Ben teşekkür ederim faydalı olabildimse ne mutlu bana kolay gelsinTeşekkürler...
kardeş yalnız bu verdiğin serial çalışmıyor haberin olsun alıntı yaptığın yerdeki lavuk çalışmayan serial vermiş sen de denemeden bize sunuyorsun güzel de çalışan serial ver bir de paylaşımın tam olsun
verdiğin gibi kurdum serialı girdim aynen sonra programı çalıştırdım tekrar key istedi girmedim verdiğin 2 tane patch dosyası var 2sinide ayrı ayrı kopyladım sadece patch dosyasını dediğin yere kopyaladım ve patch derken .exe dosyasını bulmak istiyor ama bulamıyor yardımcı olursan sevinirim şu anda onlinesın kardeş
kardeş onlinesın yardımcı olabilirmsin ben senin dediğin gibi kurdum verdiğin dosyada 2 tane patch var birini sadece patch olan dosyayı programın içine yapıştırdım patchi çalıştırdım bu sırada program kapalı interneet kapalı fama patch yapmıyor .exe dosyasını bulmak istiyor ama bulamıyor ne yapmam lazım kardeş acil yardım edersen süper olur
Teknisyen 4 kardeş yardımcı olabilecek misin neden kaynaklanıyor bu sorun:vur
Arkadaşım indirdiğin rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart dersen bibirine şekil olarak benzeyen bir setup,iknciside patch dosyasıdır ayrıca not defteri olarak bir programın kurulumu ikinciside yabancı dilde serial text dosyalarıdır
Yapacağın şey çok basit
1-dikkat et set up dosyasından programı kur burada sana serial isteyecek verilen seriali gir ve kur.
2-Bu şekilde programı açmaya kalkarsan ikincibir serial istiyor program masa üstüne kısayolunu atmıştır bu şekide bırak
3-Rardan çıkan patch dosyasını C>>Program files>>Acronis>>TrueImageHome Klasörüne kopyala ve orada çalıştır yani üatüne çift tıkla buarada internet açık olacak sakın kapatma!! daha sonra klasörü kapat C'den çık masa üstündeki Acronis kısayola tıkla program full olarak açılması gerekiyor.Umarım açıklamam tatminkar olmuştur kolay gelsin.
ellerine sağlık arkadaşım çok işimize yarayacak.
sağolasın kardeş aline sağlık
Baya faydalı bir konu olmuş .anlatımına emeğine,sabrına teşekkürler...
Eline emeğine sağlık programların devamını bekliyoruz teşekkürler