''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

kani bozuk yesil sermayenin kolesi olmus alcakca adi ozgurluk altında konusabilen bir satilik....

Bu demokrasi fazla bize neyimize ozgurluk

birbirinizle ilgili değil, konuyla ilgili tartışın lütfen!

Atatürkü sevmeyen bu ülkeden çekip gider kardeşim bu kadar basittir bu!! Atatürkün kurduğu yücelttiği bir ülkede yaşıyorsan Atatürkü sevmek zorundasın bir de bazı arkadaşlar saygı duyulması zorunludur ama herkes sevmeyebilir demiş saygı ile sevgi birbirinden ayrılmayan iki unsurdur sevginin olmadığı bir yerde saygı da olmaz bu yüzden Atatürke hem saygı hem de sevgi göstermek zorundayız çünkü ona özgürlük borcumuz var

Atatürk de emin ol seni sevmezdi kardesim. Sen bu ülkeye layık değilsin İran hemen yanımızda güle güle!

Bu sözlerle ilgili Neyzen Tevfik'in yorumu:

işgaldeki hali sakın unutma,
atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine çıkardın amma,
baban kimdi bilemezdin şerefsiz...

RTE nicmli arkadaşı herşeye olduğu gibi bu konuyada yorum yapmak için bekliyoruz merakla :)
En azından gelsin bi "Katılıyorum" desinde, herkesin saflarını öğrenelim!

Çünkü gün olur lazım olur!!

kıza neden kanı bozuk diyorsunuz. anne babasını tanıyor musunuz? Yoksa senin mi kanın bozuk? kıza cahilde diyemezsiniz üniversite görmüş biri. sizin tahsiliniz nedir?

akLLı kadn cezasını aLmş...

Fatih Altaylı'nın reytingini ne güzelde arttırdı değil mi?
Bu iş Uğur Dündar'ın haberiyle,Altaylı'nın gerdeğe gitmesinden öte,provakatör bir gösteriden başka bir şey değil.

Hiç sordunuzmu? :
-Kaç para aldı acaba ? diye...

Zaten başka ülkenin vatandaşıymış,bize ne ki !!!

aslında "Atatürkü sevmeme gibi bir hakkımızmı var"diyerek nekadar doğru dediğini goruyoruz çünkü kimse atatürkü sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda...sizlerin kaldıramadığı bu saygısızlık yapsa hep beraber karşısında duralım ama ozgur bir şekilde kişisel goruşlerini soylemiş ve topa tutuyorsunuz ee nerde savunduğunuz demokrasi ve ozgurluk...

bu ülkede allah inkar edilir atatürk inkar edilmez:D..ne garip ülke..yıllarca türbanlıları atatürkçüyüz biz sen ne yapıorsun diye sosyal hayattan ittiniz şimdi de sen atatürke bişey mi dedin diyorsunuz..atatürkün çoçuklaryız dediniz sanki türbanlı kzılarmızın atası o savaşta şehit olmadı...atatürkün arkasına saklaanırsanız bir gün o oklar atatürke gelecek tabi..ben atatürkü sevioyorum..o kızda seviyordu..19 mayısalara o da gitti..ama ne zaman büyüdü okumak ve sosyal hayat a karışmak istedi o zaman önünü kestiniz..kadın da gitti avrupaya ...3 günlük dünyada sizin aptallıklarınızı mı çekecekk..ayrıca kadın cumhuriyete karşıyım demedi...şeriaatt istiyorum demedi..ama fatih altaylı bunu dedirmetye çalıştı ama kadın demed....aşağışık sistemin yalakalığını yapmayın...hepiniz..hala kaç para aldı diyorunuz..hala türbanlı kadınların sorunlarını görmezden geliyorsunuz..

bir takım topluluk diyor..bu sorunlar bugun çıktı eskiden yoktu..onun bunun kışkırmtasıı diyrosunuz..

cevap vereyim..

eskiden türbanlı kesim evdeydi...ne zaman okumaya başladılar.yüksek öğrenim gördüler o zaman sorunlar çıkmaya başladı..yani bugun türbanlılar gene evde otursa gene sorun çıkmaz..sorun sosyal hayata çıkınca oluyor.

atatürk olmasayadı sen şimdi ingiliz himayesinde olurdun şurda olurdun burda olurdun diyorsunuz..

