KeRti
Forum Kertenkelesi
- Reaction score
- 0
fare gereken cevabı vermiş zaten herkese. hazmedemediniz tabi daha gidenleri acısını 
burası tartışma yeri. herkes kendi fikrini söylüyor.
haberde kaynak kullanılmış. arkadaşta bizimle paylaşıyor.
neden hala konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz.
kılıçdaroğlu neden cevap veremiyor? veya vermiyor?
yalan desin. ben orada değildim desin.
cevap hakkı verildi ama gitmedi.
diğeri avukatım bilir diyor.
sonuçta ortada cevapsız sorular var?
ѕσηυη¢υ;3713680' Alıntı:Kanıtla yahu aradığını..Ben haber7 dışında böyle bir haber duymadım.Dün yazılanlardan sonra Ülke Tv nin sitesine de baktım.Kılıçdaroğlu canlı yayına çıkacak diye birşey yazmıyordu ve program söylendiği gibi 22 de değil 23 te başladı.
Kılıçdaroğlu Ülke Tv ye niye çıksın? Ülke Tv Kanal 7 nin haber kanalı değil mi?Kanal 7 nin sahibi kim: YENİ DÜNYA İLETİŞİM A.Ş.
Bu palavraları artık Fenerzedeler bile yemiyor.Madem bu kadar araştırmacı gazeteciler parasını aldıkları adamların dolandırdıkları milyonları haber yapsınlar
yanındamıyıdın yorumunu yapan bendim müsadenle ben cevap veriim =)
hüzeyin üzmezin yanında bide biri olsaydı =)
vakit ve zamandan başka herangibir gazete alsaydın..şu haberle karşılaşırdın..
hüseyin üzmezin tlf konusmaları...
http://www.camfrogum.com/haber/yazdir.asp?ID=102
haa onuda yapamadın google hüseyin üzmezin tlf kayıtları yaz
sonuç:üzmezin telefon kayıtları için yaklaşık 941 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar
idaa yapmak için illa yanında olmak zorunda deilsin evet ama açıklayıcı belgeler bulundurmak zorundasın aksi olursa buna iftira derler ve buda haramdır...:goz:
savundugun arkadaşına yanındamıydın die sordum cevap vermedi..sana başka soru soriim hiç ispatlıcak bişeyim yokken sana iftira atsam aynı sogukkanlılıgını koruyabilecekmiydin =)
Arkadaşın giriş cümlesine bakarmısınız. "Müsadeniz le ben cevap vereyim" diyerek güya beni korkutmaya çalışmış
arkadaşım inanki yazdığın yorumu okuyunca üzülerek gülümsemedim dersem yalan olur.
arkadaş tutmuş bana google dan arama sonuçlarını göstermiş.ve bunu da
büyük bir başarıymış gibi böbürlenerek anlatmaya çalışıyor.
Google ı bukadar güzel kullanabildiğine sevindim.
ancak Google daki sonuçlara gelince sana şunu hatırlatırım ki ;
Hüseyin Üzmemez olayı taaaa 7-8 ay önce başlamış ve hakkında belkide onbinlerce yorum yaılmış bir dava
Senin bilmediğin olay şu ki;
bukadar uzun bir süre önce başlamış ve hakkında neredeyse hergün bir haber çıkan Hüseyin üzmez olayını eğer Google da atratırsan tabiki çıkan sonuçlar çok fazla olur.
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ki bugün ki iddia ise daha dün akşam ortaya atıldı. Dolayısı ile bir günlük bir haberin google ara motorunda Hüseyin Üzmez in haberi kadar sonuç çıkması imkansız
bu kadar basit bir google bilgiisini bilmediğin içinde üzüldüm
Tüm bunlara Rağmen bende birgünlük bir haber için Google girdim ve "KILIÇDAROĞLU GENELEVDE yazdım ve tıkladım
kılıçdaroğlu genelevde için yaklaşık 2.630 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,21 saniye)
buda çıkan sonuç
bende googla tayyip erdoğan genelevde yazdım 0.29 saniye de 7250 sonuç çıktı........
tırnak işareti kullansaydım belki de çıkan sonuç 10 u geçmezdi bu arada biz neyi tartışıyoz googlun hızını mı???????
ѕσηυη¢υ;3715226' Alıntı:
Kılıçdaroğlu sessiz,sor bakalım haberi var mı?İddaalar öyle yerel kanallarda 3-5 kişinin izlediği programlarda ortaya atılmaz,basın toplantısı yaparsın tüm Türkiye'ye açıklarsın durumu,tabi bu iddaanın arkasında durabiliyorsan,hakkında iftiradan dava açıldığında kendini savunabileceksen..Bu şekilde ancak Kılıçdaroğlu'na nasıl saldıracağını bilmeyen insanların ağzına bir parmak bal çalmış olursun...
:
ѕσηυη¢υ;3715226' Alıntı:Kılıçdaroğlu'nun Ülke tv de canlı yayına çıkacağından haberi yapanlardan başka kimin haberi var merak ediyorum.Böyle birşey olsa yansımayan yayın organı kalır mıydı?
Kanal 7 fenerzedeler sayesinde yeterince büyümüş benim itirazım bu kanal sahibinin kirli çamaşırlarını ortaya döken Kılıçdaroğlu hakkında bel altı haberler yapmaları..
Kılıçdaroğlu sessiz,sor bakalım haberi var mı?İddaalar öyle yerel kanallarda 3-5 kişinin izlediği programlarda ortaya atılmaz,basın toplantısı yaparsın tüm Türkiye'ye açıklarsın durumu,tabi bu iddaanın arkasında durabiliyorsan,hakkında iftiradan dava açıldığında kendini savunabileceksen..Bu şekilde ancak Kılıçdaroğlu'na nasıl saldıracağını bilmeyen insanların ağzına bir parmak bal çalmış olursun...
Olayın bir benzeri Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında oldu.Bir arkadaş Kılıçdaroğlu hakkında elimde belgeleriniz var dedi malum şu akrabalarını işe alma vb zırvalar.Belgeler istenince arkadaş toz oldu ve bir daha haber alınamadı
Fırat ve Dişli istifa etmek zorunda(!) kaldı.Bakalım daha hangi isimleri koltuklarından edecek Kılıçdaroğlu.İftira büyük günahtır,tabi inanıyorsanız,hoş sizin için demokrasi bir araç,Kılıçdaroğluna iftira atmak özlemini duyduğunuz şeriat için bir araç oluverir çok mu.Nasıl olsa zafere giden yolda herşey mübah değil mi:goz:
2. google kaynak göstermedin tlf kayıtlarını kaynak gösterdim...yazdıklarımı anlamıyacak kapasitedeysen cevap vermek zorunda deilsin =)...sizin gösterebileceginiz bir kaynak varmı..yoksa mahallede dayak yemiş çocuklar gibi mahkemeye versin yiyomu mahkemeye versin tarzı konusmaya devammı ediceksiniz =)
önder sav olayınında üstünden kaç ay geçti ben saymadım =) aklın halaa ordaysa piskologa görünmeni tavsiye ederim
ii forumlar...
Saçlamamın dozunu iyice abattınız ya
bende TAURUS Genelevde yazam acaba ne sonuç çıkar bilemiyorum
malesef haber gerçek kılıçtaroğlunun gurup türbanlı fantezi olduğunu duymuştum demekki bu fanteziyi almanyada gerçekleştirdii eeee ne diyelim yarasın kılıçtaroğlu....
€rd@ls10;3715805' Alıntı:amanında millet kapışmaya başlamış bile
yorum yok