Alın size Kemal Kılıçdaroğlu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası tartışma yeri. herkes kendi fikrini söylüyor.

haberde kaynak kullanılmış. arkadaşta bizimle paylaşıyor.
neden hala konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz.

kılıçdaroğlu neden cevap veremiyor? veya vermiyor?

yalan desin. ben orada değildim desin.
cevap hakkı verildi ama gitmedi.
diğeri avukatım bilir diyor.

sonuçta ortada cevapsız sorular var?

vay bee remixtr sen bile bunları söylüyosan ne diyim ......

naparsın herkes sen gibi saptırmayı beceremiyo konuları......

ANLADIN SEN ONUUU

kılıçdaroğlu hala sessiz.
neden merak etmiyorsunuz?
ali kılıç avukatım bilir diyor? :D

siz destekliyorsunuz?

sizler bir numarasınız chpliler. :D

ѕσηυη¢υ;3713680' Alıntı:
Kanıtla yahu aradığını..Ben haber7 dışında böyle bir haber duymadım.Dün yazılanlardan sonra Ülke Tv nin sitesine de baktım.Kılıçdaroğlu canlı yayına çıkacak diye birşey yazmıyordu ve program söylendiği gibi 22 de değil 23 te başladı.

Kılıçdaroğlu Ülke Tv ye niye çıksın? Ülke Tv Kanal 7 nin haber kanalı değil mi?Kanal 7 nin sahibi kim: YENİ DÜNYA İLETİŞİM A.Ş.

Bu palavraları artık Fenerzedeler bile yemiyor.Madem bu kadar araştırmacı gazeteciler parasını aldıkları adamların dolandırdıkları milyonları haber yapsınlar

olmayan bisiyi yapamıyolar ne yazık ki... hnem nie zoruna gidiyo kanal 7 nin büyümesi.. korkuyon mu yoksa..

Kılıçdaroğlu'nun Ülke tv de canlı yayına çıkacağından haberi yapanlardan başka kimin haberi var merak ediyorum.Böyle birşey olsa yansımayan yayın organı kalır mıydı?

Kanal 7 fenerzedeler sayesinde yeterince büyümüş benim itirazım bu kanal sahibinin kirli çamaşırlarını ortaya döken Kılıçdaroğlu hakkında bel altı haberler yapmaları..

Kılıçdaroğlu sessiz,sor bakalım haberi var mı?İddaalar öyle yerel kanallarda 3-5 kişinin izlediği programlarda ortaya atılmaz,basın toplantısı yaparsın tüm Türkiye'ye açıklarsın durumu,tabi bu iddaanın arkasında durabiliyorsan,hakkında iftiradan dava açıldığında kendini savunabileceksen..Bu şekilde ancak Kılıçdaroğlu'na nasıl saldıracağını bilmeyen insanların ağzına bir parmak bal çalmış olursun...

Olayın bir benzeri Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında oldu.Bir arkadaş Kılıçdaroğlu hakkında elimde belgeleriniz var dedi malum şu akrabalarını işe alma vb zırvalar.Belgeler istenince arkadaş toz oldu ve bir daha haber alınamadı

Fırat ve Dişli istifa etmek zorunda(!) kaldı.Bakalım daha hangi isimleri koltuklarından edecek Kılıçdaroğlu.İftira büyük günahtır,tabi inanıyorsanız,hoş sizin için demokrasi bir araç,Kılıçdaroğluna iftira atmak özlemini duyduğunuz şeriat için bir araç oluverir çok mu.Nasıl olsa zafere giden yolda herşey mübah değil mi:goz:

yanındamıyıdın yorumunu yapan bendim müsadenle ben cevap veriim =)

hüzeyin üzmezin yanında bide biri olsaydı =)

vakit ve zamandan başka herangibir gazete alsaydın..şu haberle karşılaşırdın..

hüseyin üzmezin tlf konusmaları...
http://www.camfrogum.com/haber/yazdir.asp?ID=102

haa onuda yapamadın google hüseyin üzmezin tlf kayıtları yaz

sonuç:üzmezin telefon kayıtları için yaklaşık 941 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar ;)

idaa yapmak için illa yanında olmak zorunda deilsin evet ama açıklayıcı belgeler bulundurmak zorundasın aksi olursa buna iftira derler ve buda haramdır...:goz:

savundugun arkadaşına yanındamıydın die sordum cevap vermedi..sana başka soru soriim hiç ispatlıcak bişeyim yokken sana iftira atsam aynı sogukkanlılıgını koruyabilecekmiydin =)

Arkadaşın giriş cümlesine bakarmısınız. "Müsadeniz le ben cevap vereyim" diyerek güya beni korkutmaya çalışmış :)

arkadaşım inanki yazdığın yorumu okuyunca üzülerek gülümsemedim dersem yalan olur.

arkadaş tutmuş bana google dan arama sonuçlarını göstermiş.ve bunu da

büyük bir başarıymış gibi böbürlenerek anlatmaya çalışıyor.

Google ı bukadar güzel kullanabildiğine sevindim.:)

ancak Google daki sonuçlara gelince sana şunu hatırlatırım ki ;

Hüseyin Üzmemez olayı taaaa 7-8 ay önce başlamış ve hakkında belkide onbinlerce yorum yaılmış bir dava

Senin bilmediğin olay şu ki;

bukadar uzun bir süre önce başlamış ve hakkında neredeyse hergün bir haber çıkan Hüseyin üzmez olayını eğer Google da atratırsan tabiki çıkan sonuçlar çok fazla olur.

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ki bugün ki iddia ise daha dün akşam ortaya atıldı. Dolayısı ile bir günlük bir haberin google ara motorunda Hüseyin Üzmez in haberi kadar sonuç çıkması imkansız

bu kadar basit bir google bilgiisini bilmediğin içinde üzüldüm :)

Tüm bunlara Rağmen bende birgünlük bir haber için Google girdim ve "KILIÇDAROĞLU GENELEVDE yazdım ve tıkladım

kılıçdaroğlu genelevde için yaklaşık 2.630 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,21 saniye)

buda çıkan sonuç

Arkadaşın giriş cümlesine bakarmısınız. "Müsadeniz le ben cevap vereyim" diyerek güya beni korkutmaya çalışmış :)

arkadaşım inanki yazdığın yorumu okuyunca üzülerek gülümsemedim dersem yalan olur.

arkadaş tutmuş bana google dan arama sonuçlarını göstermiş.ve bunu da

büyük bir başarıymış gibi böbürlenerek anlatmaya çalışıyor.

Google ı bukadar güzel kullanabildiğine sevindim.:)

ancak Google daki sonuçlara gelince sana şunu hatırlatırım ki ;

Hüseyin Üzmemez olayı taaaa 7-8 ay önce başlamış ve hakkında belkide onbinlerce yorum yaılmış bir dava

Senin bilmediğin olay şu ki;

bukadar uzun bir süre önce başlamış ve hakkında neredeyse hergün bir haber çıkan Hüseyin üzmez olayını eğer Google da atratırsan tabiki çıkan sonuçlar çok fazla olur.

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ki bugün ki iddia ise daha dün akşam ortaya atıldı. Dolayısı ile bir günlük bir haberin google ara motorunda Hüseyin Üzmez in haberi kadar sonuç çıkması imkansız

bu kadar basit bir google bilgiisini bilmediğin içinde üzüldüm :)

Tüm bunlara Rağmen bende birgünlük bir haber için Google girdim ve "KILIÇDAROĞLU GENELEVDE yazdım ve tıkladım

kılıçdaroğlu genelevde için yaklaşık 2.630 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,21 saniye)

buda çıkan sonuç

:clap:clap:clap:clap

Çok pis vurmuşun sol kroşeyi :)

bende googla tayyip erdoğan genelevde yazdım 0.29 saniye de 7250 sonuç çıktı........

tırnak işareti kullansaydım belki de çıkan sonuç 10 u geçmezdi bu arada biz neyi tartışıyoz googlun hızını mı???????

bende googla tayyip erdoğan genelevde yazdım 0.29 saniye de 7250 sonuç çıktı........

tırnak işareti kullansaydım belki de çıkan sonuç 10 u geçmezdi bu arada biz neyi tartışıyoz googlun hızını mı???????

Saçlamamın dozunu iyice abattınız ya

bende TAURUS Genelevde yazam acaba ne sonuç çıkar bilemiyorum

Ama iyi pazarladı kendisini meşhur olduya o kar kaldı kendisine.Tabi chp de yükselirse...

ѕσηυη¢υ;3715226' Alıntı:

Kılıçdaroğlu sessiz,sor bakalım haberi var mı?İddaalar öyle yerel kanallarda 3-5 kişinin izlediği programlarda ortaya atılmaz,basın toplantısı yaparsın tüm Türkiye'ye açıklarsın durumu,tabi bu iddaanın arkasında durabiliyorsan,hakkında iftiradan dava açıldığında kendini savunabileceksen..Bu şekilde ancak Kılıçdaroğlu'na nasıl saldıracağını bilmeyen insanların ağzına bir parmak bal çalmış olursun...

