ANKET:: hala xp'ye devam mı?yoksa vista'ya göz mü kırpılıyor?

sizce hala vista xp'nin pabucunu dama atamaz mı?"vista"dan mı memnunsunuz; xp den mi?

• Kullanılan toplam oy
    325
vistayı bir işletim sistemi olarak görmek bile yanlış berce vista tam bir işkence.ben o kadar yavaş o kadar tutarsız çalışan o kadar çok problem çıkaran bi sistem daha görmedim.şuan laptop umda win7(vistanın sorunları giderilip kullanılabilir hale getirilmişidir kendisi);pc mde xp kullanmaktayım

tabiki xp ama şimdilik Win 7 kullanıyorum oda iyi xp ayarında vistaya 10 basar tabi sistem gerekliğinin fazla olması hala xp yi ayakta tutuyor

xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..xp sen bizim herşeyimizsin..

vistamııı ? vistamıı?? amannnnn pirttttttt :DDD

havandan vazgeçemedim xp :) SP3 olsanda :) Win Vista Diyen Arkadaşlarıma "xP" diyorum şekil olarak yani ;)

bende hiç vista görmeden win7'ye geçen birisiyim ancak hakikaten xp'yi aratmıyacak gibi win7 ...

Geri