eminin o kadın atatürkü sizden daha çok sevmek ister..belki seviyordur da..ama ona getirilen bütün kısıtlamaların altından atatürk çıkıyor ve bunu siz yapıyorsunuz..bu durumda nasıl sevebilir bu sistemi..

ayrıca o kadın humeyninimidir nedir onun sistemini sevmiyor onun baş kaldırışını seviyor..bunu göremeyecek kadar körsünüz..nasıl bugun biz iran ının ABD ye başkaldırşını takdir ediyorsak.o da onu takdir ediyor..bu denklemi kurmak çok mu zor..

sizdenn tek ricam eliniizi vijdanıza koyup sadece kendi aklınızla düşünün

Hz. Muhammed'i sevmiyorum diyenleri, onunla ve Hac ibadetiyle hatta (haşa) Allah'la dalga geçenleri de konuşalım.

kıza neden kanı bozuk diyorsunuz. anne babasını tanıyor musunuz? Yoksa senin mi kanın bozuk? kıza cahilde diyemezsiniz üniversite görmüş biri. sizin tahsiliniz nedir?

Eşşeğe ne kadar tahsil versen eşşek gene eşşek...
Üniversite görenleride biliyoruz bi kaçı şu anda yönetimde ve sana cehaletini hemen kanıtlıyayım:
1. yanlış:Nene hatun baş örtüsü yüzünden değil aziziye tabyası olayında ortaya çıkmıştır
2.yanlış:Nene hatun maraş değil erzurumdur
3.yanlış:ilk kurşunu atan hasan tahsindir sütçü imam değil
3.yanlış:nene hatun fransızlarla değil ruslarla savaştı
4.yanlış:sütçü imam fransız vurmadı ermeni vurdu

evet belli baya üniversite görmüş ben lisedeyim bu salak karıdan daha çok şey biliyorum...
Eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır demişler bu kadında 2side baki kalmış galiba
Eee noldu seninde tezin çürüdü hadi başka kapılara

Üniversite görenleride biliyoruz bi kaçı şu anda yönetimde ve sana cehaletini hemen kanıtlıyayım:
1. yanlış:Nene hatun baş örtüsü yüzünden değil aziziye tabyası olayında ortaya çıkmıştır

evet belli baya üniversite görmüş ben lisedeyim bu salak karıdan daha çok şey biliyorum...
Eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır demişler bu kadında 2side baki kalmış galiba

orda problem bunların doğruluğu değil kardeşorda problem türbanlıların sorunu..seni oraya çıkarsak adını söylemessiin..kaldı ki o kadının orada ki pskilojisini hiç bilemessin..herkes yiyecek gibi bakıyor o kadına..müslüman ülkede o akşam o kadına düşmanca bakan gözleri kınıyorum..

madem çok biliyorsun..türbanlı kardeşlerimizin sosyal hayatta varolması için bir çözüm yaz okuyalım..sorunun parçası olmaa..bu arada türbanlılara çözüm bul derken hitler tarzında olmasın mümkünse

oncelikle saygılı olursan hepimizi için daha iyi olur ve sen bu bayana laf diyorsunda ilköğretime yada liseye bakmak lazım tarih derslerinde ne öğretiyorlar diye kimse kusra bakmasın ama tarih kitaplarımızımı bile dış ülkeler basıyor nerdeyse bukadar aciz duruma gelmişiz...bu yine az bile yanlış konuşmuş arkamızdan gelcek olan nesi NENE HATUNUN KİM OLDUĞUNU BİLİRSE BU ŞÜKRETMELİYİZ..bu gidile ne nene hatn kalıcak nede geçmişimiz ...

nereye gittiğimizi görün..hepimiz akraba ziyaretini,yaşlı ziyaretini,anne baba sevgisini ortaokul,lise yıllarımızdaki din derslerimizden öğrendik..kötümü oldu..ama bugun bu din dersini bile ortadan kaldırmaya çlışıyorlar..ben de diyorum ahlakınız çöksün..daha çok çoçuk anasını babasını kessin..daha çok yaşlı sokağa atılsın..inşallah olur bunlarda geri ye dönüşde olmasın inşallah

orda problem bunların doğruluğu değil kardeşorda problem türbanlıların sorunu..seni oraya çıkarsak adını söylemessiin..kaldı ki o kadının orada ki pskilojisini hiç bilemessin..herkes yiyecek gibi bakıyor o kadına..müslüman ülkede o akşam o kadına düşmanca bakan gözleri kınıyorum..

madem çok biliyorsun..türbanlı kardeşlerimizin sosyal hayatta varolması için bir çözüm yaz okuyalım..sorunun parçası olmaa..bu arada türbanlılara çözüm bul derken hitler tarzında olmasın mümkünse

1-Bu ülke önce müslüman değildir bu ülke önce TÜRKTÜR...
2-Ve merak etme ben çatır çatır konuşurum sen beni sorun etme...
3-Vallaha böyle laflar kuran bir insanın psikolojisi pek iyi değildir...
4-O akşam o kadına düşmanca bakmıyordum acınası bakıyordum...Çünkü kendisine acımaktan başka bişey yapamam
5-Ben çok biliyorum demedim en azından tarih bilgim iyi ve
Kuranda olmayan bir şeyle niye ilgilenelim sadece bir gelenek bize ne bana ne?

oncelikle saygılı olursan hepimizi için daha iyi olur ve sen bu bayana laf diyorsunda ilköğretime yada liseye bakmak lazım tarih derslerinde ne öğretiyorlar diye kimse kusra bakmasın ama tarih kitaplarımızımı bile dış ülkeler basıyor nerdeyse bukadar aciz duruma gelmişiz...bu yine az bile yanlış konuşmuş arkamızdan gelcek olan nesi NENE HATUNUN KİM OLDUĞUNU BİLİRSE BU ŞÜKRETMELİYİZ..bu gidile ne nene hatn kalıcak nede geçmişimiz ...

Vallaha en azından nene hatunu öğretiyorlar merak etme ve bu eğitimin sebebide benmiyim arkadaşım?kim 5 senedir iktidar?peki bu kitapları kim dağıtıyor?benmi?

1-Bu ülke önce müslüman değildir bu ülke önce TÜRKTÜR...
2-Ve merak etme ben çatır çatır konuşurum sen beni sorun etme...
3-Vallaha böyle laflar kuran bir insanın psikolojisi pek iyi değildir...
4-O akşam o kadına düşmanca bakmıyordum acınası bakıyordum...Çünkü kendisine acımaktan başka bişey yapamam
5-Ben çok biliyorum demedim en azından tarih bilgim iyi ve
Kuranda olmayan bir şeyle niye ilgilenelim sadece bir gelenek bize ne bana ne?

sorun da burda işte güzel kardeşim..o türbanlı TÜRKLER ve onunn gibi düşünen TÜRKLER ülkenin %60 ını oluşturuyor..bu sorun o zaman TÜRKLERİN Sorunu.ve çözülecek..sen git kendine acı..ayrıca senle tartışmak vakit kaybı..varsa çözümün söle..yoksa suyu bulandırma

nereye gittiğimizi görün..hepimiz akraba ziyaretini,yaşlı ziyaretini,anne baba sevgisini ortaokul,lise yıllarımızdaki din derslerimizden öğrendik..kötümü oldu..ama bugun bu din dersini bile ortadan kaldırmaya çlışıyorlar..ben de diyorum ahlakınız çöksün..daha çok çoçuk anasını babasını kessin..daha çok yaşlı sokağa atılsın..inşallah olur bunlarda geri ye dönüşde olmasın inşallah

Tabi doğru bence bütün dersleri din dersi yapalım zaten sırf din dersi güzel verilmediğinden millet katil oluyor peki sana şunu soracagım 5 vakit namaz kılan adam kıza tecavüz edince noluyor?
YETER artık yeter her şeyi din eğitimine bağladın
Bana akraba ziyaretinide anne baba sevgisinide din vermedi ben bir dine mensup değilim din dersiylede ilgim yok ama ikisinide cok iyi yapıyorum eee ne yapacaz şimdi?
Ve sen yavaşça herşeyi din çatısı altına sokmaya başladın

sorun da burda işte güzel kardeşim..o türbanlı TÜRKLER ve onunn gibi düşünen TÜRKLER ülkenin %60 ını oluşturuyor..bu sorun o zaman TÜRKLERİN Sorunu.ve çözülecek..sen git kendine acı..ayrıca senle tartışmak vakit kaybı..varsa çözümün söle..yoksa suyu bulandırma

Suyu bulandırmak istesem senin gibi davranırdım neyse hadi sen bak çorbana...

Suyu bulandırmak istesem senin gibi davranırdım neyse hadi sen bak çorbana...Çok dincileşmeye başladın

Geri