:

bu çağda böyle yorumları nasıl yazabiliyorsunuz inan ki üzülmeye başladım

demek 3-5 kişin izlediği program öyle mi?

çok komiksiniz çok

arkadaşım şuan internet çağındayız bilmem farkında mısın

ulusal çapta yayın yapan bir programda dile getirilen bir iddiayı bırak Kemal Kılıçdaroğlunun duymasını neredeyse tüm dünya duyuyor

Bu çağda bir yerel gazete de dahi yer alan bir iddia bile bir kaç saat içinde neredeyse tüm haber kanallarında ve internet sitelerinde yer alıyor

bunun onlarca hatta yüzlerce örneği var.

bununla ilgi sana bir örnek vereyim

Galatasara Fenerbahce derbisinin kural hatası nedeniyle iptal olacağı haberi sadece www.haber7.com tarafından dile getirildi.Senin izlenmiyor diye komik duruma düşdüğün yayın organına ait olan internet sitesinde . Diğer internet siteleride buradan kaynak gösterip aldılar haberi

http://www.haber7.com/haber/20081112/Dev-derbiye-golge-dusurecek-hata.php

Bugün bu olaydan yüzbinlerce insanın haberi olduysa ki sadece internet sitersi haberiydi bu

bir ulusal hemde yıllarca yayın yapan bir ulusal kanalın yaptığı haberden Kemal im haberi olmaz demek komediden de öte bir alay konusudur

burada söyleyip komik duruma düştün sakın başka yerde söyle inan ki rezil olursun :)

vatan zatesinin internet sitesinde de bu haber yayınlanış sana linkini vereyimde

bak bakalım bu haberi nerden almış

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Derbide_bayrak_skandali_208455_5&Newsid=208455

bu saçma düşünceyi bir kaç söyledin ama yazmamk için sabrettim ama artık dayanamadım

Kılıçtaroğlu için yapılan bu tür haberler,

Kılıçtaroğlunun birtakım insanları nasıl rahatsız ettiğinin belgesiz belgesidir...

ѕσηυη¢υ;3715226' Alıntı:
Kılıçdaroğlu'nun Ülke tv de canlı yayına çıkacağından haberi yapanlardan başka kimin haberi var merak ediyorum.Böyle birşey olsa yansımayan yayın organı kalır mıydı?

Kanal 7 fenerzedeler sayesinde yeterince büyümüş benim itirazım bu kanal sahibinin kirli çamaşırlarını ortaya döken Kılıçdaroğlu hakkında bel altı haberler yapmaları..

Olayın bir benzeri Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında oldu.Bir arkadaş Kılıçdaroğlu hakkında elimde belgeleriniz var dedi malum şu akrabalarını işe alma vb zırvalar.Belgeler istenince arkadaş toz oldu ve bir daha haber alınamadı

Fırat ve Dişli istifa etmek zorunda(!) kaldı.Bakalım daha hangi isimleri koltuklarından edecek Kılıçdaroğlu.İftira büyük günahtır,tabi inanıyorsanız,hoş sizin için demokrasi bir araç,Kılıçdaroğluna iftira atmak özlemini duyduğunuz şeriat için bir araç oluverir çok mu.Nasıl olsa zafere giden yolda herşey mübah değil mi:goz:

Buyur yazı burda,tümü hakkında yorumunu bekliyorum..2-3 satırı kesip cevap vermekle olmuyor.Yazımın başında da aradığın cevaplar var.

Bak verdiğin linkte ve söz konusu haberde resimler ortada,kanıtları mevcut.Kılıçdaroğlu'nun ''genelev'' niyetine kullanılan saunada çekilen bir resmi vb. bir belge var mı da genelevde yakalandı diye haber yapıyo savunduğun siteler?Ayrıca ''iddaa''yı ortaya atan kişi Türkiye'den çok sayıda kişinin de Almanya'ya gittiğinde bu saunaya uğradığından bahsediyor.O uğrayanların isimleriyle birlikte Kılıçdaroğlu hakkındaki belgeleri de sabırsızlıkla bekliyorum

Madem yalan bir haber

ozaman Kemal gitsin mahkemeye versin

çükü bu iddia öyle sıradan bir iddia değil

ne duruyor

aradan koskoca bir gün geçmiş

gitsin hakkını arasın

ancak sana şunu hatırlarırım ki.

