''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

Fatih Altaylı'nın programını izlemedim ama Uğur Dündar'ın ana haber'inde dinledim iki tesettür-dertlisi hanımları.

Bir tanesi Humeyni'yi seviyor ama Atatürk'ü sevmiyormuş!

İngilizler bile Türk hükümetlerinden daha iyiymiş!

Bre cahil cühela!

Sen bugün Türkiye'nin AB kapısında neden bekletildiğini bilmez misin? Türkiye'de laik demokrasi olmasaydı kapı önüne bile alınmayacağımızı o "Kanada donanımınla" öğrenemedin mi? Türkiye'yi neden "TERCİHAN" Ilımlı İslam konumuna koymaya çalıştıklarını anlamaz mısın? Avrupa'da referandum neden yolda bilmez misin?

Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı... ülkeyi satıp dört nala kaçan Padişah ve şurekası olmasaydı... bugün zart-zurt öttürmekten gurur duyduğun belli olan... dikkat çekmekten hoşlandığın besbelli farklı söylemleri yumurtlayan SENin ne annen doğacak, ne baban doğacak, tanışacak, evlenecek ve şey yapıp seni doğurabileceklerdi.

Sen YOKTUN! YOK!

Senin yerine Samantha, Evelyn, Elizabeth olacaktı!

Sıradan ama ÜRETKEN insanlar olup televizyon programlarına çıkma ihtiyacını bile duymayacaklardı!

Sen Türkiye'de tahsilin esnasında okul kapısından girerken eşarbını çıkartıp, ders görüp, eve dönerken tekrar taksan Allah sana günah mı yazacaktı? Allah her şeyi görüp bilen değil midir? Senin bu hareketlerinle kendini O'nun yerine koyma, etrafı O'nun yerine suçlama çabasında olduğun belli değil midir? Bu konuda Kur'an SİZE ne diyor? Bir okuyun. Bir düşünün. Bir sorgulayın.

Yani.. Yüce Yaradan'ın dediği gibi "AKLINIZI KULLANIN" kızlar!

"Aklını kullanmayanlar üzerine pislikler yağar" diyor Kur'an!

Sizce sizin üzerinize bu günlerde yağıyor mu yağmıyor mu?

Keşke Humeyni Dede'niz olsaydı da sorabilseydiniz! Ama korkmayın. O'nun devamı molla dolu İran'da. Bir Tahran uçak biletine bakar! Onu da size sağlayacak amca ve ağabeyleriniz hamdolsun bizde de çok var. Çooook! Haydi çalınız kapılarını!

Kanada'yı denediniz. Keşke İran'ı denemiş olsaydınız. Orada da sizin örtülü tahsilinize karışan hiç olmazdı! Neden bu yolu SEÇMEDİNİZ? Buna makul bir açıklama getirseniz çok sevinirim!

Burayı zaten biliyorsunuz! Şimdi lütfen bir kaç ay da İran'da yaşayın!

Kararınızı en sonunda verin. Böyle kabak gibi ortalarda değil!

Yukarıdaki satırlar Ayşe ÖZGÜN' e ait. Son noktasına kadar katılıyorum..

sadece provakatör diyorum ..fatih altaylı şunu şunu söyle demiş resmen.

Fatih Altaylı "söylenmesi gerekeni" söylemiş, yani bu ülkede yaşayan bir vatandaşa
ne yakışırsa onu söylemiş

ama nedense bunlarda hep provakatör oluyorlar
acaba türban eylemlerinde başı çekmeleri de bu tip bir provokasyon sonucu mu olmuştur?
yoksa sadece bir tesadüf müdür?

kadının atatürkü seviyorum yada sevmiyorum demesi benim icin pek bir mana tasımıyor beni ilgilendirien kısmı sebebi nedir hangi sebepten dolayı böyle bir cümle kurmus bununla ilgili bir acıklık getirseydi daha iyi olurdu diye düsünüyorum

bu kadın üç kağıtçı 6 ay ceza al kanadaya kaç akp başa gelince bekle herşey yolundaysa dön.ne mantık ama akp başa geleli kaç sene oldu bu daha yeni dönüyor.bunların birbirlerine güveni yok

**atamizin yaptigi bi kac hatayi okumusutur

,NEymiş onlar söylesene?

Hiçkimse hiçkimseyi sevmeye mecbur değildir
Saygıda mecburiyet sevgide serbestlik vardır ve kimse kimseye şunu neden sevmiyosunda bunu seviyosun diyemez isteyen istediğini sevmekte özgürdür
atatürküde sevmeyenler çıkar humeyniyide başkasınıda kimseyi ilgilendiren bişey değildir
Zorla zorbalıkla kimse kimseyi sevmeye mecbur tutulamaz

Böylesine bir olayın böyle karışık zamanlarda ortaya çıkması özelliklede atatürkü sevmiyorum diyecek bir kişinin bunu söylemek için fatih altaylı gibi bir provakatörün yayınını seçmiş olması düşündürücü olan noktadır.
Gerisi boş beleş söylemler yok efendim nasıl sevmezmişte yok sevmesi gerekirmişte .

bence fatih altaylı kadar o kadınlar da provakatör
zaten konu ve sorular kadar o kadınlar da "dam üstünde saksağan" gibilerdi

Atatürk ve Humeyni bezetmesi abesle iştigal ve toplumda ikilik ve provakatörlerin oyunudur.
ikisi ayrı kulvarların ve ayrı milletlerin önderleridir.

programı canlı izledim kadının söylediği lafa katılıyorum

diyorki atatürk adı altında bana zülüm ediyorlarsa benden atatürkü sevmemi beklemesinler !!!!!!

Şimdi ne zülmü 1
kime göre neye göre zülm 2
birde şort giydi diye dinimize aykırı deyip dayak yiyenler var onlarda dinimi sevmicek 3
....

Bugun videoyu tekrardan izledim.Şimdi çağdaş,demokratik,eğitimli bir Türk genci olarak düşünmek istiyorum.Normal şartlar altında bize okulda öğretilenlere ya da büyük adamların sözlerine bakacak olursak bahsi geçen kadının dediklerine saygı duyup şahsına yada anasına bacısına küfretmememiz kendisine hakaret etmememiz gerekir.Fakat bundan 85 yıl önce belki de soyundan bi kadının tecavüzden , işkenceden yada zulümden kurtulmasını sağlayan,

şu günlerde demokratik rejim getirmedi diyenlere inat demokratik bir rejim getiren,

sadece Türkiye de değil tüm dünyada gerek kişiliği gerek devlet adamlığıyla övgüler alan,

Türklerin her zaman her yerde en iyi olmasını isteyen,

bir devlet adamına diyim artık- ben "onu sevmiyorum" diyip İran da erkekle dolaştı diye bilmem el ele tutuştu diye idama mahkum olan bi sistemin içinde bulunan humeyni seviyorsa zaten saygı duyulacak fikri yoktur,değersizdir, beyin hücreleri iflas etmiştir, kaale almaya gerek yoktur..saygılar tekrar Atatürk'e

- Kadın Provokotor
- Hala Tartışıyorsunuz
- Kadının Vermek İstediği Mesaj Türbanlılar Atatürk Sevmez.
- Ve İşini Gayet iyi Yaptı
- Üniversite olaylarında da Provokotor du Şimdide Provokotor 2 Eylemdede Dini Aşağıladılar.
- Bunu Yapanda Yaptıranda Allahsız Marksist, Komünist Sol'culardır.
- Ve o Programları Sunan Serefsiz Gavurlardır.
Bence hakeret etmemelisiniz.Yapanı da yaptıranı da nerden biliyorsun.Yazdıgın maddelerin çoguna katılıyorum ama siz ülkücüler en basta solculara olan düşmanlıgınızı bırakın.Bende en az senin kadar vatanımı seviyorum.Olayın genelini güzel tespit etmişin ama solcularla olayı bağdaştırman yanlış,elinde bir belge falan varsa kanıtla solcuların ilişkisini.

ya anlamadığım şu; bu tarz insanların niye Atatürk ile şeytanı bir tuttukları?

Oysa Atatürk değil miydi, onlara (ve bizlere) ibadet özgürlüğünü hiç bir esaret altında kalmaksızın yapma şansını tanıyan...ben sonuna kadar müslümanım elhamdülillah..

Ancak, hiç bir müslüman olmayan ülkede, hatta müslüman olan diğer ülkelerde de bizdeki kadar huzurlu bir İslam yaşancının olmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. ve üstüne üstelik bu tarz (kafa yapısı olarak Müslümanlık olarak kastetmiyorum) insanların İslamın düşmanlığı olan bir millete biat etmelerini katiyyen kabul etmiyorum.

bu konudaki en güzel cevaplardan birisi de bu köşe yazısı

SELAHATTİN ÖNKİBAR'ın yeniçağ gazetesindeki köşe yazısı...

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=4111

Siyasal İslamcılar Mustafa Kemal'e neden kin duyuyor?

Fatih Altaylı’nın programı onlarca yıldır var olan bir olguyu yine gündeme taşıdı.
Altaylı, programında konuştuğu iki siyasal islamcı hanıma Atatürk mü, Humeyni mi mealinde bir soru yöneltiyor.
Aldığı karşılık Humeyni oluyor.
Dahası aynı hanımlar Kurtuluş Savaşı destanının da Sütçü İmam tarafından yazıldığını
söylüyorlar.
Doğrusunu isterseniz ben bu sözlere hiç mi hiç şaşırmadım, zira bu kesimin Mustafa Kemal’i deccal gibi gördüklerini ve geberen diye tanımladıklarını bu sütunda birkaç kez dillendirmiştim.
Hayır hayır, sakın ola ki bu hükmü dar bir çevredeki marjinal bir bakış olarak
değerlendirmeyin.
Türkiye’deki cemaat mensuplarından, dönen dönmeyen bütün Milli Görüş patentlilere kadar istisnasız bütün siyasal İslamcılar katıksız Atatürk karşıtıdırlar.
Dahası, sadece karşıt da değiller, Mustafa Kemal’e düşmanlığı iman ölçüsü olarak
görürler.
Peki ama bu karşıtlık niçin mi?
Bu soruyu üniversite yıllarımdan beri her fırsatta muhatap olduğum bu güruhun mensuplarına ben de sordum.
Aldığım net bir cevap yok.
Ancak altını çizip söyledikleri en büyük suçlama, yıkılan Osmanlı yerine kurulan yeni devletin yapısı ve Batı’ya entegrasyon olayıydı.
Aslına bakarsanız Mustafa Kemal’e karşıtlığın fikri bir zemini yok.
Atatürk’e tavır, aslında kurulan yeni sisteme muhalefetin yansıması.
Karşıtlık ya da kabullenmede de sorgulama yerine iman etme esas alınıyor.
Açıktan söylemiyorlar ama ulus devlet modelinden rahatsızlar.
Vatan kavramını sadece seccadenin özgür olarak serilebildiği yer olarak tanımlıyorlar.
Nitekim Fatih Altaylı’nın programındaki hanımlar da mandacılık bağlamında aynı sözleri ediyorlar.
Lafı hiç dolandırmadan söyleyeceğim bu güruh ve onların fikir ekseni emperyalizm kaynaklıdır.
Maalesef siyasallaştırılan İslam bir asırdan fazla bir zamandır emperyalizmin istismar ve manipülasyon aracıdır.
Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki Büyük Britanya destekli Şeyh Sait isyanını hatırlayın.
İşte bu günkü bakiye de Şeyh Sait zihniyetinin son üreme tablosudur.
Tam bu noktada peşin yargılarla değil, bilgi ve insaf ile hakikatı sorgulayalım:
Bana sorarsanız gerçek Müslümanların Mustafa Kemal ve arkadaşlarına minnet dolu olmaları gerekiyor.
Öyle, çünkü bugün ülkedeki 80 bin camii şerifinde beş vakit ezan okunuyorsa bu onun şanlı komutanlığının bakiyesidir.
Evet, Mustafa Kemal bu ülkenin sadece onurunu ve namusunu değil aynı zamanda dinini de muhafaza etmiştir.
Dahası, tekke ve zaviyeleri kapatarak da islamı korumuş ve her mahallede ayrı bir din ya da tarikat oluşumunun önüne geçmiştir. Laiklik kavramı da bizatihi temiz islama sigorta olmuştur.
Bir başka itham Türkiye’nin Batı’ye entegrasyon olayıdır.
Siyasal İslamcı tayfa onlarca yıldır hep bunu söyleyip geldi.
Ama heyhat dün bunu söyleyenler şimdi Batı’yla sarmaş dolaşlar.
Mustafa Kemal’in Batıcılığı emperyalizme biad değil pozitif bilme saygıdır. Tersine, en büyük anti emperyalist ve anti batıcı ona direnen bir komutan olarak tarihe geçen Mustafa Kemal değil midir?

- Kadın Provokotor
- Hala Tartışıyorsunuz
- Kadının Vermek İstediği Mesaj Türbanlılar Atatürk Sevmez.
- Ve İşini Gayet iyi Yaptı
- Üniversite olaylarında da Provokotor du Şimdide Provokotor 2 Eylemdede Dini Aşağıladılar.
- Bunu Yapanda Yaptıranda Allahsız Marksist, Komünist Sol'culardır.
- Ve o Programları Sunan Serefsiz Gavurlardır.

Opss burda bi süper yorum daha gördüm :D:D doğrudur arkadaşım zaten dünya da öküzün boynuzlarının üstünde ve tepsi şeklinde ..

Hiçkimse hiçkimseyi sevmeye mecbur değildir
Saygıda mecburiyet sevgide serbestlik vardır ve kimse kimseye şunu neden sevmiyosunda bunu seviyosun diyemez isteyen istediğini sevmekte özgürdür
atatürküde sevmeyenler çıkar humeyniyide başkasınıda kimseyi ilgilendiren bişey değildir
Zorla zorbalıkla kimse kimseyi sevmeye mecbur tutulamaz

Böylesine bir olayın böyle karışık zamanlarda ortaya çıkması özelliklede atatürkü sevmiyorum diyecek bir kişinin bunu söylemek için fatih altaylı gibi bir provakatörün yayınını seçmiş olması düşündürücü olan noktadır.
Gerisi boş beleş söylemler yok efendim nasıl sevmezmişte yok sevmesi gerekirmişte .

Fatih Altaylı'da suç buluyorsun da o adamın işinin bir parçası da bu zaten, programa çıkardığı kişinin ağzından bişeyler almak. Tabi misafir sanatçımız da biraz akılsız olunca daha sonra tek tek yutacağı kelimeleri ağzından kaçırıverdi :victory

bu gibi kisiler yüzünden ülkemizde sorunlar olusuyor... keske bunun bilincine varsalarda.. güzel ülkemin ve güzel insanlarimiz bu türlü cirkin kisiliklerden arinmis olsa.. onlari dikkate almasalar.. Sanirim ne kadar temiz bir toplum olurduk.

böyle bir cümle kurduysa eğer onun cezasını zaten allah verir atatürk olmasaydı kafasına takacak türban bulabilirmiydi acaba memlekette çocuklarım asimile olduğu için tr ye döndüm diyor atatürk olmasaydı daha doğmadan kendisi zaten asimile olacaktı,atatürk olmasaydı sömürge ülkesi haline gelen osmanlıda müslümanlıkmı kalırdı bu kadar kafası yok gerizekalının

bu kadar açık bi anlatım olamaz tebrikler....bazı kesimlerde bunu anlayabilse Atatürk' ün kurmuş olduğu cumhuriyete sahip çıksalar nerdeeeeeeeee.....Atamın kemikleri sızlıyodur şimdi

burada verılmek ıstenen mesaj acık dagdakı delı bıle anlar bunu mesajını bazı kısıler akp yı karalamak ıcın bası kapalı olanlar ataturk e karsı mesajı verılmek ıstenıyor ve o kısıye sadece basındakı ortuyu amacına ulasamadı fazla kanal ısmı vermeyeyım uc dort kanalda zaten gostedı gerceklerı gerı kalan sol kanalar destekledı sol kanadın komplosu gıbı

Geri