ANKET:: hala xp'ye devam mı?yoksa vista'ya göz mü kırpılıyor?

sizce hala vista xp'nin pabucunu dama atamaz mı?"vista"dan mı memnunsunuz; xp den mi?

• Kullanılan toplam oy
    325
Vista'nın nesi huysuz ki? Sistem çökmüyor bile :) En azından ben 2 senedir çökertemedim :) Hem Home edition 32 bit hem Ultimate 64 bit kullandım çok memnunum. Şuanda da sistemim Ultimate 64 bit ve öldürsen dönmem XP'ye . Her dakika kilitlenen, durup dururken mavi ekran çıkartan bir sistem istemiyorum. 7 'yi kullanmadım onun da daha iyi olduğunu duydum, yedeklerimizi alınca geçeriz 7 ye.

en iyisi xp ulan xpye vistanın tüm görünüm olsun program olsun herşeyini alırlar bi kendisini almazsınız ne iş anlamadım...

elinize sağlık paylaşım için sağolun

Bence vista kesinlikle... Baştan aşağıya güvenlik dolu bir sistem vista kullananlar çok zor format atar bunu bilir herkes ama xp ye en ez ayda 1 format lazım =) forever vista =)

vista hiç güzel değil kurduğum akşiam tekrar cpye gire döndüm windows 7 beta 7100 kullandım 2 hatfa önce çok güzel yapmışlar ancak benim bilgisayarda internetin kesilmesi sorunu yaşadım gene xpye geri döndüm valla w10 da w100 de çıksa gece Xp :)

Vistayı kötüleyenlerin sistemi eski,, ağalar.Sür direk herkes xp diyor ama gelin görünkü VİSTA gibisi yok...Sistemin iyise tabi
64bit bir işlemciye XP kurarsan gülerler :D
10hnh46.jpg

XP Vistanın yanına yaklaşamaz bile bence.

Mezara kadar XP'ye devam. Durmak yok XP ile yola devam...

windows 7 diyorum ve dahada iyi olacak bence

Geri