Sizin Telefon kullanma özürlü (not bu tabir şahsıma ati değil gazetelerden aldım) Genel sekreteriniz Önder Sav,

beniim telefonumu dinlediler diye ortalığı ayağa kaldırıp yeri gögü intetmiştiya

ve hatta Vakit gazetesi hakkında mahkemeye suç duyurusunda da bulunmuştu

Sonradan anlaşıldı ki olay öyle yüksek teknoloji kullanarak telefon dinleme olayı değil düpe düz bir beceriksizlik

ve bugün Önder Sav ın kendi açtığı davanın duruşması vardı.Kendi duruşmasına katılmadı

Mecliste bu yüzden açılan Dinleme komisyonuna (ki açılması için kendisi müracat etrmişti)

katılmadı

kemalde mahkemeye versin ama önder gibi katılmamazlık etmesin sakın:)

aslında en güzelini mevlana demiş benimde imzamda kullandıgım sözü ama onun kadar erdemli olamıyorum kendimi tutamayıp yine cevap veriyorum...

1. çakmışın sol kroşeyi dien arkadaş tartışmadan ne anladıgı gayet açık...burda horoz dövüştürmüyorus arkadasım =)

2. google kaynak göstermedin tlf kayıtlarını kaynak gösterdim...yazdıklarımı anlamıyacak kapasitedeysen cevap vermek zorunda deilsin =)...sizin gösterebileceginiz bir kaynak varmı..yoksa mahallede dayak yemiş çocuklar gibi mahkemeye versin yiyomu mahkemeye versin tarzı konusmaya devammı ediceksiniz =)

önder sav olayınında üstünden kaç ay geçti ben saymadım =) aklın halaa ordaysa piskologa görünmeni tavsiye ederim

ii forumlar...

2. google kaynak göstermedin tlf kayıtlarını kaynak gösterdim...yazdıklarımı anlamıyacak kapasitedeysen cevap vermek zorunda deilsin =)...sizin gösterebileceginiz bir kaynak varmı..yoksa mahallede dayak yemiş çocuklar gibi mahkemeye versin yiyomu mahkemeye versin tarzı konusmaya devammı ediceksiniz =)

önder sav olayınında üstünden kaç ay geçti ben saymadım =) aklın halaa ordaysa piskologa görünmeni tavsiye ederim

ii forumlar...

Arkadaşım benimle tartışmak sana zor geliyorsa cevap yazmama hakkını kullanabilirisn

Ben kavgada dayak yemiş bir çocuk değilim ama senin bana cevaben yazdığın bu mesaj senin yediğin dayağın psikolojisi ile yazıldığı apaçaık belli

Hele son paragrafta yazdığın cümle evlere şenlik.Olayın üzerinden zaman geçmesi ortadaki saçmalığı kaldırmaz. kaldıki olayın üstünden zaman gemed ki çünkü mahkemesi bugün yapıldı.
bu cümleyi yazan birisi olarak asıl psikologa gitmende senin için fayda olacağını düşünüyorum

ayrıca bir hukuk devletinde yaşayıp ta mahkemede hakkını aramayı "kavgada dayak yemiş çocuğa "benzetmek inanki benim bu cümle karşısında bile seni muhatap alıp bu cevabı yazmam büyük bir hata

madem mahkemelere başvurup aramayı "mahallede dayak yemiş çocuklar " olyına benzetecek kadar akıl sınırlarını zorlayan bir uygulama olarak görüyorsan ozaman mahkemleri kapatalım gitsin.Çünkü bunlar sana göre çoluk çocuk işi

senin bu entersan mesajının sebebi ni ben biliyorum çünkü diğer sayfada sana verdiğim cevap biraz canını acıttı sanırım

malesef haber gerçek kılıçtaroğlunun gurup türbanlı fantezi olduğunu duymuştum demekki bu fanteziyi almanyada gerçekleştirdii eeee ne diyelim yarasın kılıçtaroğlu....

HABER KAYNAĞINDA KİMLE YATIP KALKTIĞI BİLGİSİ VERİLMEDİĞİ HALDE FANTAZİ KÜLTÜRÜNDE TÜRBANLIYA ÇAMUR ATMAK VE YATMAK GİBİ EMELLERİN VAR GALİBA..KILIÇDAROIĞLUNA YARARMI BİLMEM AMA MAKSADIN türbanlıya çatmak çamur atmaksa gazi kemalin anneside türbanlıydı...

€rd@ls10;3715805' Alıntı:
amanında millet kapışmaya başlamış bile
yorum yok

konuya yorum yok diyorsun zaten verenlerde yorum değil taşlamaya maruz..almış başını gitmiş ama doğruya doğrudur diye kabullenme yok millette. tuhaf şey sadece çamur atanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri