ANKET:: hala xp'ye devam mı?yoksa vista'ya göz mü kırpılıyor?

sizce hala vista xp'nin pabucunu dama atamaz mı?"vista"dan mı memnunsunuz; xp den mi?

• Kullanılan toplam oy
    325

renovat

New member
Reaction score
0
Sonbahar yaprağısınSanki..Kaç mevsimdirSeniArıyoru
sizce vista kullanıcılarının oranı xp kullanıcılarının oranından fazla mı?:victory

Siz hala xp'yi mi tercih ediyorsununuz; yoksa vistaya gözünüz alışmaya başladı mı?

LÜTFEN az yukarıda oy kullanın:goz::goz:
:victory

2rcvhqt.gif

eamk52.jpg
:goz:

vista xp arasında seçim yap dersen tabiki xp derim.ama tüm microsoft yazılımları içinde en iyiysi bence windows 7

vista kullanıyorum hala yıkılmadı. ben tavsiye ederim

Şu an için xp ye laf yok ya. Vista da güzel bi sistemde görünüme önem verenler için iyi. Xp devam tabi ki

Ben evde XP, iş yerinde ise 2 senedir Vista kullanıyorum. Diyebilirim ki Vista tam bir baş ağrısı.

Bende Leptopumda Windows 7 Kullaniyorum Cogunu Kendi Taniyor. Tanmiyorsada İnternete Bagliyorum Anında Microsoftun Sitesinde Driverleri Kuruyor... Suan Bütün Oyunlari Olsun Sıkıntısız Oynuyorum.. Tavsiye Ederim Görünüsü Zaten bir harika.

xp ne kadar sorunsuz gibi görünse de Vista kadar problem çıkarıyor..8 aydır crackli VİSTA ultimate kullanıyorum, özellikle şu service pack 1 ve güncelleştirmeleri alınca eskisi gibi çatlak vermiyor, hatta neredeyse hiç..üstelik o bluescreen sorunları da kalkmış görünüyor..8 ay oldu format yok hala canavar.. Ancak bu performansı sadece VİSTA olmasına değilde sanırım ULTİMATE sürümü olmasına da borçluyum.. bence vistanın en önemli ihtiyacı en az 2 gb RAM. ve biraz da disk birleştirme ve registry deki hataları düzelten küçük bir programınız varsa bence vistada da sorun yok...:victory:victory:victory

xp pc'yi fazla yormaz daha hızlı çalışır birde koruması daha ii

birde tema konusuna değinilecek olursa o bakımdan vista daha ii

ama xp'ye uyarlı vista teması her yerde bulunur vista mizer gibi :D

ben vista yükledim beğenmedim şuan xp sp3 kullanıyorum gayet memnunum

xp kabak tadı vermişti , vistaya geçtik ama memnun oldugum söylenemez. Windows 7 yi bekliyorum
çıksın orjinal almayı düşünüyorum. bir daha da işletim sistemiyle ugrasmam . sıkıntı oldu iyice

Geri