''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

bende ataturkcu duşunce sistemine karsıyım bence anadolu insanın basına gelen en buyuk musibet ataturkcu duşunce adeta anadolu halkına vurulmuş bir zincir tarihin hiçş bir doneminde anadolu halkı bukadar kucuk gelişimden uzak kendi içinde debelenne bir durumda kalmamışdı bence bunun asıl sebebi ataturkcu duşuncenin sıglıgı anadolu halkının inanclarına ve kulturune uzak ve ozgurluklere kapalı olmasında kaynaklanıyor tarihde çok buyuk devletler kuran anadolu halkı ne yazıkı baskı ve cebirle getirilen bu sıg duşunce sistemi yuzunden bocalıyor kendini asıp yeni bir vizyon koyamıyor ortaya

sen türkiyedeki tek sorunu türban olarak gösterdigin için sana saldırıyorum tek sorun bu olsa basımın üstünde yeriniz war ama ülke günden güne parcalanıo sizde kulka gibi türbanın pesinden huraa gidiosunuz we uyandıgınızda kimin emreinde calıstıgınızı bilmiceksiniz

diğer sorunlar çözülene kadar susun diyorsun.sence mantıklı mı bu.senin sorunun şu kardeş..sen bunu sorun olarak görmüyorsun.senle ne tartışsak boş.iyi akşamlar

sevgi

slma arkadaslar simdi ataturki mecbur sevmek mi lazim ? tmm sevmek sevmemek herkesin kendine ama cogu kisi tapinior hangi dinimizde gorinmistir bir kabirin basina gidibte celenk goturmek ve basinda duran bi kitaba atasindan bilmem atam senin buragitigin turkiye ne oldu bilmem filan filan ayip ya sevceksen arkadas gine sev ama tapacak kadar degil ,

belki ataturk olmasaydi bizler olmazdik saygi sevgi sonsus dur ama biryere kadar olur dimi ,

ve arkadaslar bu konulari kapatin olunin arkasindan konusulmaz giybtee girmeyin

tabi anlayana bu sozler anlamayan zati gine anlamaz ,,,,,,,,,,,,,,,

capan ogularini hiyakesinin dinleyin anlarsiniz ozaman

allahın siyonist yalakası.atatürk kadar müslüman ve türk bu ülkede gelmemiş gelemezde.müslüman olan bir kadın kaş aldırmaz.yüzüne tonlarca boya sürmez.elaleme g..tünü si...mez.senin gibi cok var bu ülkede.anayasayı kabul etmeyen atayı sevmeyen bu ülkede yaşama hakkı yok.kahbe

Boşa kasma dostum tartıştığın insan empati duygusundan yoksun anlatamazsın,anlamasına da gerek yok nası olsa çözülecek bu sorun .O gün geldiğinde halktan kopmuşluğun tadına varacaklar ve hepten kaybetmiş olacaklar

Ben sadece bu hükümeti suçlamıyorum ama şu an yaşadıgımız olaylard bu hükümet var...
Ve inönüden sonraki hiç bir hükümet dediklerini yapmadı zaten o zamanlarda bu ülke abdden bile üstündür

E ama sende diyorsun din dersi sonrada anasını babasını kesen cocuk eee bu ne demek oluyor?
Ve dinim yok diye din dersi görmüyormuyum görüyorum ve görmek istemiyorum...
Ve bu konular sadece dine mensup olanlar içinmi geçerli aynı ülkede yaşamıyormuyuz
Ve ben dine mensup değilim diye annem babamdamı değil?

sen yapmadı sanmaya devam et arakdaşım....

bu ülkede allah inkar edilir atatürk inkar edilmez:D..ne garip ülke..yıllarca türbanlıları atatürkçüyüz biz sen ne yapıorsun diye sosyal hayattan ittiniz şimdi de sen atatürke bişey mi dedin diyorsunuz..atatürkün çoçuklaryız dediniz sanki türbanlı kzılarmızın atası o savaşta şehit olmadı...atatürkün arkasına saklaanırsanız bir gün o oklar atatürke gelecek tabi..ben atatürkü sevioyorum..o kızda seviyordu..19 mayısalara o da gitti..ama ne zaman büyüdü okumak ve sosyal hayat a karışmak istedi o zaman önünü kestiniz..kadın da gitti avrupaya ...3 günlük dünyada sizin aptallıklarınızı mı çekecekk..ayrıca kadın cumhuriyete karşıyım demedi...şeriaatt istiyorum demedi..ama fatih altaylı bunu dedirmetye çalıştı ama kadın demed....aşağışık sistemin yalakalığını yapmayın...hepiniz..hala kaç para aldı diyorunuz..hala türbanlı kadınların sorunlarını görmezden geliyorsunuz..

bir takım topluluk diyor..bu sorunlar bugun çıktı eskiden yoktu..onun bunun kışkırmtasıı diyrosunuz..

cevap vereyim..

eskiden türbanlı kesim evdeydi...ne zaman okumaya başladılar.yüksek öğrenim gördüler o zaman sorunlar çıkmaya başladı..yani bugun türbanlılar gene evde otursa gene sorun çıkmaz..sorun sosyal hayata çıkınca oluyor.

atatürk olmasayadı sen şimdi ingiliz himayesinde olurdun şurda olurdun burda olurdun diyorsunuz..

eminin o kadın atatürkü sizden daha çok sevmek ister..belki seviyordur da..ama ona getirilen bütün kısıtlamaların altından atatürk çıkıyor ve bunu siz yapıyorsunuz..bu durumda nasıl sevebilir bu sistemi..

ayrıca o kadın humeyninimidir nedir onun sistemini sevmiyor onun baş kaldırışını seviyor..bunu göremeyecek kadar körsünüz..nasıl bugun biz iran ının ABD ye başkaldırşını takdir ediyorsak.o da onu takdir ediyor..bu denklemi kurmak çok mu zor..

sizdenn tek ricam eliniizi vijdanıza koyup sadece kendi aklınızla düşünün

dur dur dur!!!!! azcık ağır ol bakalm!!!! sizin aptallıklarınız bizim aptallıklarımız ne bu? kardesim bak boluculugu kendi icinde yapmaktasın. we aşırı dindar kısımın dikkatını cekerim (dındar kısmın diorum sen bunu nasıl anlıcaksın tahmın edıorm ama ne diyim işine geldigi gibi anla) ıslamıyetti muslumanlıktı bunu ortaya koyup boluculuk yapıor bu ulkede. gelelım şeriat isteyip istememesi konusuna.bunu tum dunya biliorki bu kadın şeriatı istior çünkü onun işine geliyor.bunu hıc ınkar edmenin faydası yoq.turbanlı kadınların sorunları dediğin sorunlar hep kendileri tarafndan yaratıldı tamamı. herseyın aadabı wardır bilmem ne diyen bunlar diğilmi? ee bu olaydaki adaba gelince nie o farklı oluveriyor. ya adam gibi örfden aadabdan bahsetmesinler yada susup medenileşsinler. neymiş turban sımge değilmiş. simge diğilse niye sadece toplumun bir kesimi takıo? nie bu boyle ? gelelim kısıtlama dediğin şu milli butunlugun türkiye cumhuriyetinin tekrar kurulup şaha kalkmasının temeli olan kurallar.kural belki yanlış bi tabir olcak ama o tarz şeyler. bunlar sadece turbana kısıtlama getirmektedir. kişiye değil. senki türkiye cumhuriyetinin neferiysen bunu benımsiyeceksin. türbanı değil!!!! Ama işte toplumumuzun eğitimdeki eksikliği olsun we daha bircok neden buna ortam hazırlıyor. bircok insanımız belli kalıplara saplanıp kalıp bunu kendı neslinde devam ettirebilmeyi kkendi kaarı sayıyor. o kişiliksiz kadın ayrıca humeyınn baskaldırısını değil kendini batıl ikirlerini seviyor.cunku kendi kafasındaki dusuncelerin destekçisi. onun başkaldırışını sevseydi mılyonların onunde canlı yayına cıktıgında yanlıs bilgiler ortaya atmazdı tamammı? bunlar tum turkiye tarafından biliniyor we bilinecekte. BEN ELİMİ VİCDANIMA KOYUP KENDİ AKLIMLA DÜŞÜNÜYORUm. bunu zaten başkasının aklıyla dusunme gibi bi fırsatım yok. Lütfen birazdaha bilinçli olalım diyorum. ama yok ben bildigimi bilirim diyorsanız artık kendi takdirinize kalsın tum olanlar diyorum. eyw...

Provokasyon bu Altaylinin programi ustelik ne amacla cikmis bunlar kim neden bu insanlar bunlari bilmek lazim sadece ikilem yaratmak icin

madem boyle bir ikilemin yaşanmasını istemiyorlar kadın kendisi çıkmayabilirdi programa. niye gitti cıktı? niye bunun olacağını bile bile gitti o programa cıktı? wardır dimi bunada saçma bi cevabınız....

slma arkadaslar simdi ataturki mecbur sevmek mi lazim ? tmm sevmek sevmemek herkesin kendine ama cogu kisi tapinior hangi dinimizde gorinmistir bir kabirin basina gidibte celenk goturmek ve basinda duran bi kitaba atasindan bilmem atam senin buragitigin turkiye ne oldu bilmem filan filan ayip ya sevceksen arkadas gine sev ama tapacak kadar degil ,

belki ataturk olmasaydi bizler olmazdik saygi sevgi sonsus dur ama biryere kadar olur dimi ,

ve arkadaslar bu konulari kapatin olunin arkasindan konusulmaz giybtee girmeyin

tabi anlayana bu sozler anlamayan zati gine anlamaz ,,,,,,,,,,,,,,,

capan ogularini hiyakesinin dinleyin anlarsiniz ozaman

Ya sürekli söylüyorum ama anlamıyorsun atatürk olmasa sen şu anda belki müslüman bile olmayacaktın hristiyan olacaktın isminde mustafa değil christian olacaktı anlamıyormusun...
Ben ne müslümanım nede hristiyan dinlere mensup değilim...
Ve bu ülke atatürkü allaha geri kalan herşeyi atatürke borçludur
Ayrıca hangi dinimizde görünmüştür diyorsun ya arkadaşım bişey yapmak için illa dinmi lazım anlamıyorum?

