Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

eline emeğine salğlık teşekkürler

teknisyen4 kardeş sizi de rahatsız etmeye başladık kusura bakmayın. bu programı kaldırırken ayırmış olduğumuz 10 gb lik bölgeyi nasıl geri kazanabiliriz konusunu sizinle bilgi alışverişinde bulunmuştuk.dikkat ettimde ayrılmış olan bölge seçenekte fat32 ile ayrılmış bulunuyor önündeki kutucuk işaretli değil dediğiniz yoldan silmeye çalıştığım zaman fat32 ile ayrılmış olan bölüm UNALLOCATED oluyor ve önündeki kutucuk işaretleniyor bu iki durumda da bu 10 gb lik bölümü kazanamıyorum aman yardım

ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.

teknisyen4 kardeş sizi de rahatsız etmeye başladık kusura bakmayın. bu programı kaldırırken ayırmış olduğumuz 10 gb lik bölgeyi nasıl geri kazanabiliriz konusunu sizinle bilgi alışverişinde bulunmuştuk.dikkat ettimde ayrılmış olan bölge seçenekte fat32 ile ayrılmış bulunuyor önündeki kutucuk işaretli değil dediğiniz yoldan silmeye çalıştığım zaman fat32 ile ayrılmış olan bölüm UNALLOCATED oluyor ve önündeki kutucuk işaretleniyor bu iki durumda da bu 10 gb lik bölümü kazanamıyorum aman yardım

Nasıl yaptığını bilemiyorum ama biryerlerde hata yaptığın açık bilen bir arkadaştan yardım almanı öneririm daha önce anlattığım yol ilşe geri alman gerekiyor bölgeyi başaka bir yol yok.kolay gelsin.

Benim bir sorum olucak pcde geri yükleme noktası oluşturmadan pc imajını almak istiyorum. Bu mümkünmü ? Bu şekilde imaj alıp daha sonra bu yedeği yükleyebilirmiyiz ? Çünkü program benim geri yükleme noktası oluşturmak istediğim HDD tanımıyo. Basit olarak biçimlendirilmiş olmasından dolayı.

Benim bir sorum olucak pcde geri yükleme noktası oluşturmadan pc imajını almak istiyorum. Bu mümkünmü ? Bu şekilde imaj alıp daha sonra bu yedeği yükleyebilirmiyiz ? Çünkü program benim geri yükleme noktası oluşturmak istediğim HDD tanımıyo. Basit olarak biçimlendirilmiş olmasından dolayı.

Ne demek istediğini pek anlamadım ama program genellikle "C" sürücüsündeki işletim sisteminin (XP,VİSTA gibi) yedeğini alıp ilerde sorun olduğunda geri yüklemek içindir resimli anlatımda ve diğer açıklamalardaki gibidir durum kolay gelsin

:)) Yedek alma prog. olduğunu biliyorum dostum. Şimdi ben Norton Ghost programı ile pc yedeğini alıyorum ve bu programda Acronisdeki gibi pc'nin yedeğini almadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuyosun. Benim sorum bu olay yani sistem geri yükleme noktası oluşturmadan pc'nin yedeğini alabiliyomuyuz ?

:)) Yedek alma prog. olduğunu biliyorum dostum. Şimdi ben Norton Ghost programı ile pc yedeğini alıyorum ve bu programda Acronisdeki gibi pc'nin yedeğini almadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmuyosun. Benim sorum bu olay yani sistem geri yükleme noktası oluşturmadan pc'nin yedeğini alabiliyomuyuz ?

Geri dönüşüm noktası oluşturmana gerek yok oluşturmuyorsun yani resimli anlatımı aynen uygula tamam anlatımda zaten böyle birşeyde yok dikkat edersen kolay gelsin.:victory:victory

tmm kardeşim saolasın. Bende bir sorun var heralde derdimi anlatamadım. Neyse anlatmış olduğun şekilde yapacam. Hadi kolay gelsin.

ellerine sağlık program vermek önemli bir şey fakat bu derece ayrıntılı güzel açıklamak çok daha önemli ve yararlı ..ne de olsa senin ne anlattığın deil benim gibi acemilerin ne anladığı önemli tekrar teşekkürler ..eyw

tesekkurler arkadasım anlasılır dılde cok guzel ve faydalı bır paylasımhttp://www.hackhell.com/simy/clap.gif

arkadaşım çok teşekkürler güzel paylaşım şimdi indiriyorum umarım sorunsuz çalışır kolay gelsin..

arkadaşlar ben linkleri neden göremiyorum lütfen yardımcı olun :(((

TEKNİSYEN çok teşekkür ederim. saol hemen indiriyorum :)))

teşekkürler hoca çok güzel anlatmışsın.yalnız keşke linki rapid verseydin.

securezone demek bütün keramet bundaymış normal olarak yedeğini backup la aldığım yedek herzaman boot sorunu nedeniyle açılmıyordu demekki sorun buymuş ama bir kere soğdum bu programdan uyuz oldum ve silmiştim

teşekkürler bilgi ve paylaşım için bu günde bişey öğrendim

Geri