bu ülkede allah inkar edilir atatürk inkar edilmez

..ne garip ülke..yıllarca türbanlıları atatürkçüyüz biz sen ne yapıorsun diye sosyal hayattan ittiniz şimdi de sen atatürke bişey mi dedin diyorsunuz..atatürkün çoçuklaryız dediniz sanki türbanlı kzılarmızın atası o savaşta şehit olmadı...atatürkün arkasına saklaanırsanız bir gün o oklar atatürke gelecek tabi..ben atatürkü sevioyorum..o kızda seviyordu..19 mayısalara o da gitti..ama ne zaman büyüdü okumak ve sosyal hayat a karışmak istedi o zaman önünü kestiniz..kadın da gitti avrupaya ...3 günlük dünyada sizin aptallıklarınızı mı çekecekk..ayrıca kadın cumhuriyete karşıyım demedi...şeriaatt istiyorum demedi..ama fatih altaylı bunu dedirmetye çalıştı ama kadın demed....aşağışık sistemin yalakalığını yapmayın...hepiniz..hala kaç para aldı diyorunuz..hala türbanlı kadınların sorunlarını görmezden geliyorsunuz..
bir takım topluluk diyor..bu sorunlar bugun çıktı eskiden yoktu..onun bunun kışkırmtasıı diyrosunuz..
cevap vereyim..
eskiden türbanlı kesim evdeydi...ne zaman okumaya başladılar.yüksek öğrenim gördüler o zaman sorunlar çıkmaya başladı..yani bugun türbanlılar gene evde otursa gene sorun çıkmaz..sorun sosyal hayata çıkınca oluyor.
atatürk olmasayadı sen şimdi ingiliz himayesinde olurdun şurda olurdun burda olurdun diyorsunuz..
eminin o kadın atatürkü sizden daha çok sevmek ister..belki seviyordur da..ama ona getirilen bütün kısıtlamaların altından atatürk çıkıyor ve bunu siz yapıyorsunuz..bu durumda nasıl sevebilir bu sistemi..
ayrıca o kadın humeyninimidir nedir onun sistemini sevmiyor onun baş kaldırışını seviyor..bunu göremeyecek kadar körsünüz..nasıl bugun biz iran ının ABD ye başkaldırşını takdir ediyorsak.o da onu takdir ediyor..bu denklemi kurmak çok mu zor..
sizdenn tek ricam eliniizi vijdanıza koyup sadece kendi aklınızla düşünün