamiz Olun Ca Onu TartiŞamiyoruz LÜtfen Arkasina Kİmse Saklanip Rant Çikarmasinlar Gelsİnler Bu Konulari TartiŞip Sonucagİdelİm Saygilarmla

elhamdülillah cümlesini elhamdürillah diyen ve 5 vakit namaza travma diyen yeni türedi üye kardeşim,dini inancını söyle değerlendirmeye öyle alayım seni yoksa dinime söven bari müslüman olsa kabilinden es geçip ,söylediklerini ben değil Allaha havale etmekle yetiniyorum,,,küfrünü izhar eden küffardır..ben papaz değilim ki seni şu tarafa ayırıp affına sebep olacak 2 lokma şaraplı ekmekle hidayet verecek gücüm yok. bak işine dinime saldırma,hangi atmosferi soluyorsan git ona tap.

teşbihte hata olmaz derler bu nedenle harfler arasında şeytanlık aramak doğru değildir
ha hasan ha kel hasan çok fark etmez ben kalıptan bahsediyorum ve basit bir örnekle elhamdülillah kalıbından bahsederek izahta bulundum.ben namazdan bahsetmiyorum bu senin iftirandan başka bir şey değildir yaptığın iftirayı anlıyamayacağını çok iyi biliyorum ve gene örneklendiriyorum belki düşünme yetin gelişirde iftiralar atmaktan vazgeçersin.

***bir insanın 5 vakit yaptığı şeyler NAMAZ la sınırlı değildir(kalıp ta yaşayanlar farkı anlamakta zorluk çekebilir)
***5 vakit yalan söyleyip iftiralar atarak bozgunculuk huzursuzluk çıkarabilir
***5 vakit hırsızlık yapabilir haram yiyebilir
***5 vakit VATANI SATABİLİR

şimdi namazdan bahsetmediğimi anlayıpta özür dilersen affederim, çok şükür müslümanım ve ben dine küfretmedimki bana ''dinime küfreden'' örneği verip allaha havale ediyorsun.

aynen dediğim gibi hemen küffar ilan edildim .papaz değilim diyorsun sonra beni din dışı(afaroz) ilan ediyorsun, çok tutarsız konuşuyorsun benim inançlarıma göre benim imanımı bilemezsin ölçemezsin ancak hristiyanlar bunu tanrının manevi vekaleti olan kutsal varlıklar/ papazların bildiğine inanırlar.

KALPLERDE OLANI ALLAH TAN BAŞKASI BİLEMEZ

Eğer müslümansan Allaha eş koşup papazlık yapma !! yok eğer müslüman değilsen senin dinin sana benimki banadır bu sebeple merak etme ben tapacağımı bilirim bu sana düşmez.

zorla sevdirilmez kardeşim..sevgi içseldir...silah zoryla sevgi ancak bu meilltte olduğu kadar olabilir. şeref yoksunluğu tabiride senin hüsnükuruntun olsa gerek,,,izzet ve şeref ancak ve ancak ALLAHtandır. şerefi bir kula bağlılıkta görenler,ilahi aşkı ve sevgiyi bilmeden tağuti şeylere bağlanıp kalanlardırki bu da ötelerde hüsrana dalmakla eştir. ALLAH sonumuzu hayr etsin..

takkıyenden dolayı duygulandım maşallah çok başarılısın.ettiğin bu lafların herhangi bir insandan bahsettiğin malumdur ben bu malum insanı peygamberimiz olarak düşünerek tasvir ediyorum ve sana hak veriyorum.(bazıları saiti_fetulah olarak düşünebilir)

sözlerindeki samimiyet bana yalan görünsede çok hoşuma gitti bu sebeple duana katılıyorum Allah sonumuzu HAYR ETSİN

sevmesine gerek yok . sevgi zorla olmaz ben zorla sevilsin demedim .

ayrıca ona borçlu olduğumuz şeylerin karsılığında onu sevmemek ihanettir .ihanetin diğer adıda da hainliktir . onun şehadet mertebesine susamış ve vatanı kurtarmaktan ne olursa olsun vazgeçmeyen askerleri onun komutasında ve engin dehasıyla kazandılar bu savaşı . biz onun nazarında ona ve onun tüm kahraman askerlerine sevgi duymayı borç biliriz . bu borcu bilmeyen ise dediğim gibi ihanet içindedir ve haindir . hadi yine sevmesinler ama elin gavuru kadar saygı duysunlar ki şereflerinden de şüphe duymayalım . benim şeref yoksunu dediğim o tip insanlardır .ben ortada sizin rahatsız olmanızı gerektircek bir durum göremiyorum .

