Alın size Kemal Kılıçdaroğlu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne belge var nede adam gibi bi iddia

durmak yok çamura devam

İDDİA ORTADA,tekzip edecek olan chp li şahıs ortada yok,belge isteniyorsa onuda veririm diyor adam,yine ses yok,,eğer kılıçdaroğluna bir çamur atılmışsa gitsin yargıdan hesap sorsun size ne oluyor,,yok eğer gerçekten bu ihbar ve belge sunacağını söylüyen kişi yalan söylemişse mahkemede ortaya çıkar olay çözülür,,bize düşen haberi vermek,gerisi mahkemenin işi. aynı olayı deniz fenerindede üzmez olaytındada söylerim..yani yanlışa yanlış diyorum ..sizde biraz dürüst olmaya çalışsanızda kılıçdar paşanın avukatlığına soyunacağınıza haber doğrulanıp yada yalanlaasıya kadar bekleseniz olmazmıydı..

aradan kaçgün geçmesine rağmen kemal Kılıçdaroğlunun yüreği yeetmedi mahkemeye gitmeye

madem bunlar iftiraydı gitseydiye mahkemeye arasaydıya hakkını

yemiyor dimi

gerrçi bunlar mahkemeye veriyorlar ama daaha sonra kendi açtıkları davaların duruşmalarına katılmaya cesaret edemiyorlar

aradan kaçgün geçmesine rağmen kemal Kılıçdaroğlunun yüreği yeetmedi mahkemeye gitmeye

madem bunlar iftiraydı gitseydiye mahkemeye arasaydıya hakkını

yemiyor dimi

gerrçi bunlar mahkemeye veriyorlar ama daaha sonra kendi açtıkları davaların duruşmalarına katılmaya cesaret edemiyorlar

:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Boşuna çalabalamayın

Mahkemeye gidip dava açamaz

çünkü PKK lılarla genelevlderde alme yaptığını ve bunun belgeli olduğunu anladı Tuncelili kemal

göstermelik bir dava açsa bile

önder Sav gibi duruşmalara katılmaktan korkar

ZAMAN TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Zaman'a göre, Aydınlık Dergisi'nin kullandığı tek belge, Resmî Gazete'de yayımlanan atama kararları. Öncelikle, Zekeriya Öz'ün görev süresi dolmuştu. Doğu vazifesini ifa etmesi için Mutki'de görevlendirilmişti. Ortada bir sürgün yoktu.

Yine Zaman'a göre Öz'ün kafasına silah dayanması gibi bir olay hiç olmamıştı. Haberde Savcı'ya silah dayayan adam olarak adı geçen Mehmet Ocak, derginin haberine ateş püskürdü. İddiaların tamamının uydurma olduğunu anlatan Ocak, şunları söyledi: "Benden asla haraç istemedi. Başkasından istediğine ne şahit oldum ne duydum. Benzin istasyonumdan akaryakıtı her zaman kredi kartı ile alırdı. Hesap dökümlerine bakarsanız bunu görürsünüz. Devletin savcısının kafasına silah dayadığım iddiaları da tamamen yalandır. Hakkımda asılsız haber yapan bu medya kuruluşlarından hem şikâyetçi oldum hem de ihtarname gönderdim. Amaçları savcıyı yıpratmak. Yalan haberlerle memleketi karıştırmak istiyorlar."

Yolsuzluk yapan Zekeriya Öz değildi

Zaman'a göre, Öz'ün Çine'de Adalet Güçlendirme Vakfı'nda bulunan paranın bir bölümünü paylaşmak istediği iddiası da yalan. Olayın tanıklarından olan eski bir adliye çalışanı şunları söyledi: "Zekeriya Bey gelmeden önce kıdemli savcı Ayhan U., Adalet ve Güçlendirme Vakfı bünyesinde toplanan paraların bir kısmını alıyordu. Zekeriya Öz geldiğinde bu durumu görünce paraların savcılar için harcanmaması gerektiğini, biriken paranın cumhuriyet savcılığı biriminde kullanılan kırtasiye ve büro malzemeleri için kullanılması gerektiğini söyledi ve bugüne kadar aldığı paraları teslim etmesini istedi. Öz, o dönemde rutin denetlemelerini yapmak için adliyeye gelen müfettişe de durumu anlattı. Bu konu üzerine Ayhan U. istifa etmek zorunda kaldı. Savcı kesinlikle sürülmedi. Görev süresini tamamladıktan sonra tayin edildi."

