Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

ARkadaşım ellerine sağlık süper program yaklaşık iki aydır kullnaıyorum sorun yoktu ama şimdi işlem yapamıyorum trial versyon oluduğu uyarısı geliyor. Oysaki patchi yapmıştım ilk başlarda herşeyi yapabiliyordum. Programının set upından repair dedim tekrar patch yaptım ama yine aynı uyarıyı veriyor. Programının açılışında bir suyarı gelmiyor ama yedek almak istdiğimde ya da acronis cesure zonu nun boyutunu yükseltmek istediğimde trial versiyonda yapamazsınız diye uyarı veriyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

dostum güzel çalışma ama ben çalıştıramadım.TOOLS-MANAGE ACRONİS SECURİTY ZONE yaptım. D sürücüsünü işaretledim.fakat bana hata verdi : "acronis true image home cannot create acronis secure zone on the selected driver." diye.başka sürücü seçiyorum onu da kabul etmiyor...yardımcı olursan sevinirim...

Arkadaşım acronis secure zonu oluşturabilmen için oluşturacağın diskte minumum 38 GB boşuk olması lazım. o kadar boşluk varsa oluşturma işlemine başlayabilirsin boyutu 38 GB olmak zorunda değil isteğin kadar yapabilirsin ama ilk secure zone oluşturma bölümünü çalıştırabilmen için 38 GB boş alan gerekli

ARkadaşım ellerine sağlık süper program yaklaşık iki aydır kullnaıyorum sorun yoktu ama şimdi işlem yapamıyorum trial versyon oluduğu uyarısı geliyor. Oysaki patchi yapmıştım ilk başlarda herşeyi yapabiliyordum. Programının set upından repair dedim tekrar patch yaptım ama yine aynı uyarıyı veriyor. Programının açılışında bir suyarı gelmiyor ama yedek almak istdiğimde ya da acronis cesure zonu nun boyutunu yükseltmek istediğimde trial versiyonda yapamazsınız diye uyarı veriyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

yapmak istediğini "F11" tuşuyla programa girerek veya boot cd ile programı açarak yap masa üstünden değil.Kolay gelsin.
Ayrıca programın bir başka full linki içinde çalışan serial ve patch olabilir test etmedim buyur ilgilenirsen:
http://dc97.4shared.com/download/79...209646_Full.rar?tsid=20090505-184125-1aa571b1

dostum güzel çalışma ama ben çalıştıramadım.TOOLS-MANAGE ACRONİS SECURİTY ZONE yaptım. D sürücüsünü işaretledim.fakat bana hata verdi : "acronis true image home cannot create acronis secure zone on the selected driver." diye.başka sürücü seçiyorum onu da kabul etmiyor...yardımcı olursan sevinirim...

Anladığım kadarıyla "seçilen hard diskte secure zone yani gizli bölge oluşturulamıyor" gibi bir hata diskin kaç partitiona bölük bilmiyorum ama yerel disk "c" haricinde bir başka yere "d" veya varsa "e" sürücüsü seçilmeli ama gene aynı hatayı veriyorsa almak istediğin yadek boyutu ile disk alanı orantılı olmalı disk alanı yedek dosyasından çok olmalı aslında program harika bir sıkıştırma yapıyor yüzde elli gibi neredeyse bütün bunlara rağmen olmuyorsa sana özel bir durum sisteminde bir sıkıntı olabilir formatlayıp driverlerini yükle ttertemiz yedeğini al derim. kolay gelsin.

teşekkürler. güzel bir çalışma. emeğine sağlık...

öncelikle saolasın paylaşımın için
bir sorum olacak
programı kurup sonrasında patch'i C_prog files_acronis içine atıp orada çalıştırıyoruz.
program böylelikle full oluyo,
fakat programın içinde "about..." gibi bi bölüm olmadığından program hala trial mı yoksa lisanslı mı göremiyorum.
eğer böyle bir bölüm varsa yardımcı olabilir misin?
amacım 'programın full değil' demek değil, sadece ben biraz takıntılıyım, kusura bakma...
şimdiden teşekkürler...

öncelikle saolasın paylaşımın için
bir sorum olacak
programı kurup sonrasında patch'i C_prog files_acronis içine atıp orada çalıştırıyoruz.
program böylelikle full oluyo,
fakat programın içinde "about..." gibi bi bölüm olmadığından program hala trial mı yoksa lisanslı mı göremiyorum.
eğer böyle bir bölüm varsa yardımcı olabilir misin?
amacım 'programın full değil' demek değil, sadece ben biraz takıntılıyım, kusura bakma...
şimdiden teşekkürler...

programa güvenmiyorsan bu yeni linkten dene:
http://dc97.4shared.com/download/79...209646_Full.rar?tsid=20090505-184125-1aa571b1

hocam bu yeni link içindeki patchte trojen var:(

33nzuba.png

dediğim gibi güvenmediğimden değil, sadece about product gibi bir bölüm yok
merak ettiğim license validity die bişey var mı yoksa trial süresi sonrasında backup'larım kullanılmaz mı olacak??
suçlanmış gibi hissettirdiysem içtenlikle özür diler, başarılı çalışma ve paylaşımlarının devamını dilerim.

hocam üstte resimli olarak ekledim , patchte trojan var. şu patchin temiz olanı varsa ekliyebilir misiniz?

hocam bu yeni link içindeki patchte trojen var:(

33nzuba.png

dediğim gibi güvenmediğimden değil, sadece about product gibi bir bölüm yok
merak ettiğim license validity die bişey var mı yoksa trial süresi sonrasında backup'larım kullanılmaz mı olacak??
suçlanmış gibi hissettirdiysem içtenlikle özür diler, başarılı çalışma ve paylaşımlarının devamını dilerim.

hocam üstte resimli olarak ekledim , patchte trojan var. şu patchin temiz olanı varsa ekliyebilir misiniz?

http://rapidshare.com/files/234017800/ATI-HOME2009__patch_.exe.html

teknisyen arkadaşımızın ilk upload'unun patch'i.
buna bak bi de..

Arkadaşlar size bir full link daha veriyorum birde bunu deneyin buyrun:

http://rapidshare.com/files/1699030...xage_2009_Hxome_12.0_Bxuxild_9646_English.rar

birde buyrun denemedim ama yeni bir serial buldum:
G626B54S-F3PY9XMQ-RL2KTRLK-K3H9DTVL-RU4AW3M4-8HDUX9D3-FB4EL96L-VDW3SYAU

çok teşekkürler ellerine sağlık ihtiyacım vardı zaten bu tür bişeye format atmaktan sıkılmıştım virüsler yüzünden çok sağol emeğine, yüreğine sağlık

Geri