arkadaşlar,hepimiz ilkokul çağalarından beri ATATÜRKÇÜ olarak yetiştirildik,böyle kansız ve vatansız kişiler sayesinde ATATÜRKçülüğümze kimse zerre kadar leke süremez

kendini bilen hiç kimse ATATÜRK e tapmaz,o bir liderdir,ona yalnızca MİNNET duyulur,SAYGI duyulur ne mutlu TÜRKÜM diyene,ne mutlu ATATÜRK çüyüm diyene

bende ataturkcu duşunce sistemine karsıyım bence anadolu insanın basına gelen en buyuk musibet ataturkcu duşunce adeta anadolu halkına vurulmuş bir zincir tarihin hiçş bir doneminde anadolu halkı bukadar kucuk gelişimden uzak kendi içinde debelenne bir durumda kalmamışdı bence bunun asıl sebebi ataturkcu duşuncenin sıglıgı anadolu halkının inanclarına ve kulturune uzak ve ozgurluklere kapalı olmasında kaynaklanıyor tarihde çok buyuk devletler kuran anadolu halkı ne yazıkı baskı ve cebirle getirilen bu sıg duşunce sistemi yuzunden bocalıyor kendini asıp yeni bir vizyon koyamıyor ortaya

nankörlük etme diyecem de, degmezsin.

seni kurtaranlara , onların sayesinde nankörlük etme küstahlıgında bulunuyorsun.

Vaybe köylü milletin efendisidir diyip onlarca fabrikayı anadoluya kuran Atamız değildi heralde..

Ne Yapmısta Zincir Vurulmus.......Sana Değmez.........Senin Gibi Düşünenleri İstiklal Mahkemelerinde Görmek İsteriz.....

- Kadın Provokotor
- Hala Tartışıyorsunuz
- Kadının Vermek İstediği Mesaj Türbanlılar Atatürk Sevmez.
- Ve İşini Gayet iyi Yaptı
- Üniversite olaylarında da Provokotor du Şimdide Provokotor 2 Eylemdede Dini Aşağıladılar.
- Bunu Yapanda Yaptıranda Allahsız Marksist, Komünist Sol'culardır.
- Ve o Programları Sunan Serefsiz Gavurlardır.

gerçektende doğru söylüyorsun arkadaş acaba atatürk olmasaydı o türban başında olurmuydu diye düşünecek kadar beyın yok bu salakta

herkes tabii ki Atatürk'ü sevmek zorunda değil fakat bu insanlar eğer Atatürk olmasaydı haç çıkarmak zorunda kalacaklarının farkında değiller mi?

- Kadın Provokotor
- Hala Tartışıyorsunuz
- Kadının Vermek İstediği Mesaj Türbanlılar Atatürk Sevmez.
- Ve İşini Gayet iyi Yaptı
- Üniversite olaylarında da Provokotor du Şimdide Provokotor 2 Eylemdede Dini Aşağıladılar.
- Ve o Programları Sunan Serefsiz Gavurlardır.

Anlayıp anlamamayı okuyanlara bırak istersen hakaret yakışmıyor.

Kadın zaten teke tek programına çıkmadan 2 gün önce türban takmış (provakatör ya), Atatürk ü de seviyormuştu da programa gelirken sevgisini evde unutmuş. Çıkmış provakasyonunu yapmış...

Bu hayali üretime sen inandın mı? Kim inandı? Üstüne üstlükte iftira, hakaret vs.

Acırım..

Burda Atamızı tartısmıyoruz.Zaten tartısamayızda buna bu forumda müsade edilmez edilemez.
Konu bir (bence lüzümsuz) insanın Atamızı neden sevmediği konudan dısarı cıkmayın
konuyla alakalı tartısın
mesajlarınızda seviyeli olun burası kahvehane değil
Kişisel laf atısmalardan kesinlikle sakının
Bundan sonraki mesajlarda aynı seye devam edersenız hem konu kapanır devam eden arkadaslar uyarılmadan ceza alır

herkese iyi forumlar

:D:D:D:D

bir cok yorumu okudum bence kadin turk deil yada baski altinda yasamis birisi :D ondan dolayi bole konusuyo bence herkes istedigi gibi konusur ulkemiz ozgur bi ulke belki atamizin yaptigi bi kac hatayi okumusutur :D uzatmaya gerek yok onun terbiyesizligi ve biz turk milleti herseyi cok buyutuyoruz :D ( haksizmiyim )

sadece provakatör diyorum ..fatih altaylı şunu şunu söyle demiş resmen.

Geri