Zerekiya Öz'ün eşi çarşaflı değil

1994 ile 1998 yılları arasında Çine'de görev yapan Zekeriya Öz'ün eşinin çarşaflı olduğu iddiasını ise ev sahibi ve komşusu yalanlıyor. Öz, Çine'de kaldığı 4 yıl süresince kirada oturmuş. Ev sahibi ve komşusu olan Ali Kandemir o yılları şöyle anlatıyor: "Savcı Bey işe yürüyerek gider gelirdi. Makam arabasını işe giderken kullanmazdı. Çok efendi ve saygılı bir insandı. Çevresinde sevilen ve takdir gören biriydi. Eşi de çarşaflı değildi. Sade giyinen mütevazı bir insandı. Her zaman kapıdan girerken selam vermeden, hal hatır sormadan geçmezdi. Evinde haremlik selamlık diye bir şey hiç görmedim."

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=13.10.2008&Newsid=203360&Categoryid=11

belge diyordun al sana belge...çine savcısı şimdinin ergenekon savcısı öz'ün konu olan kişi tarafından kendi ağzından belge gibi kapak yanıtları...yetermi kardeşş..

iyi de kardeşim ozaman niye memuriyet hayatını Çineden değilde Mutki den başlattı niye 4 yıllık çine görevini görmezden geldi ayrıca zaman gazetesinin alelacele bir telaşla karşılık vermeye çalıştığı çok belli

ZAMAN TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Zaman'a göre, Aydınlık Dergisi'nin kullandığı tek belge, Resmî Gazete'de yayımlanan atama kararları. Öncelikle, Zekeriya Öz'ün görev süresi dolmuştu. Doğu vazifesini ifa etmesi için Mutki'de görevlendirilmişti. Ortada bir sürgün yoktu.

Yine Zaman'a göre Öz'ün kafasına silah dayanması gibi bir olay hiç olmamıştı. Haberde Savcı'ya silah dayayan adam olarak adı geçen Mehmet Ocak, derginin haberine ateş püskürdü. İddiaların tamamının uydurma olduğunu anlatan Ocak, şunları söyledi: "Benden asla haraç istemedi. Başkasından istediğine ne şahit oldum ne duydum. Benzin istasyonumdan akaryakıtı her zaman kredi kartı ile alırdı. Hesap dökümlerine bakarsanız bunu görürsünüz. Devletin savcısının kafasına silah dayadığım iddiaları da tamamen yalandır. Hakkımda asılsız haber yapan bu medya kuruluşlarından hem şikâyetçi oldum hem de ihtarname gönderdim. Amaçları savcıyı yıpratmak. Yalan haberlerle memleketi karıştırmak istiyorlar."

Yolsuzluk yapan Zekeriya Öz değildi

Zaman'a göre, Öz'ün Çine'de Adalet Güçlendirme Vakfı'nda bulunan paranın bir bölümünü paylaşmak istediği iddiası da yalan. Olayın tanıklarından olan eski bir adliye çalışanı şunları söyledi: "Zekeriya Bey gelmeden önce kıdemli savcı Ayhan U., Adalet ve Güçlendirme Vakfı bünyesinde toplanan paraların bir kısmını alıyordu. Zekeriya Öz geldiğinde bu durumu görünce paraların savcılar için harcanmaması gerektiğini, biriken paranın cumhuriyet savcılığı biriminde kullanılan kırtasiye ve büro malzemeleri için kullanılması gerektiğini söyledi ve bugüne kadar aldığı paraları teslim etmesini istedi. Öz, o dönemde rutin denetlemelerini yapmak için adliyeye gelen müfettişe de durumu anlattı. Bu konu üzerine Ayhan U. istifa etmek zorunda kaldı. Savcı kesinlikle sürülmedi. Görev süresini tamamladıktan sonra tayin edildi."

Zerekiya Öz'ün eşi çarşaflı değil

1994 ile 1998 yılları arasında Çine'de görev yapan Zekeriya Öz'ün eşinin çarşaflı olduğu iddiasını ise ev sahibi ve komşusu yalanlıyor. Öz, Çine'de kaldığı 4 yıl süresince kirada oturmuş. Ev sahibi ve komşusu olan Ali Kandemir o yılları şöyle anlatıyor: "Savcı Bey işe yürüyerek gider gelirdi. Makam arabasını işe giderken kullanmazdı. Çok efendi ve saygılı bir insandı. Çevresinde sevilen ve takdir gören biriydi. Eşi de çarşaflı değildi. Sade giyinen mütevazı bir insandı. Her zaman kapıdan girerken selam vermeden, hal hatır sormadan geçmezdi. Evinde haremlik selamlık diye bir şey hiç görmedim."

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=13.10.2008&Newsid=203360&Categoryid=11

belge diyordun al sana belge...çine savcısı şimdinin ergenekon savcısı öz'ün konu olan kişi tarafından kendi ağzından belge gibi kapak yanıtları...yetermi kardeşş..

iyi de kardeşim ozaman niye memuriyet hayatını Çineden değilde Mutki den başlattı niye 4 yıllık çine görevini görmezden geldi ayrıca zaman gazetesinin alelacele bir telaşla karşılık vermeye çalıştığı çok belli ayrıca zaman gazetesinin avukatlığıyla bitmiyor bu işler eğer savcı kendine güveniyorsa AYDINLIK dergisine tekzip gönderir ayrıca tazminat davası açar tabii yerse:durdurun

Kılıçdaroğlu'nun Genelev Belgesi

Kılıçdaroğlu'nun Genelev Belgesi

Karlıbel, CHP'li Kılıçdaroğlu ile Ali Kılıç'ın, polis katili ve uyuşturucu kaçakçısı iki PKK'lıyla geneleve gittiğine ilişkin noter tasdikli belgeyi açıkladı..

Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Kılıç'ın Almanya'da iki uyuşturucu kaçakçısı PKK'lı ile genelev olarak çalışan bir saunaya gittiğine ilişkin iddiasının belgelerini açıkladı.

POLİS KATİLLERİYLE BİRLİKTE

Bir dönem Alman emniyetinde görev yapan Karlıbel'in ekranda gösterdiği noter tasdikli Alman polisine ait tutanağın altında, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ali Kılıç ve Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler'in isimleri var. 8 Eylül 2008 Pazartesi günü 'genelev' tarzı bir saunadan çıkan Kılıçdaroğlu ve Kılıç'ın bindiği araçta Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli PKK'lıların da bulunduğunu kaydeden Karlıbel, bu şahısların 12 Eylül öncesinde birçok cinayete imza attığını ve Osman Tekin ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldürdüklerini ileri sürdü.

PROGRAMA KATILMADI

Karlıbel'in bu iddialarından sonra ÜLKE TV'ye arayarak cevap hakkını kullanmak istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu için özel program yapılmış fakat Kılıçdaroğlu programa katılmamış ve telefonunu kapatmıştı
.

KAYNAK

Kılçdaroğlu ister geneleve gider ister kerhaneye o bizi ilgilendirmez ama Polis katilleriyle birlikte sarmaş dolaş gidip alem yapması

işte bunu adam olan yapmaz

PROGRAMA KATILMADI

Karlıbel'in bu iddialarından sonra ÜLKE TV'ye arayarak cevap hakkını kullanmak istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu için özel program yapılmış fakat Kılıçdaroğlu programa katılmamış ve telefonunu kapatmıştı.

hangi yüzle katıcaktı çok merak ettim

aslında katılmasını çok isterdim

suratının alacağı hali grmek isterdim

Gül ibi eşini nasıl aldattın kemal

hemde genel ev kadınlarıyla :)

bunların polsi ve asker katilleriyle sarmaş dolaş olması yeni değil ki

bunların hayatı bölücülerle işbirliği içinde geçti

çok yanlı haberler yapan kaynaklardan alıntı yapıyorsunuz gerçekten böyle bir olay olsa STV KANAL7 gibi kanallarda bu haber çıkar ortalık yıkılırdı kardeşim sizin kafanız hiç mi çalışmıyor böyle birşey gerçek olsa bass bass akp li ler konuşurdu böyle şeyleri siz ve sizin haber kanallarınızdan duyuyorum her zaman olduğu gibi.......

çok yanlı haberler yapan kaynaklardan alıntı yapıyorsunuz gerçekten böyle bir olay olsa STV KANAL7 gibi kanallarda bu haber çıkar ortalık yıkılırdı kardeşim sizin kafanız hiç mi çalışmıyor böyle birşey gerçek olsa bass bass akp li ler konuşurdu böyle şeyleri siz ve sizin haber kanallarınızdan duyuyorum her zaman olduğu gibi.......

asaıl sizin kafanız çalışmıyor

adam belgeyi alman Emniyetinden almış

gidersin alman emniyetine araştırırsın varmı yok mu böyle bir belge

belgeyi açıklamış

kaynağını açıklamış

sana düşen görevde bunu yalanlamak ama sözle değil belgeyle

ayklar geçti hala ses seda yok

CHP yalakası medya zaten veremez ki

veremediği gibi haberi de yalanlayamıyor

Çünkü CHP yalakası medya şimdiye kadar çoktannnn gidip bu bulgeyi araştırmış dır

gerçek olduğunu görüncede dut yemiş bülbüle döndüler

kılıçdaroğlunun doğanın vekili olduğu çıkmıştı.

doğan medyası vekiline kıyar mı hiç?

kılıçdaroğlunun doğanın vekili olduğu çıkmıştı.

doğan medyası vekiline kıyar mı hiç?

hadi doğan medyası yalaka
hani çok sevdiğiniz damadın tv kanalı ATV
o kadar para dolandırıan sizi STV( gerçi aralarndaki en dürüst tv) , KANAL7

yaw bir de nerede şu belge dolaşıp duruyor lafıda , bir kişide şöyle notrer tastikli falan koysun şuraya da görelim bizde... en son bir kağıda yazılmıış birşey gördük ne olduğu da belli değil

er yada geç gerçekler çıkar ortaya ama isterimki iş işten geçmeden çıksın bunlar
kim ne yaptıysa vebali boynuna
ama eğer işin eğri sözün doğruysa bilki sözünde eğridir.

bi arkadaşın da dediği gibi saunaya bara geneleve gitmesi kimseyi alakadar etmez......

polis katilleriyle sarmaş dolaşsa işte ozaman sorun var demektir........

bi de noterden bi diploma onaylattım ben nerden baksanız üzerinde en az 5 tane mühür vardı.......

ama bu ortalıkda dolaşan noter tasdikli belge de mühür görmedim ben........

şüphe uyandırdı tabi........

ama yapanlar cezasını çeksin tabi kim hatalıysa..

bi arkadaşın da dediği gibi saunaya bara geneleve gitmesi kimseyi alakadar etmez......

polis katilleriyle sarmaş dolaşsa işte ozaman sorun var demektir........

bi de noterden bi diploma onaylattım ben nerden baksanız üzerinde en az 5 tane mühür vardı.......

ama bu ortalıkda dolaşan noter tasdikli belge de mühür görmedim ben........

şüphe uyandırdı tabi........

ama yapanlar cezasını çeksin tabi kim hatalıysa..

Belgede mühür yok tu ,noter tasdikli değil ,kaşesi eksik gibi saçma sapan bahaneleri

bırakın arık çünkü komik olmaya başladınız

Bu iddianın sahibi belgesini ortaya koydu hemde noter tasdikli

bundan önemlisi belgesinin kaynağını açıkladı Bu belgenin aslı Alman Emniyetinde imiş

yalan mış, mühürü yokmuş notersiz miş falan filan hikaye

Merak eden gider Alman Emniyetine araştırır

bu kadar zor değil ki

Belgede mühür yok tu ,noter tasdikli değil ,kaşesi eksik gibi saçma sapan bahaneleri

bırakın arık çünkü komik olmaya başladınız

Bu iddianın sahibi belgesini ortaya koydu hemde noter tasdikli

bundan önemlisi belgesinin kaynağını açıkladı Bu belgenin aslı Alman Emniyetinde imiş

yalan mış, mühürü yokmuş notersiz miş falan filan hikaye

Merak eden gider Alman Emniyetine araştırır

bu kadar zor değil ki

bu CHP yalaksı medyanın araştırmadığını nerden biliyorsun

Hatta çoktann araştırdılar da sesleri çıkmıyor çünkü belge gerçek

eğer böyle bir belge olmasaydı şimdiye çarşaf çarşaf yayınlardılar

ama onlarda biliyor

ve bilmemezlikten geliyorlar hepsi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri