Alın size Kemal Kılıçdaroğlu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin üzmez taciz olayında sen de onun yanındamıydın ki onlarrca yorum yaptın

Eee öyle olur hep deşifre olan şerefsiz kendi saflarından çıkınca canları acıdı galiba bizim saflarımıza soktukları şerefsizleri tek tek deşifre edelimde o zaman asıl acıyı çekecek bunlar

yaptığım onlarca yorumu bir yaz bakalım "onlarca" çıkacak mı?

iftira konusunda sınır tanımamazlığınızı alkışlıyorum....

beni kendinizle karıştırmayın. aynaya bakıp da herkesi kendiniz gibi zannetmeyin...

sende onunla birlikteydin anlaşılan.

çamur atma konusunda ahlak sınırlarını iyice zorluyorsunuz arrtık. kuyruğunuza fena bastılar anlaşılan. her türlü iftirayı atın bakalım. sonrada çıkıp islam dininde iftira günahdır dersiniz. iftiranın en büyüğünü yaparsınız. ya sizin İslamınızda bi sorun var ya bizim İslam inancımızda...

Sizin bizim islamı olmaz islam tektir ama sızın hayatınız boyle savundugun adamdan bellı zaten...

kılıçdaroğlu süper bi şeymiş..

film gibi.

pkklı uyuşturucu kaçakçılarıyla geneleve gitmiş.

ve bu adam hala bir cevap veremedi.
ve hala chpli arkadaşlar savunuyor..

tabi chp mantığı bunu gerektiriyor. :D

Bu iddianın sahibi diyor ki "Kılıçdaroğlu gitsin beni mahkeye versin "

peki bırak mahkemeyi çıkıp yalnlamıyor bile

gerçi yalnlasa birşey değişmez ya

belger Alman emniyet inden alınmış

Adam hemde PKK lırla birlikteysen saunalarda alem yapmış

çok ayıp kemal çok ayıp

karın duysa ne der şimdi :)

bu konuyu biraz zor dağıtırsınız.

konu hakkında yorum yapamıyorsunuz. şu şöyleydi, bu böyleydi, deyip kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz.

konun başlığı bellidir. diyecek sözünüz varsa söyleyin tartışalım.
yazacak bişeyiniz yoksa kılıçdaroğlu gibi SUSUN.

:D

sende onunla birlikteydin anlaşılan.

çamur atma konusunda ahlak sınırlarını iyice zorluyorsunuz arrtık. kuyruğunuza fena bastılar anlaşılan. her türlü iftirayı atın bakalım. sonrada çıkıp islam dininde iftira günahdır dersiniz. iftiranın en büyüğünü yaparsınız. ya sizin İslamınızda bi sorun var ya bizim İslam inancımızda...

Sizin anlayışınızda hacca gıtmeyı araplara para kaptırma olarak gormek vardır sızın anlayısınızda peygamberımız (sav) hz muhammedı muhammed olarak nıtelemek vardır sızın anlayısınızda secım arabalarına turbanlı kadın resımlerı koyarak turbana karsı cıkmak vardır ve sızın anlayısınızda boyle konuları savunmakta vardır sunu unutmayınkı sız hıcbırseysınız...

adam elinde belgeleri varsa ispatlıyorsa çıksın açıklasın. bunu yapmış,şöyle yapmışla olmuyor bu işler... madem 10 küsür yıldır bunları biliyodu da neden şimdi konuşuyor. ispatlasın bakalım.
ispatlaması kılıçdaroğlu'nun akepeliler hakkında gösterdiği belgelerin değerini düşürmez...

Ne biliyorsunuz ki

Belki hemşehrisi Kamer genç gibi çiçek sulamaya gitmiştir geneleve :)

ben bunları bilirim çiçekleri çok severler

Sizin anlayışınızda hacca gıtmeyı araplara para kaptırma olarak gormek vardır sızın anlayısınızda peygamberımız (sav) hz muhammedı muhammed olarak nıtelemek vardır sızın anlayısınızda secım arabalarına turbanlı kadın resımlerı koyarak turbana karsı cıkmak vardır ve sızın anlayısınızda boyle konuları savunmakta vardır sunu unutmayınkı sız hıcbırseysınız...

yukarda yazdıkalrın benim anlayışım değil.. tekrar ediyorum siz dinciler sizin gibi düşünmeyen herkese iftira atma konusunda rakipsizsizniz...

dincileirn islamını savunmayınca nedense sürekli iftira, hakaret...

sizin anlayışınızda da : din her türlü çıkar için bir araç olarak kullanılabilir..
din, milleti kandırmak,uyutmak için en güçlü araçtır...
din, türkçe yaşanamaz çünkü arapçayla milleti kandırıp korkutmak daha kolaydır...
sizin için Allah diyen hırsız, tacizci bile mübahtır...
sizin için koskoca din sadece türbandan ibarettir.
araplar bile din kardeşiyken bile birlik olamamışken dini araplaştırmaktır...
vs...vs...

Bak bu haber elma,senin bahsettiğin haber armut.Bu ikisini iyi analiz et.Tecavüzcüyü savunabiliyorsunuz hala ve böyle bir konuyla da karşılaştırabiliyorsunuz.Yargılanıp suçlu bulunan sonrasında eksik raporlarla kendini dışarda bulunan bir sübyancı ve bir vekil hakkında ortaya atılan bir ''iddaa'' Kulağa sence çok yakın mı geliyor bu 2 olay?

yukarda yazdıkalrın benim anlayışım değil.. tekrar ediyorum siz dinciler sizin gibi düşünmeyen herkese iftira atma konusunda rakipsizsizniz...

dincileirn islamını savunmayınca nedense sürekli iftira, hakaret...

sizin anlayışınızda da : din her türlü çıkar için bir araç olarak kullanılabilir..
din, milleti kandırmak,uyutmak için en güçlü araçtır...
din, türkçe yaşanamaz çünkü arapçayla milleti kandırıp korkutmak daha kolaydır...
sizin için Allah diyen hırsız, tacizci bile mübahtır...
sizin için koskoca din sadece türbandan ibarettir.
araplar bile din kardeşiyken bile birlik olamamışken dini araplaştırmaktır...
vs...vs...

Dinden korkan yok arkadaşım biz dinimize aşıgız madem siz dıyorsun Allaha şükür sözde degil özde müslümanım...

Dinden korkan yok arkadaşım biz dinimize aşıgız madem siz dıyorsun Allaha şükür sözde degil özde müslümanım...

Kur-an'da ki müsülüman tarifine uyduğuna inanıyorsan sorun yok. dindarın başımızın üstünde yeri var. ama dini kullanan din bezirganlarına da sonuna kadar karşıyız..bilmem anlatabildim mi?

ama yok ben dinciler gibi düşünüyorum, dincilere karşı olanlara bende karşıyım düyorsan o başka...

bu konuyu iftiracılarıyla başbaşa bırakıyorum...
kendileri çalıp,kendileri oynasınlar...
iftira konusunda dinciler gibi olamam...

burası tartışma yeri. herkes kendi fikrini söylüyor.

haberde kaynak kullanılmış. arkadaşta bizimle paylaşıyor.
neden hala konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz.

kılıçdaroğlu neden cevap veremiyor? veya vermiyor?

yalan desin. ben orada değildim desin.
cevap hakkı verildi ama gitmedi.
diğeri avukatım bilir diyor.

sonuçta ortada cevapsız sorular var?

ѕσηυη¢υ;3713899' Alıntı:
Bak bu haber elma,senin bahsettiğin haber armut.Bu ikisini iyi analiz et.Tecavüzcüyü savunabiliyorsunuz hala ve böyle bir konuyla da karşılaştırabiliyorsunuz.Yargılanıp suçlu bulunan sonrasında eksik raporlarla kendini dışarda bulunan bir sübyancı ve bir vekil hakkında ortaya atılan bir ''iddaa'' Kulağa sence çok yakın mı geliyor bu 2 olay?

Yook ya ne yaparsan yap olmayınca olmuyor işte.

Okuduğunu anlayabilmetk debir maharet ister.

benim yazdığın bu cümleden sen nasıl Hüzseyin üzmezi savunduğumu anlayabiliyorsun hayret.

kadı ki ben" Hüseyin Üzmez'in taciz olayı"diyerek zaten Hüzseyin üzmezin taciz yaptığını kabul ettiğimi yazdım. yazım aynen şu:

.Hüseyin üzmez taciz olayında sen de onun yanındamıydın ki onlarrca yorum yaptın

Ben Kemal Kılçdaroğlu Geneleve gitmiş başlıklı konuyu açınca sizin zihiyetten olan bir arakadaş bana "sende onunla birlikteydin anlaşılan." diye bir cevap yadı.

arkadaşın bu cevabının anlamı şudur.Kemal Kılıçdaroğlunun geneleve gittiğini yazmışsın ama nerden biliyorsun gittiğini sen onun yanındamıydın ki.

bende buna karşılık bir insan hakkında bir iddiayı yazmak için illada o an o kişinin yanında olmak gerekmiyor.Örnek olarak ta Hüseyin üzmez olayını örnek verdim.

Çünkü Hüseyin Üzmezin taciz olayında da hiç kimse yaynında yoktu ama herkes bu konuyu yazdı.demekki bu konuyu yazmak için illada olay anında orada bulunmak gerekmiyor dimi

yanındamıyıdın yorumunu yapan bendim müsadenle ben cevap veriim =)

hüzeyin üzmezin yanında bide biri olsaydı =)

vakit ve zamandan başka herangibir gazete alsaydın..şu haberle karşılaşırdın..

hüseyin üzmezin tlf konusmaları...
http://www.camfrogum.com/haber/yazdir.asp?ID=102

haa onuda yapamadın google hüseyin üzmezin tlf kayıtları yaz

sonuç:üzmezin telefon kayıtları için yaklaşık 941 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar ;)

idaa yapmak için illa yanında olmak zorunda deilsin evet ama açıklayıcı belgeler bulundurmak zorundasın aksi olursa buna iftira derler ve buda haramdır...:goz:

savundugun arkadaşına yanındamıydın die sordum cevap vermedi..sana başka soru soriim hiç ispatlıcak bişeyim yokken sana iftira atsam aynı sogukkanlılıgını koruyabilecekmiydin =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri