teknisyen4 kardeş sizi de rahatsız etmeye başladık kusura bakmayın. bu programı kaldırırken ayırmış olduğumuz 10 gb lik bölgeyi nasıl geri kazanabiliriz konusunu sizinle bilgi alışverişinde bulunmuştuk.dikkat ettimde ayrılmış olan bölge seçenekte fat32 ile ayrılmış bulunuyor önündeki kutucuk işaretli değil dediğiniz yoldan silmeye çalıştığım zaman fat32 ile ayrılmış olan bölüm UNALLOCATED oluyor ve önündeki kutucuk işaretleniyor bu iki durumda da bu 10 gb lik bölümü kazanamıyorum aman yardım
Benim bir sorum olucak pcde geri yükleme noktası oluşturmadan pc imajını almak istiyorum. Bu mümkünmü ? Bu şekilde imaj alıp daha sonra bu yedeği yükleyebilirmiyiz ? Çünkü program benim geri yükleme noktası oluşturmak istediğim HDD tanımıyo. Basit olarak biçimlendirilmiş olmasından dolayı.
) Yedek alma prog. olduğunu biliyorum dostum. Şimdi ben Norton Ghost programı ile pc yedeğini alıyorum ve bu programda Acronisdeki gibi pc'nin yedeğini almadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuyosun. Benim sorum bu olay yani sistem geri yükleme noktası oluşturmadan pc'nin yedeğini alabiliyomuyuz ?
arkadaşlar ben linkleri neden göremiyorum lütfen yardımcı olun((