ANKET:: hala xp'ye devam mı?yoksa vista'ya göz mü kırpılıyor?

sizce hala vista xp'nin pabucunu dama atamaz mı?"vista"dan mı memnunsunuz; xp den mi?

• Kullanılan toplam oy
    325
Bence Xp yalnız Windows 7 Tam Olarak Oturduğunda Direk Geçiş Yapacam Arkama Bile Bakmadan... :p

bence xp. ama vistanın da güzel yanları var.

Konu tek XP-Vista ise tartışmasız XP
ama win7 yi katarsak tartışmasız Win7

bu arada Microsoft'ta OEM departmanı başkanı olan Steve Guggenheimer ise Vista'nın en ateşli savunucularından biri. Guggenheimer iki yıl içerisinde kullanıcıların Vista'yı "daha iyi anlayacaklarını" iddia ediyormuş :D:D:D

ne vista ne xp nede windows 7 en iyisi 2000 di :D
şuanda hala 2000 e sp6 dan sonra bile güncelleme gönderiyolar ve uyuymluluk var ama yinede win7 derim:D

şuan xp kullanıyorum inş. 7 ye geçicem

amma 2000 nin güvenliği ve hızından dolayı nostaljide olsa güvenlik için 2000 diyorum....

xp ye devam ..ne zaman pcler hızlanır ondan sonra belki seven

xp 64 bit Türkçe olmadığı ve 32bit xp nin 3 gb ram sonrasında problem çıkardığı için vista 64 bit şimdilik ...windows 7 nihai sürüm çıksın net olarak o zaman windows 7 64 bite geçiş yaparız :)

hem vista hem xp :)
ikisi de vazgeçilmezim

yaklaşık bir yıl vista kullandım zamanla sorun olmaya başladı xp'ye dönüş yaptım. bir tanıdığımın dediği gibi "microsoft daha iyisini çıkarana kadar en kötüsü vista"

Evde Xp kullanıyorum biroda Vista ........ İkisindende memnun değilim.. Xp den bıktım
Vistada çok kasıyo... Windows 7 Çok Merak Ediyorum...

aslında en güzelli vede sorunsu zu 98 terciğin ne dersen xp

vista deil de win7'yi sorsaydınız cevabım kesin win7 olurdu. ama vista ile xp'yi kıyaslayarak xp'ye ayıp edionuz

xp den şaşmam ama çağa ayak uydurmak gerek en yakın zaman da win 7 ye gececeğim ama cd yok :D

XP Tabiki Bence Ama Şu An Win 7 KuLLanmaya BasLadım BakaLım Ondan Memnun KaLcak Mıyız =)

Geri