aslında "Atatürkü sevmeme gibi bir hakkımızmı var"diyerek nekadar doğru dediğini goruyoruz çünkü kimse atatürkü sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda...sizlerin kaldıramadığı bu saygısızlık yapsa hep beraber karşısında duralım ama ozgur bir şekilde kişisel goruşlerini soylemiş ve topa tutuyorsunuz ee nerde savunduğunuz demokrasi ve ozgurluk...
kıza neden kanı bozuk diyorsunuz. anne babasını tanıyor musunuz? Yoksa senin mi kanın bozuk? kıza cahilde diyemezsiniz üniversite görmüş biri. sizin tahsiliniz nedir?
Eşşeğe ne kadar tahsil versen eşşek gene eşşek...
Üniversite görenleride biliyoruz bi kaçı şu anda yönetimde ve sana cehaletini hemen kanıtlıyayım:
1. yanlış:Nene hatun baş örtüsü yüzünden değil aziziye tabyası olayında ortaya çıkmıştır
2.yanlış:Nene hatun maraş değil erzurumdur
3.yanlış:ilk kurşunu atan hasan tahsindir sütçü imam değil
3.yanlış:nene hatun fransızlarla değil ruslarla savaştı
4.yanlış:sütçü imam fransız vurmadı ermeni vurdu
evet belli baya üniversite görmüş ben lisedeyim bu salak karıdan daha çok şey biliyorum...
Eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır demişler bu kadında 2side baki kalmış galiba
Eee noldu seninde tezin çürüdü hadi başka kapılara
Eşşeğe ne kadar tahsil versen eşşek gene eşşek...
Üniversite görenleride biliyoruz bi kaçı şu anda yönetimde ve sana cehaletini hemen kanıtlıyayım:
1. yanlış:Nene hatun baş örtüsü yüzünden değil aziziye tabyası olayında ortaya çıkmıştır
2.yanlış:Nene hatun maraş değil erzurumdur
3.yanlış:ilk kurşunu atan hasan tahsindir sütçü imam değil
3.yanlış:nene hatun fransızlarla değil ruslarla savaştı
4.yanlış:sütçü imam fransız vurmadı ermeni vurdu
evet belli baya üniversite görmüş ben lisedeyim bu salak karıdan daha çok şey biliyorum...
Eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır demişler bu kadında 2side baki kalmış galiba
Eee noldu seninde tezin çürüdü hadi başka kapılara
orda problem bunların doğruluğu değil kardeşorda problem türbanlıların sorunu..seni oraya çıkarsak adını söylemessiin..kaldı ki o kadının orada ki pskilojisini hiç bilemessin..herkes yiyecek gibi bakıyor o kadına..müslüman ülkede o akşam o kadına düşmanca bakan gözleri kınıyorum..
madem çok biliyorsun..türbanlı kardeşlerimizin sosyal hayatta varolması için bir çözüm yaz okuyalım..sorunun parçası olmaa..bu arada türbanlılara çözüm bul derken hitler tarzında olmasın mümkünse
oncelikle saygılı olursan hepimizi için daha iyi olur ve sen bu bayana laf diyorsunda ilköğretime yada liseye bakmak lazım tarih derslerinde ne öğretiyorlar diye kimse kusra bakmasın ama tarih kitaplarımızımı bile dış ülkeler basıyor nerdeyse bukadar aciz duruma gelmişiz...bu yine az bile yanlış konuşmuş arkamızdan gelcek olan nesi NENE HATUNUN KİM OLDUĞUNU BİLİRSE BU ŞÜKRETMELİYİZ..bu gidile ne nene hatn kalıcak nede geçmişimiz ...
1-Bu ülke önce müslüman değildir bu ülke önce TÜRKTÜR...
2-Ve merak etme ben çatır çatır konuşurum sen beni sorun etme...
3-Vallaha böyle laflar kuran bir insanın psikolojisi pek iyi değildir...
4-O akşam o kadına düşmanca bakmıyordum acınası bakıyordum...Çünkü kendisine acımaktan başka bişey yapamam
5-Ben çok biliyorum demedim en azından tarih bilgim iyi ve
Kuranda olmayan bir şeyle niye ilgilenelim sadece bir gelenek bize ne bana ne?
nereye gittiğimizi görün..hepimiz akraba ziyaretini,yaşlı ziyaretini,anne baba sevgisini ortaokul,lise yıllarımızdaki din derslerimizden öğrendik..kötümü oldu..ama bugun bu din dersini bile ortadan kaldırmaya çlışıyorlar..ben de diyorum ahlakınız çöksün..daha çok çoçuk anasını babasını kessin..daha çok yaşlı sokağa atılsın..inşallah olur bunlarda geri ye dönüşde olmasın inşallah
sorun da burda işte güzel kardeşim..o türbanlı TÜRKLER ve onunn gibi düşünen TÜRKLER ülkenin %60 ını oluşturuyor..bu sorun o zaman TÜRKLERİN Sorunu.ve çözülecek..sen git kendine acı..ayrıca senle tartışmak vakit kaybı..varsa çözümün söle..yoksa suyu bulandırma
sorun da burda işte güzel kardeşim..o türbanlı TÜRKLER ve onunn gibi düşünen TÜRKLER ülkenin %60 ını oluşturuyor..bu sorun o zaman TÜRKLERİN Sorunu.ve çözülecek..sen git kendine acı..ayrıca senle tartışmak vakit kaybı..varsa çözümün söle..yoksa suyu bulandırma