ANKET:: hala xp'ye devam mı?yoksa vista'ya göz mü kırpılıyor?

sizce hala vista xp'nin pabucunu dama atamaz mı?"vista"dan mı memnunsunuz; xp den mi?

• Kullanılan toplam oy
    325
vista mı XP mi dersen tereddütsüz XP

ama şimdi win7 zamanı :D içinde bütün windows sürümleri gömülü. özledim onu arıyorum yok yani :D

Bu soruyu kendi adıma şöyle cevaplıyabilirim hala vistaya devam mı yoksa win 7 ye göz mü kırpılıyor : ? beş aydır win 7 kullanıyorum son derece memnunun xp yi unuttum hatırlayamıyorum bile : ) şaka bir yana xp kullananlara da saygı duyarım oturmuş stabil çalışan bir işletim sistemidir ama win 7'yide mutlaka deneyin derim.

xpDEN vazgecmem Vİsta nn soru sormasından herseye engel olmasından kıl oldum abı :D

Vista fakat 5 Mayısta Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum

Yahu Vista'da . dırrrr diye bir ses çıkarması var.. ödümün koptuğu an..

Yok ..

Hackhell'e selam Xp'e devam arkadaşlarım !! :D

vista nın canı cehenneme...tam bir baş ağrısı , miğde bulantısı...
xp ye devam...

ben görsellik için vista kullanıyorum

246o17d.jpg

1zyc21t.jpg

walla hala xp hala xp isterse microsoft ister windows7 ister windows 777 çıkarsın xp olduğu sürece onu kullanmaya devam edeceğim

Bence vistanın tercih edilmeme sebebi güvenlik açıklarından ziyade astronomik sistem gereksinimleri oldu.Ankette XP dedim ama en iyi microsoft yazılımı windows7 diyen arkadaşa katılıyorum,çıkmasınıda sabırsızlıkla bekliyorum çünkü hemen bir adet 32 bitlik türkçe versiyonunu alıcam kısmetse...

Vista mı Xp mi Dersen XP derim
Vista mı Xp mi Win7 mi Dersen Win 7 derim

Kendimce yorumlayayım, bildiğim şey ile uğraşmak isterim, çok ilgimi çekerse tutarım, vista biraz abartılı geliyor gözüme, belki benim yapımdan kaynaklanıyordur, biraz az öz sadelikten yana bir insanımdır...

XP ancak 7 yi de denemek te fayda var. Bu arada temmuzda xp ye destek bitiyor. Microsoft haberidir. Sonrasında driver bulamayacağız. O yüzden vista =)

Geri