ve ayrıca ... evet allah sonumuzu hayır etsin . ona bende katılıyorum

2-Çanakkale SavaŞin Da 200 Bİn Evladimiz Şehİt Oldu O Neredeydİ 3- Samsuna Hangİ Devlet Adamin İznİ İle Çikti Ve Nasil KarŞilandi İzİnsİz Çiksa İdİ Nasil KarŞilanacakti ArkadaŞlar Ben Herhalukarda Atamizi Takdİrle KarŞiliyorum Ve Ona Saygi Duyuyorum.ama Bazi GerÇeklerİ GÖrmemezlŞkten Gelmemelİyİz Neden Olay Atamiz Olun Ca Onu TartiŞamiyoruz LÜtfen Arkasina Kİmse Saklanip Rant Çikarmasinlar Gelsİnler Bu Konulari TartiŞip Sonucagİdelİm Saygilarmla

"Güneş balçıkla sıvanmıyor"

Atatürk'ün, cephenin genel sorumluluğunu yürüten müttefik Alman general Liman Von Sanders'le ilişkisi nasıl?
Liman Von Sanders Çanakkale'nin savunması için kurulan 5. Ordu'nun komutanı. Türk ve Alman subaylara karşı, astığı astık kestiği kestik. Ama Atatürk'le ilişkilerine baktığımızda bir farklılık görüyoruz. Bir öfke anında diğerlerini görevden alabiliyor ama Atatürk'e karşı böyle davranamıyor.

Atatürk'ün daha sonraki süreçte düşman kuvvetlerin komutanlarıyla ilişkileri saygı dersi niteliğini taşıyor...
Doğru. Örneğin, Anzaklara komuta eden İngiliz general William Birdwood. Savaş sırasında birbirini boğazlayan iki ordunun komutanları. Ama savaş sonrasında ilişkileri çok iyi. Hasta olmasına rağmen Atatürk'ün cenaze törenine bile geliyor.

Atatürk'ün yıldızı Çanakkale'de neden parladı?
Çanakkale Savaşı, Atatürk'ün yapacakları için bir önsöz gibi. Muharebeler sırasında çok önemli üç müdahalesi var. Fransızların Çanakkale çıkarmalarını başarısız kılan müdahalelerdir bunlar. Birincisi, Arıburnu Çıkarması'nın şaşırtmaca olmadığını görüyor. Ve ihtiyaç olmasına rağmen hiçbir yardım almadan Conkbayırı'na karşı harekete geçiyor. İkincisi, Conkbayırı öncesi İngilizler, Türkler tarafından az korunan bir bölgeye çıkarma yapıyor. Atatürk bunu fark ederek müdahale ediyor. Üçüncüsü, buraya çıkan İngilizlerin püskürtülmesi. Ondan sonra zaten savaş bitiyor.

Bildik kesimler Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'nda olmadığında ısrarlı.
"Yoktur" demiyorlar da "Abartılıyor" diyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor. Bunu söyleyen de biz değiliz. İngilizler, Avusturyalılar söylüyor. Churchill'in kitabında Atatürk için "Kaderin adamı çıktı karşımıza ve bizi mağlup etti" diyor.

http://www.milliyet.com.tr/2007/02/12/pazar/paz05.html

arkadaşım atatürkde ordaymış şehitler verilirken . ve hatta 200.000 şehidin daha fazla olmasını üstün dehası ile önlemiş. bunu biz değil üstteki yazıda da görüldüğü gibi avusturyalılar söylüyor .

samsuna çıkana kadar padişahla arası iyi . daha sonra yaptığı çalışmalardan ingilizler rahatsız oluyor .vahdettin bunun üzerine öldürülme emri veriyor. görevlerden alınıyor . kazım karabekir bu durum üzerine kolordusuyla atatürkün yanına geçiyor .

atatürkü seviyorum diyorsun eyvallah ama sorduğun sorular çok mantıksız be kardeşim .biraz daha o dönemleri araştırmanı tavsiye ediyorum .mutlaka gerçekleri sende görüceksin .

€rd@ls10;3601119' Alıntı:
Atatürkü çok sevdiğini söyleyen sahte Atatürkçülere ne demeli
merak ediyorum.....Biraz da onlardan bahsedilse iyi olcak.....

aç konusunu onuda orda tartışalım olur mu ?

Sen hiç M.Kemal i sevip de onun izinden giden yabancı ülke başkanı tanıyor musun?
Mesela Mao olabilir.Belki kendisinin böyle bir hedefi beyanı düşünce yok ama uygulama benzer.O da Doğu Türkistanda harf devrimi yapmıştır.Stalin de olabilir.Azerbaycan Moskof mezalime tabi olurken camilerin kapatılması,Türk soydaşlarımızın İslam harfleri ile yazmasının men edilmesi yani zorunlu harf inkılabı yapılması...
Gerçi bunu M.Kemal den sonraki cuntacı zihniyet yaptı ama adlarını zikrettiğimiz ve bunlara benzer daha zikredemediğimiz pekçok devlet reisinin ortak noktalarından biri de haklarında koruma kanunu olmasıdır.Kimisinin ki anayasada mevcut kimisininkine de zaten kendileri başlı başına anayasa olduğu için gerek yok...

atatürkün daha neden harf inkılabını yaptığını anlayamadıysan çok yazık

ayrıca atatürkün bu yaptığını maoyla stalinle bir tutmanıda kınıyorum .

mao türklerin kültürünü yok etmek için yaptı . atatürk ne için yapmış birde ondan dinleyelim ;

"Istanbul'da çikan bir gazeteyi Kasgar'da ki Türk de anlayacaktir." ATATÜRK

atatürk türk olduğumuzu bize hatırlatmış ve türk birliğinden yana bir tavır takınmış . en iyiside bu zaten . araplaşacağımıza türklüğümüzü hatırlamamız daha mantıklı .ona dönüş yapmak daha mantıklı . gerçi sana bunları yazmakda istemiyorum ama umarım anlarsın

Sen hiç M.Kemal i sevip de onun izinden giden yabancı ülke başkanı tanıyor musun?
Mesela Mao olabilir.Belki kendisinin böyle bir hedefi beyanı düşünce yok ama uygulama benzer.O da Doğu Türkistanda harf devrimi yapmıştır.Stalin de olabilir.Azerbaycan Moskof mezalime tabi olurken camilerin kapatılması,Türk soydaşlarımızın İslam harfleri ile yazmasının men edilmesi yani zorunlu harf inkılabı yapılması...
Gerçi bunu M.Kemal den sonraki cuntacı zihniyet yaptı ama adlarını zikrettiğimiz ve bunlara benzer daha zikredemediğimiz pekçok devlet reisinin ortak noktalarından biri de haklarında koruma kanunu olmasıdır.Kimisinin ki anayasada mevcut kimisininkine de zaten kendileri başlı başına anayasa olduğu için gerek yok...

sana güzel bi söz söyleyeyim....

Bizi bölüyorlar yan çeke çeke
Sana malum olmadı mı ATATÜRK
Gidiyor memleket can çeke çeke

Dövüşler oluyor değnekli taşlı
Hepsi düşman oldu kamalı haçlı
Eller yedi içti biz olduk borçlu

Teraziye oturtmuşlar zorbayı
Keyfe göre dolduruyor torbayı
Adalet yürekten yedi darbeyi

Kin kervanı ortalıkta duruyor
Uyuz itler derisini sürüyor
Vurguncu soyguncu taktir görüyor

Hiç kalmadı halkı için çalışan
Haktan adaletten kalmadı nişan
Efendi dediğin köylü perişan

Avrupa yı telim ettik papaya
İmralı da dans ettirdik A poya
Terör geldi bayrak dikti kapıya

Pusularda vurularak ölüyok
Bayraklara sarılarak geliyok
Doğru düzgün başımız yok biliyok

O şehitler benim başıma taçtır
Gazisi sefildir yetimi açtır
Bir lokma ekmeğe yiğit muhtaç tır

Sana arz ederim memleket halin
Sırtlarında cubba ayakta nalin
Çeteler töredi ki ensesi kalın

Bu günü bilen yok unuttuk dünü
Doldurmuş beynine öfkeyi kini
Siyasete alet ettiler dini

Güneş gözlüğünü taktık körlere
Ehliyetsiz kişi girdi her yere
Başbakanlık yemekhane şeyhlere

Borani sazımın telleri küstü
Kargalar yüzünden bülbüller sustu
Çağ dışı yılanlar zehrini kustu

halil çimen aşık borani 11-9-2007

Halil Çimen

http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=40829&siir=844878

al cahil kardeşim sana en güzel söz sen sevme sen daha karalamaya çalış ama bi gün gelcek senin inandığın ataların bile görecek ve bu ülkede şu an dalgalanmasa bile atatürk gençliğinin ayak seslerini duyacaksın.... SAYGILARIMLA....

ne ararsin tanri ile aramda!
sen kimsin ki orucumu sorarsin?
hakikaten gozun yoksa haramda,
basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip ataturk e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
ataturk e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin .erefsiz...

Eger Dİnlerini Serbestçe yaşamk İsteyenler var ise İran Irak Suriye Arabistan YAn tarafta... Gitmek İsteyen gidebilir.. SEn orada İBADETİNİ serbestçe yapabilirsin NEde olsa Burada ATATÜRKçülervar serbest yapamıyorsun...

Geri