solids' Alıntı:
Bunları nerden uydurdun sorabilirmiyim . Hayal dünyasında yaşama gerçekçi ol biraz.
Acı ne biliyormusun senin gibi eyyamcıların kargaşa çıkarıp ortalığı kızıştıran insanlarında bu ülkede yaşaması. İspat et lütfen dediklerini. Git sivil anayasa nedir neler yapılacakmış neler tartışılıyormuş ondan sonra gel yorum yaz.
Akp 1. Dönem İcraatları....
İlk Okul Kitaplarından Aile kavramı kaldırıldı.
İlkokul kitaplarından İslamiyetin yükselişi Kaldırıldı...
Kelime'yi tevhidin son bölümünü kaldırarak bizi hristiyanlarla aynı kefeye koydular....(Yine 4. sınıf 5. sınıf kitapları)
Kürtçe kursaların açılması için izin verildi...
TRT belirli saatlerde belirli süre ile Kürtçe yayın yapıldı...
En kapsamlı eve dönüş yasası gerçekleşti...
Törer guruplarının liderlerini ve üst düzey yöneticilerinin aftan yararlanması için teklif meclis alt komisyon üyelerine sokuldu....
Devletin Hukuk ve Eğitim tüm kurumlarına tüm baskılar uygulandı. Gereken atamalar yapıldı... Erişemedikleri tüm kurumlarla kavgalı oldular(Yök... Cumhurbaşkanı...)
AKP'nin 1 dönem icaratlarını saya saya bitiremem. 1. Dönem icraatlarının amacı halka sezdirmeden. Alt kimlik anlayışını aşılıyarak. Kürtleri özel statüye kavuşturmak için gereken alt yapıyı sağlamak.... Azınlıklar içinde geçerli....
Türk ailesinin bağlılık ve kurallarını ilk okul kitaplarından çıkarıp daha sonra islamiyetin yükselişi ve diğer önemli savaşları göstermeyerek Türkün tarih bilinci saflaştırıp yok etmek....
Aslanım yiğidim bunların hepsi ve daha fazlası Zana Kahpesinin söylediği şeyler... Seçim öncesindeki açıklamasını hatırlıyorsun değilmi ? Siz Trt'de kürtçye yayına kursalara karşı çıktınız ama kendi elinizle yaptınız. Şimdi Kürdistanı da kabul edeceksiniz....
Akp'nin ikinci dönem icraatlarıda bu zanayı destekleyecek şekilde devam edecek Şüphem yok !
Sivil Anayasadan kastı. Atatürk bilincini kaybettirmek. bağımsız bir anayasa ile halkı özgürlük giysisi içinde bölmek parçalamak. Kürtlere azınlıklara bu kapsamda gereken desteği vermek.....
Ben erdoğanı ve kurmaylarını senden iyi tanıyorum. Atatürk hakkındaki düşüncelerini ilke ve inklaplarına nasıl baktıklarını....
Ben tehlikenin farkındayım... Sen istediğin kadar aksini savun.... 5 yıl sonra nasıl bir yanlış yaptıgınızı anlayacaksınız !