''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

1-Bu ülke önce müslüman değildir bu ülke önce TÜRKTÜR...
2-Ve merak etme ben çatır çatır konuşurum sen beni sorun etme...
3-Vallaha böyle laflar kuran bir insanın psikolojisi pek iyi değildir...
4-O akşam o kadına düşmanca bakmıyordum acınası bakıyordum...Çünkü kendisine acımaktan başka bişey yapamam
5-Ben çok biliyorum demedim en azından tarih bilgim iyi ve
Kuranda olmayan bir şeyle niye ilgilenelim sadece bir gelenek bize ne bana ne?

Vallaha en azından nene hatunu öğretiyorlar merak etme ve bu eğitimin sebebide benmiyim arkadaşım?kim 5 senedir iktidar?peki bu kitapları kim dağıtıyor?benmi?

arkadaşım vatana millete faydalı olmak istiyorsan sadece bu hükümeti suçlamaktan vazgeç...solermisin diğerleri bu zaman kadar ne yaptılar"işsizliğemi çozum buldurlar-geçmişimizimi iyi öğrettiler..."hiç bişe yapmadılar ve onca zaman boyunca susan basın-anayasa şimdi gelmiş vatansever oluyorlar işte en büyük sorunumuzda bu..bu vatana destek olması gereknler en ihtiyaç duyulduğunda ortada yoklar...beni gozumde bu hükümet değil buzaman kadar ki tüm hükümetler ve şuanki tüm partiler suçludur benim için hepsi aynı kefedeler...

bu ülkede allah inkar edilir atatürk inkar edilmez:D..ne garip ülke..yıllarca türbanlıları atatürkçüyüz biz sen ne yapıorsun diye sosyal hayattan ittiniz şimdi de sen atatürke bişey mi dedin diyorsunuz..atatürkün çoçuklaryız dediniz sanki türbanlı kzılarmızın atası o savaşta şehit olmadı...atatürkün arkasına saklaanırsanız bir gün o oklar atatürke gelecek tabi..ben atatürkü sevioyorum..o kızda seviyordu..19 mayısalara o da gitti..ama ne zaman büyüdü okumak ve sosyal hayat a karışmak istedi o zaman önünü kestiniz..kadın da gitti avrupaya ...3 günlük dünyada sizin aptallıklarınızı mı çekecekk..ayrıca kadın cumhuriyete karşıyım demedi...şeriaatt istiyorum demedi..ama fatih altaylı bunu dedirmetye çalıştı ama kadın demed....aşağışık sistemin yalakalığını yapmayın...hepiniz..hala kaç para aldı diyorunuz..hala türbanlı kadınların sorunlarını görmezden geliyorsunuz..

bir takım topluluk diyor..bu sorunlar bugun çıktı eskiden yoktu..onun bunun kışkırmtasıı diyrosunuz..

cevap vereyim..

eskiden türbanlı kesim evdeydi...ne zaman okumaya başladılar.yüksek öğrenim gördüler o zaman sorunlar çıkmaya başladı..yani bugun türbanlılar gene evde otursa gene sorun çıkmaz..sorun sosyal hayata çıkınca oluyor.

atatürk olmasayadı sen şimdi ingiliz himayesinde olurdun şurda olurdun burda olurdun diyorsunuz..

eminin o kadın atatürkü sizden daha çok sevmek ister..belki seviyordur da..ama ona getirilen bütün kısıtlamaların altından atatürk çıkıyor ve bunu siz yapıyorsunuz..bu durumda nasıl sevebilir bu sistemi..

ayrıca o kadın humeyninimidir nedir onun sistemini sevmiyor onun baş kaldırışını seviyor..bunu göremeyecek kadar körsünüz..nasıl bugun biz iran ının ABD ye başkaldırşını takdir ediyorsak.o da onu takdir ediyor..bu denklemi kurmak çok mu zor..

sizdenn tek ricam eliniizi vijdanıza koyup sadece kendi aklınızla düşünün

snde deiklerinde düşünceli davran azcık atatürk olmasa gercekten kim nolurdu bilimez Hindistan dünyanın en zengin ülkesi yer altı yer üstü zenginlikleri hiç bi ülkede yok ama halkı fakir neden? ingiliz sömürüzü anadolu yasadımız ugruna milyonlarca sehit werdigimiz mübarek topraklar sayısız bitki havna türü yer altı zenginlikleri war hangisini kullana biliryoruz parmakla sayıcak kadar azını kim kullanılıo yabancı devletler neden dini kullanarak atatürk n gitmemizi söledigi yoldan gitmedigimiz için ne akdar inkar ederseniz edin atatürk sana Allah a inanmıcaksın demedi tekke we türbeleri kapattı neden? hala gidip orda tapanlar war bunu engellemek için Allah bile aracı olmadan kalbimizle dua etmemizi istiyoro yzdn catısma yasamaya weya propoganda yapmaya gerek yok hersey belli herkes biliyor atatürkün bi daha gelmicegini o yüzdn arkasından konusuyorlar Biraz gündemi takip et basımızdakiler neler ceviriyor bak tv den duyduklarını demiyorum ayrıntılara in ihracat ithalat neler gelio neler gidio az takip et!

Tabi doğru bence bütün dersleri din dersi yapalım zaten sırf din dersi güzel verilmediğinden millet katil oluyor peki sana şunu soracagım 5 vakit namaz kılan adam kıza tecavüz edince noluyor?
YETER artık yeter her şeyi din eğitimine bağladın
Bana akraba ziyaretinide anne baba sevgisinide din vermedi ben bir dine mensup değilim din dersiylede ilgim yok ama ikisinide cok iyi yapıyorum eee ne yapacaz şimdi?
Ve sen yavaşça herşeyi din çatısı altına sokmaya başladın

sen kendini iyi eğittin diye herkesin nasıl kendine benzitiyorsun..5 vakit namaz kılan kişi ne yaparsa yapar sanane yada banane ..siz olayı anlamıyorsunuz sorun burada..ben bütün dersler din dersi olsun mu dedim?..ben sistem artık o kadar ileriye gittiki din dersine bile göz dikti diye olayın nerelere geldiğini açıklamaya çalıştım..en önemlisi senin dinin yok ..neden benle tartışıyorsun..madem bir sorunun yok sistemle..maden bizim sorunlarmızı anlamıyorsun..senin olayın ne..sistem orada..sistemin direk etkilediği bizleriz..ve sıkıntmızı dile döküyoruz..sorunlar neden ortaya dökülmesin..gerekçen var mı?

snde deiklerinde düşünceli davran azcık atatürk olmasa gercekten kim nolurdu bilimez Hindistan dünyanın en zengin ülkesi yer altı yer üstü zenginlikleri hiç bi ülkede yok ama halkı fakir neden? ingiliz sömürüzü anadolu yasadımız ugruna milyonlarca sehit werdigimiz mübarek topraklar sayısız bitki havna türü yer altı zenginlikleri war hangisini kullana biliryoruz parmakla sayıcak kadar azını kim kullanılıo yabancı devletler neden dini kullanarak atatürk n gitmemizi söledigi yoldan gitmedigimiz için ne akdar inkar ederseniz edin atatürk sana Allah a inanmıcaksın demedi tekke we türbeleri kapattı neden? hala gidip orda tapanlar war bunu engellemek için Allah bile aracı olmadan kalbimizle dua etmemizi istiyoro yzdn catısma yasamaya weya propoganda yapmaya gerek yok hersey belli herkes biliyor atatürkün bi daha gelmicegini o yüzdn arkasından konusuyorlar Biraz gündemi takip et basımızdakiler neler ceviriyor bak tv den duyduklarını demiyorum ayrıntılara in ihracat ithalat neler gelio neler gidio az takip et!

forumlarda 2-3 senedir karalama çabası var..var olan hükümet hakkında kopyala-yapıştır yöntemiyle tüm forumlarda makaleler var..hiç siyaset takip etmeyen adam bile biryerden kopyalıyor forum a başlık açıyor "işte iktidarın diğer yüzü" diye...resmen moda oldu..bu maşacılık..

onu geçtim türbanlılar tekke geri gelsin mi dedi..yok efendim türbe mi istediler...bugun başı açık hanımlar kapanıp kapanıp türbelere koşturmuor mu?..sıkıntı şu kardeş..türbanlı kardeşlerimizi bu ülkenin vatandaşı ve onların sıkıntısını görmezden gelmekten vazgeçin..ve ortak olsun..çözüm sunun..ama çözüm türbanını çıkar olmasın..

arkadaşım vatana millete faydalı olmak istiyorsan sadece bu hükümeti suçlamaktan vazgeç...solermisin diğerleri bu zaman kadar ne yaptılar"işsizliğemi çozum buldurlar-geçmişimizimi iyi öğrettiler..."hiç bişe yapmadılar ve onca zaman boyunca susan basın-anayasa şimdi gelmiş vatansever oluyorlar işte en büyük sorunumuzda bu..bu vatana destek olması gereknler en ihtiyaç duyulduğunda ortada yoklar...beni gozumde bu hükümet değil buzaman kadar ki tüm hükümetler ve şuanki tüm partiler suçludur benim için hepsi aynı kefedeler...

Ben sadece bu hükümeti suçlamıyorum ama şu an yaşadıgımız olaylard bu hükümet var...
Ve inönüden sonraki hiç bir hükümet dediklerini yapmadı zaten o zamanlarda bu ülke abdden bile üstündür

sen kendini iyi eğittin diye herkesin nasıl kendine benzitiyorsun..5 vakit namaz kılan kişi ne yaparsa yapar sanane yada banane ..siz olayı anlamıyorsunuz sorun burada..ben bütün dersler din dersi olsun mu dedim?..ben sistem artık o kadar ileriye gittiki din dersine bile göz dikti diye olayın nerelere geldiğini açıklamaya çalıştım..en önemlisi senin dinin yok ..neden benle tartışıyorsun..madem bir sorunun yok sistemle..maden bizim sorunlarmızı anlamıyorsun..senin olayın ne..sistem orada..sistemin direk etkilediği bizleriz..ve sıkıntmızı dile döküyoruz..sorunlar neden ortaya dökülmesin..gerekçen var mı?

E ama sende diyorsun din dersi sonrada anasını babasını kesen cocuk eee bu ne demek oluyor?
Ve dinim yok diye din dersi görmüyormuyum görüyorum ve görmek istemiyorum...
Ve bu konular sadece dine mensup olanlar içinmi geçerli aynı ülkede yaşamıyormuyuz
Ve ben dine mensup değilim diye annem babamdamı değil?

Madness = insan sevmediğine saygı duyar..annenizi babanızı bile sevmeyebilirsiniz.ama saygı duymak zorundasınız..

burda kız haklı demiyorum..kız büyük ihtimalle toplumu g ermek için seçilmiş biri...
kamuoyuna "bak bütün türbanlılar böyle,vatan haini" dedirtmek için yapılmış bişi..bence

2-bu ülkede Atatürk düzgün biçimde anlatılmıyo ki...yok Her öğretmene göre Atatürkün özellikleri değişiyo.yok ateist oluyo,yok hoca kesen oluyo vs vs gibi ifadeler çok..

3-Atatürk hem birey hemde düşünce olarak anlatılmalı...anlatılırken tarafsız..herkez birbirine saygı duymalı..

4-bunlar yapılınca ATATÜRKÜ sevmemek diye bişi olamaz...hala oluyosa..o kişide bi gariplik var derim

ama önce bunlar yapılmalı.

Ben sadece bu hükümeti suçlamıyorum ama şu an yaşadıgımız olaylard bu hükümet var...
Ve inönüden sonraki hiç bir hükümet dediklerini yapmadı zaten o zamanlarda bu ülke abdden bile üstündür

E ama sende diyorsun din dersi sonrada anasını babasını kesen cocuk eee bu ne demek oluyor?
Ve dinim yok diye din dersi görmüyormuyum görüyorum ve görmek istemiyorum...
Ve bu konular sadece dine mensup olanlar içinmi geçerli aynı ülkede yaşamıyormuyuz
Ve ben dine mensup değilim diye annem babamdamı değil?

ne halin varsa gör.

forumlarda 2-3 senedir karalama çabası var..var olan hükümet hakkında kopyala-yapıştır yöntemiyle tüm forumlarda makaleler var..hiç siyaset takip etmeyen adam bile biryerden kopyalıyor forum a başlık açıyor "işte iktidarın diğer yüzü" diye...resmen moda oldu..bu maşacılık..

onu geçtim türbanlılar tekke geri gelsin mi dedi..yok efendim türbe mi istediler...bugun başı açık hanımlar kapanıp kapanıp türbelere koşturmuor mu?..sıkıntı şu kardeş..türbanlı kardeşlerimizi bu ülkenin vatandaşı ve onların sıkıntısını görmezden gelmekten vazgeçin..ve ortak olsun..çözüm sunun..ama çözüm türbanını çıkar olmasın..

ben öle bisey demedm okumadan atlama hemen atatürkün yaptıklarını sölüyorm son bi kac yıldır türkiyey bölmek için türban olayı arttı hala gözünüzü acamadınız öncedn takmamı dioduk sanki takın gezin bisey diyeen mi wardı sağ sol derken kıbrıs yunan ermeni sorunu üstüne terorde yetmezmiş gib türban az cık akılınızı allahın werdi su aklı kullansanız bisileri anlıcaksınız ama kullanmamakta sırar edionuz siz bilirsniz cahil cahil konusmaya dewam edin!

ben öle bisey demedm okumadan atlama hemen atatürkün yaptıklarını sölüyorm son bi kac yıldır türkiyey bölmek için türban olayı arttı hala gözünüzü acamadınız öncedn takmamı dioduk sanki takın gezin bisey diyeen mi wardı sağ sol derken kıbrıs yunan ermeni sorunu üstüne terorde yetmezmiş gib türkan az cık akılınızı allahın werdi su aklı kullansanız bisileri anlıcaksınız ama kullanmamakta sırar edionuz siz bilirsniz cahil cahil konusmaya dewam edin!

sen ezbermisin kardeş..türban sorunu sence bu kadar basit mi?

dış güçler yapıyor bunu deyip sorun bulunuyor mu?

Sence eğitimli Türbanlı kesimin çoğalıp yüksek öğrenim görmek istemesi,mevcut türbanlı kısmıın sosyal hayatta daha çok yer alması ama engellere takılması bunlar sence sorun değil mi?yok bizi karıştırmak isitorlar yok şöle ediyorlar diye diye asıl sorun kaynaklarını görmüyorsunuz..asıl cahil sen ve senin gibiler..
diyelim ki bu dış güçler ellerini çekti üzerimizden..dışarıdan baskı almıyoruz..bir sabah kalktıgımızda türbanlı bir kızımız (şeriatçı kızımız değil)bu ülkede her haktan yararlanabilcekmi?..demek herşey dış güçle alakalı deiil.sorun sistemde

sen ezbermisin kardeş..türban sorunu sence bu kadar basit mi?

dış güçler yapıyor bunu deyip sorun bulunuyor mu?

Sence eğitimli Türbanlı kesimin çoğalıp yüksek öğrenim görmek istemesi,mevcut türbanlı kısmıın sosyal hayatta daha çok yer alması ama engellere takılması bunlar sence sorun değil mi?yok bizi karıştırmak isitorlar yok şöle ediyorlar diye diye asıl sorun kaynaklarını görmüyorsunuz..asıl cahil sen ve senin gibiler

kardesim anlamak mı istemiosun bana diosunda sen ezberlemişsin tübarnlılar ezilio türbanlılar ezilio ezen yok sokakta taksın umrumda deil diyorum türban takanlara ezik gözüyle bakmıyorum ben basımızdakiler yüzünden cıktı bu sorun inkar edersen et dogrusu bu bazı gercekleri bilmeden kimseye iftira atamazsın türban ufacık bi bas örtüsü için türkiye sömürülüyo türbandan daha önemli seyler yokmu war sana göre yok tabi bilemem ama az gözünü acsan anlıcaksın 5 sene öncede türban takıpg eziolardı böle sorunw armıydı yoktu nie cıktı azcık düşün benle tartısmadna önce

kardesim anlamak mı istemiosun bana diosunda sen ezberlemişsin tübarnlılar ezilio türbanlılar ezilio ezen yok sokakta taksın umrumda deil diyorum türban takanlara ezik gözüyle bakmıyorum ben basımızdakiler yüzünden cıktı bu sorun inkar edersen et dogrusu bu bazı gercekleri bilmeden kimseye iftira atamazsın türban ufacık bi bas örtüsü için türkiye sömürülüyo türbandan daha önemli seyler yokmu war sana göre yok tabi bilemem ama az gözünü acsan anlıcaksın 5 sene öncede türban takıpg eziolardı böle sorunw armıydı yoktu nie cıktı azcık düşün benle tartısmadna önce

sen bilmiyorsan ben sölim

1.türbanlı ünivesiteye türbanla girmek istiyor
2.kamusal alanda çalışmak istiyor..

5 sene önnce boyun eğiliyordu..artık eğilmeyecek

sen bilmiyorsan ben sölim

1.türbanlı ünivesiteye türbanla girmek istiyor
2.kamusal alanda çalışmak istiyor..

5 sene önnce boyun eğiliyordu..artık eğilmeyecek

nie boğun eğerken bi yerinizimi ezdik madem bu ülkede yasıosun kurallara uymak zorundasın ülkenin bi kurucusu warsa uycaksın kuralara yargılamak sana düşmez türbanın amacı ne biliomusun bilmyyorum kadın namusluysa ztn kimse dönüp bakmaz kadında baktırcak hareket yapmaz biraz düşün cok sey iştemiorm beynini kullan düz bi cizgide gidiosun cok doldurmuslar sni bu kafayla cok yasamazsın

nie boğun eğerken bi yerinizimi ezdik madem bu ülkede yasıosun kurallara uymak zorundasın ülkenin bi kurucusu warsa uycaksın kuralara yargılamak sana düşmez türbanın amacı ne biliomusun bilmyyorum kadın namusluysa ztn kimse dönüp bakmaz kadında baktırcak hareket yapmaz biraz düşün cok sey iştemiorm beynini kullan düz bi cizgide gidiosun cok doldurmuslar sni bu kafayla cok yasamazsın

bak sana iki tane sorun yazdım çıkıp iki laf etmedin..gene bana saldırdın..çözüm sunun artık ya.bişey deyin kardeşim..neden türabanlılar bu imkanlardan yararlanmasın.. bana laf atma..biz senle muhattap değiliz..olay var burada..2 madde saydım..tamam ben çok doldum ben sorunluyum kabul ediyorum ama siz yeterki çözüm sunun: )

sokaktaki turbanıya tabiki saldırı olmıcak..laf mı dedik diyorsun ..istersen bir de af at.sokakta zaten hiçbir zaman sorun olmadı.herkes özgür diyorsun..sokakta ,evde,bahçede özgür...sorunlar kamusal alanda..bu ülkenin kuralları bunlar diyorsun..sana bu kuralların dogmatik oldugunu dusunduren nedir

bak sana iki tane sorun yazdım çıkıp iki laf etmedin..gene bana saldırdın..çözüm sunun artık ya.bişey deyin kardeşim..neden türabanlılar bu imkanlardan yararlanmasın.. bana laf atma..biz senle muhattap değiliz..olay var burada..2 madde saydım..tamam ben çok doldum ben sorunluyum kabul ediyorum ama siz yeterki çözüm sunun: )

sokaktaki turbanıya tabiki saldırı olmıcak..laf mı dedik diyorsun ..istersen bir de af at.sokakta zaten hiçbir zaman sorun olmadı..sorunlar kamusal alanda..sancılı bir süreç oluyor..umarım herkes hakkını alır

sen türkiyedeki tek sorunu türban olarak gösterdigin için sana saldırıyorum tek sorun bu olsa basımın üstünde yeriniz war ama ülke günden güne parcalanıo sizde kulka gibi türbanın pesinden huraa gidiosunuz we uyandıgınızda kimin emreinde calıstıgınızı bilmiceksiniz

he he he aman aman kimin umrundaki bu kadın....

Geri